Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 22
raresionut spune:
Haideti, va rog trezirea...si tocmai ma duc sa fac cafeaua.....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
lauramonica spune:
alina, la ora aia ne trezesti?????Matinala tare mai esti.....Merci de cafea...
oare unde sunteti, bacauance????
raresionut spune:
Pai, daca era dupa mine, va trezeam si azi mult mai devreme...dar va iau usurel....asa ca azi pun o intrebare...ia sa vad eu mobilizare....va rog sa-mi spuneti gradinite care primesc copii de la varsta de 2 ani....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
fannna2003 spune:
SALUTARE BACAU!
slaba miscarea...
in general nu se primesc copii asa mici la gradi...sunt unii care primesc...cauta prin zona pe la tine...trebuie sa pape singurel si sa faca la olita altfel...nu stiu
BAFTA!!!
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
mihaela amalia spune:

Haloo fetele scuze ca nu am mai dat pe aici, dar mi-am gasit alte preocupari(pe care vreau sa le tremin cat mai repede(in cateva zile va arat si dovezi
), si uite asa am cam uitat de calculator
Alina eu stiu de la o prietena de a mea ca a dat baiatul ei in toamna la gradi si are 2 ani.Gradinita dupa cate stiu e cea mai scumpa din Bacau (in jur de 3 milioane??), e undeva pe Mioritei (parca, nu e sigur).In schimb grupele includ putini copii, deci educatoarele se pot ocupa mai bine de fiecare in parte...Cam atata stiu...
-ici
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
raresionut spune:
Eram siguuuura ca va gasesc pe pagina 4....cred ca mai avem un pic si facem abandon total....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
geba2001 spune:
Buna, fetelor!
Mai traiesc si eu...
Am intrat oleaca sa va salut, ca timp de barfa nu am acuma...
Sper ca sunteti bine, voi si familiile voastre, si abia astept sa mai povestim.
Va pup pe toate
Geta C.
geba2001 spune:
LA MULTI ANI !
celor aniversatilor de ieri si tuturor pentru ziua de astazi !
Va invit la o cafea neagra si tare, sa ne trezim si sa ne apucam de treaba!
Ce mai faceti? Cum sarbatoriti astazi?
raresionut spune:
Multumim Geba de cafea...de prezenta nici nu mai zic
...la cat e de pustiu pe aici....
Sincer, eu azi sarbatoresc prin munca...la mine acasa....![]()
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:

Azi va invit eu la o ceasca de
...
Ia uitati voi aici de ce absentez eu
.De cand m-am apucat de ea nu imi mai vine sa o las din mana...sa o termin cat mai repede...si se pare ca sapt asta o termin.Abia astept sa vina Craciunul sa o pun pe masa.
-ici
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."