Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela amalia spune:

In primul rand dau vestea cea mare...am prins chiriasul 
Elena multam de cafea...acuma dau eu un ceai verde
-ici
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."
mihaela amalia spune:
Meyyyyyyy ce-i cu linistea asta aici???Ia vedeti ca scot eu acusica
si il dau pe voi.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."
mihaela amalia spune:
Fetelor pe unde umblati?!?!?!?!
si bb
raresionut spune:
neata....
Noi nu stam prea bine, Rares a racit si a vomat ieri seara,
asa ca pe noi ne puneti motivat.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Inca odata....neaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa

Noi suntem bine, vine weekendul , raceala e pe terminate, ce mai suntem cu moralul in al noulea cer( cred ca se cunoaste).
Aseara, hoinarind pe DC si impinsa de curiozitate, am aflat ca Onutz a nascut natural pe 6 octombrie o fetita pe nume Tora.

Vreau sa profit si sa ii urez un BINE AI VENIT , sa de-a Dumnezeu sa fii sanatoasa, viata sa fie plina de bucurii si fericire si sa fi un copil asa cum isi doresc parintii tai, iar mamacii, milioane de 

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:

Multa sanatate lui Rares e bine acuma???
Am fugit sa modific lista cu noua venita pe lume si cu sarbatoritii acestei luni
-ici
si bb
mihaela amalia spune:

Moamaaaa fetelor pe unde umblati???Sau v-ati mutat cumva?????
si bb
raresionut spune:
Mihaela, eu zic prezent, numai ca sunt foarte ocupata, mergem la cineva in vizita cu ocazia sfintirii casei si am trebaluit la un tortulet...problema costisitoare a fost la decorat, ca l-am vrut in forma de casuta....si timpul zboara si eu in criza de timp.
Multumim, pentru grija pentru Rares, se pare ca mai avem o amintire din raceala trecuta....
Plus ca, ieri seara a venit pe lume viitoarea mea finuta....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:

Ooooo felicitari pentru finuta sa-ti traiasca.Okay tu ai absentele motivate, dar restul.......
Si eu am facut ieri un tort care a iesit super, nici nu ma asteptam sa iasa asa de super, ca azi sabatorim Mihail si Gavril (ca sa se adune cati mai multi fiind duminica) si suntem trei in fam (sarbatoriti)
Haideti fetele la o ceasca de cafea sau o cana de ceai....sau care doreste si pofteste
+o felie de tort (in avans
)
-ici
si bb
raresionut spune:
Tot in avans zic si eu La multi ani!!! tutuor sarbatoriltilor familiei si nu lipsesc nici la cafea,nici la tortulet.

Multumim...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre