Judetul BACAU (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va invit la o cafea fierbinte, cu lapte; sunt doar cu Nicky, catelul meu, sotul e la Slanic de joi dimineata si ma pregatesc de o zi plina de treburi prin casa, alaturi de Mircea Badea, ca l-am pierdut aseara din cauza emisiunii "Dansez pt tine".
Si ma bucur ca, intre timp, a iesit si soarele, sa-mi mai dea un pic de energie, de spor...
Va pup pe toate, va urez sa aveti spor in toate si sa avem niste zile minunate !
Geta C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor mai am putin si o iau pe carare la vale , tu-i mama lui de chirias nici ca se lasa prins...cred ca pana la urma imi trebuie o pisica...tot vad ca lasa urme, dar nici ca are de gand sa pape din capcane

Vad ca e slaba miscarea azi pe aici, sa scot ???

Hai ca dau o sau un ceai...dupa dorinta

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

Ne-am intoooooors!!!!!!
A fost frumos, bebe a fost cumintel...sau, ma rog, cat de cuminte poate fi un bebe de 8 luni juma'
geta, bine ai revenit cu vesti...sper ca analizele sa-ti clarifice nelamuririle...
mihaela, pentru musafirul tau...ca de acum e curata nesimtire ce face el...
alina, te intreb a nus'cata oara: ce mai face Rares?
onnutz, mai zi-ne ceva de tine...cum ai nascut, ce bebe ai.....cred ca esti ocupata
fannna, sper ca firma la care ai depus cerere sa fie mai prompta...eu am ajuns la disperare de cand am facut cerere si pana au venit sa-mi puna...am stat pe lista de asteptare la o firma, la un moment dat am clacat si m-am dus la altii...care si ei s-au mobilizat in pasi de melc...da' bine ca au venit, pana la urma...

La aceasta ora din noapte, va servesc cu un ceai cu scortisoara....Am facut si cafeluta, dar NU SE ATINGE NIMENI DE EA pana dimineata, e clar???

Noapte buna, vecinele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Laura pot sa ma servesc cu o la ora asta???
Aseara am avut o confruntare face to face cu chiriasul meu iubit si bineinteles ca eu am pierdut.Fetelor cred ca v-am innebunit cu soricelul meu , daca da dati si voi un semn ca pe barbatelul meu l-am terminat de mult

O zi minunata

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si noi ieri am fost plecati la tara, la rudele sotului...cel mai fercit Rares, a alergat , a facut cunostinta cu porcul, gainile, gastele si a ramasa tare mirat si nelamurit...caci probabil el credea ca exista doar catei s pisici....
Daca va e dor de noi va aratam niste poze recente.
Revin, bebe are neclaritati...ma striga...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

alina, l-am revazut cu mare placere pe super-boy Rares!!!si pe tine, bineinteles...si caminul in care am copilarit and eram ...mica!
mihaela, astept in continuare vesti despre chirias...si vestea cea mare cum ca pana la urma ai ... pus pe fuga chiriasul!!!
fannna, cine are nevoie azi de ..stimulare, hm??? La fel si celelalte doamne vecine...activitate, hai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fannna, cine are nevoie azi de ..stimulare, hm??? La fel si celelalte doamne vecine...activitate, hai...

Laurica, mamica fericita de Vlad - Paul!!!

[/quote]n-am nevoie de stimulente...sunt la job si stau astia cu geana pe mine....ce va pasa voua...??!...stati acasa la caldura..vreu si euuuuuu

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

hai, fannna, hai!!!

Mergi la inceput

Ia sa facem putin prezenta:
criss, mamaluimatei,biankared,gabid, adar, onnutz,adyris, laurajr si lorianaC, nu va mai place de noi?

...asta seara sunt hotarata sa ma culc devreme...asa ca NOAPTE BUNA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

desteptarea!!!!
ce sa scot????.... ,ceai cu lamaie si deocamdata...apoi mai vedem in functie de comportament

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput