Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mai intai de toate horoscopul zilei:

"Fa-ti timp sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi. Pe langa faptul ca le poti face o mare bucurie unor oameni care chiar au nevoie, asta te va face sa te simti mai bine cu tine insati."

Si acum...

Tzuni, Luna trebuie sa va multumesc pentru gandurile voastre . Credeti-ma ca am simtit acut lipsa voastra, a forumului si am emis numai "cuvinte frumoase" la adresa calculatorului meu. Acesta, in lipsa de ocupatie si poate de plictiseala, a decis sa devina bolnav . Acum tot de pe el va scriu, se pare ca al meu sot si-a petrecut jumatate de noapte sa il faca sa mearga... Dragul de el...
Ce s-a mai intamplat nou in viata mea? Nimic interesant! A fost suficient sa vad cum este sa fiu fara sot 2 zile si gata! numai vreau, nu imi mai trebuie nici un scorpion cu ochi negri/verzi/albastri. Mi-am dat seama ca in perioada asta cu examene, cu alergatura multa dupa acte, a fost alaturi de mine si mi-a daruit exact ce aveam nevoie: dragoste. Poate ca exact asta imi lipsea: o cupatie, ceva care sa imi ocupe timpul si gandurile. Se pare ca pana saptamana trecuta aveam mintea preaaaa odihnita si deci libera la aberat! Ce o fi sa mai simt pentru El, am sa va spun cand am mai dau nas in nas cu el...

Hai ca pana la urma viata compenseaza! Daca tot se vorbeste de carti, va spun ca am recitit Rodica Ojog-Brasoveanu, scriitoare de policier, dar ce bine mi-a prins! Ce nu am de gand sa citesc in perioada aceasta este unul dintre autorii mei favoriti din liceu, Cioran... Cam atat deocamdata!
Legat de horoscopul postat am de gand sa stau inchisa azi in casa, doar eu si cartile. Spor la toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Dap, si azi mi se potriveste horoscopul PERFECT !

Luna draga, eu citesc cand am timp (cel mai adesea in cada de baie, desi cam stric cartile din cauza aburilor de la apa). Dar nu prea am timp altfel. In we mai ies in parc si citesc pe banca ore in sir. Eu in general citesc carti din care sa raman cu macar o informatie utila. Poate de aceea nu citesc romane, SF-uri, fantezii etc. Simt ca n-am ce invata din ele. Eu am nevoie de informatie, sa-mi pun rotitele mintii in functiune (mai mult ca sigur ca ma intelegi). La fel si la filme: nu ma uit la filme de dragoste, pt ca nu-mi spun nimic. E ca si cum as trage cu coada ochiului in dormitorul a doi indivizi. Cu ce ma aleg? Le aflu poveste. Si? La ce ma ajuta? La nimic.
In schimb, imi plac filme genul: Crash, 21 grams, Ultimul samurai, Pact cu diavolul....Din fiecare inveti ceva important pentru viata. Carti: Ciuma - Camus, Procesul - Kafka, Tentatia inocentei - Pascal Bruckner, Secret arzator, Suflete zbuciumate, Orele astrale ale omenirii - Stefan Zweig - din cartile astea ai ce afla! Si sa nu uit: juma din biblioteca mea e cu carti despre diete, plante, stil de viata sanatos etc.... Imi plac si mie fff mult!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Fetelor daca veni vorba de carti recomandati-mi si mie o carte de dragoste, actiune pentru ca eu de acestea as citi seara cand ma culc ca altfel ma bantuie ganduri negre ,de servici ,de boala sau altele si nu vreau .Im place sa citesc ceva inainte de a adormi dar nu l-as putea citi pe Kafka si Cioran desi de Cioran am citit ceva pe vremea cand eram studenta si mi-a placut .Am in bibleoteca cam toate genurile de carti mai putin cele de diete pentru ca nu cred in ele desi am tinut o dieta .Inca ceva .Imi plac foarte mult clasicii .Despre filme ce sa spun , imi plac diverse genuri afara de horror .Am vazut de curand filmul Click care mi-a placut , mai ales subiectul (pentru cine vrea cariera cum am mai citi recent pe dc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE FETELOR.
nU AM PUTUT SA INTRU AZI, DECAT ACUM
Grea zi a fost azi, dar se poate si mai rau.
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Astazi ar fi bine sa te bazezi pe intuitie daca ai de luat vreo decizie. Familia iti este aproape si iti sustine proiectele pe plan profesional. Incearca sa iti faci timp pentru a te relaxa, asa ca spre seara nu ar fi rau sa iesi in oras cu prietenii.

Am sosit!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

In acest weekend ar fi bine sa te relaxezi si sa iti pui la punct proiectele de viitor. Cel mai indicat ar fi sa faci mici schimbari in casa, asa ca nu ezita sa faci o achizitie de care ai nevoie. Nu da importanta zvonurilor venite de la persoanele "binevoitoare", pentru ca acest lucru iti poate afecta sanatatea.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

"Declara-i iubire in cel mai haios mod la care te poti gandi! Apoi fii cat se poate de tandra si intelegatoare si vei vedea ca toate problemele vor fi uitate intr-o secunda."

Feteleee, pe unde sunteti? Sper ca va simtiti bine, fara probleme "existentiale"! Ca doar avem timp dupa, in "vesnicie", sa ne gandim la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sALUTARE FETELOR.
Unde o fi luna cu horoscopul ei fain, il da o zi si apoi nimicEu am o zi , adica m-a scos sotul din sarite de dimineata.Niciodata cand iese din casa nu i se leaga punga de gunoi de mana sa o arunce, si simt ca mor .Nu lucreaza de 2 luni si e atat de stresat, cu toate ca eu nu ii zic nimic de bani, dar tot timpul se plange ca nu mai poate.Trebuie sa plece ori azi ori maine, dar e cu nervii la pamant, si nu stiu ce sa ma fac cu el.E stresat si pentru apartament ca nu am semnat inca contractul de vanzare, si daca pleaca in cursa, mai stam 2 saptamani pana vine, si trebuie sa ne mutam pana in 1.
Suntem amandoi cu nervii la pamant , dar asta e
O zi buna tuturor si un wek placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Horoscopul lui blakgirl0 s-ar potrivi cu evenimentul pe care-l sarbatorim maine (aniversare casatorie ) asa ca azi ar fi momentul sa-i declar dragoste in cel mai haios mod .Din pacate nu-mi vine in cap nici o idee.Daca nu era copilul ,poate ii faceam o surpriza placuta pentru el care l-ar fi impresionat ,dar asa trebuie sa ma gandesc la altceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

aurora La Multi Ani!! pentru maine...eu scriu asa, in avans, ca astea mi-s conditiile.
Oricum, al meu sot nu cred ca se intalneste cu declaratiile nici in acest we. Data viitoare...
Si haios ar fi sa-i spun vreo 2 asa cum numai eu ma pricep...din 3 cuvinte shah-mat
Fetelor sa aveti un we frumos!!!

Mergi la inceput