Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Luna multumim pentru horoscopul pozitiv de saptamana asta si de azi.
Sa speram ca totul va fii bine.
O saptamana frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Fiti extrem de atenti in orice tranzactie financiara, pentru ca exista riscul unui eveniment neprevazut care poate declansa o pierdere. Ori ramaneti fara portofel pe neasteptate, ori dati banii pe ceva care nu merita, observand, poate prea tarziu, ca a fost o afacere nerentabila. Mai bine nu va atingeti de bani astazi, ca sa nu picati in tentatia unei cheltuieli nefaste.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Salutare.
Apar cam tarziu, dar mai bine tarziu, decat deloc
Oare tot ce tine de bani sau doar banii de azi, adica eu ma uitam dupa un apartament in Cluj, si am gasit ceva frumos.Am sa astept sa primesc detalii despre imobil.
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Este necesar sa va pastrati calmul atunci cand persoana iubita va spune ca are alte planuri de viitor decat dv. Nu va grabiti sa o ironizati sau sa dati replici dure!

bita doina

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Orizonturile par sa se mai lumineze datorita unei vesti bune venite printr-un intermediar. Va intalniti cu cineva sau va trece pragul o persoana care are ceva interesant de transmis: o informatie, o veste excelenta, un raspuns menit sa restabileasca ordinea in viata dv. Parca vi s-a luat o piatra de pe inima si zambiti din nou. Este, deci, o zi cu intalniri si discutii benefice

Mergi la inceput

Luna asa un horoscop fain nu ne-ai mai scris demult.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, gemanutele mele dragi!

Luna, chiar e frumusel horoscopul de azi! Si mi se si potriveste!
Blackgirl, esti ok? Nu ne mai povestesti nimic?

Doina, olim si restul fetelor, va pup cu drag pe toate!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Mai se pare ca e o zi buna azi, am primit niste bani, am gasit un apartament frumoas si ieftin la cluj, deci e o zi buna.
Tzuni mai hai pe la noi la o barfa.
O zi frumoasa in continuare tuturor gemanutelor si nu numai

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Resimtiti unele piedici in comunicare, in discutiile cu colegii, ori pentru ca exista cineva care, orice ati spune, comenteaza si critica tot, ori se opune cu incapatanare propunerilor dv. Aveti impresia ca sunteti gresit inteles si ca nimic nu le convine interlocutorilor dv. din ceea ce aveti de zis. Greu veti reusi sa va exprimati punctul de vedere intr-o atmosfera atat de ostila...

Mergi la inceput

O zi placuta va doresc si eu.Din pacate horoscopul de azi dar sper sa avem puterea necesara sa trecem cu bine peste eventualele conflicte verbale.
Ieri mi-a mers si mie binisor,sa vedem ce va fi azi.
Olim,felicitari pentru apartamentul din Cluj,intr-adevar e o mare realizare in ziua de azi sa reusesti sa cumperi ceva si bun si ieftin.Ieftin cu ghilimele de rigoare deoarece ma gandesc ca e totusi scump,stim cu totii ce preturi balonate sunt pe piata imobiliara din Ro.
Blackgirl,ma alaturi si eu cererii lui Tzuni sa nu uiti sa ne impartasesti cate ceva.Imi place ca esti curajoasa si iti dai seama exact cum stau lucrurile si stii exact cum sa iti rezolvi problema.
Tzuni,am reusit sa citesc si eu in final topicul care a alertat multa lume in ceea ce te priveste,subiectul bineinteles incitant-multe pareri interesante,insa ce mi-a ramas in minte este imaginea unei casei pline de crini,o femeie imbracata intr-o rochie alba,vaporoasa,cu parul lung rasfirat… Foarte romantic!
Vazand ce carti interesante citesti mi s-a reaprins pofta de a citi ceva elevat.
Pe vremea liceului am citit zeci si zeci da carti foarte bune dar dupa,spre rusinea mea am stat cu nasul doar in carti de specialitate,dictionare,n.carti desre o viata sanatoasa si armonioasa,nutritie,mersul lunii,astrologie,sute de reviste,ziare insa nimic profund.

Mergi la inceput