VOCEA INIMII
Raspunsuri - Pagina 2
dariana spune:
Ayumi, ma bucur ca se mai uita cineva, pe mine m-a prins, stiu ca e simplut, dar e dragutz si poti face si altceva in timpul ala,eu stand cu bb acasa, ma uit mai mereu.
dana, dar vad ca ai cam urmarit promourile, ca esti la curent cu actiunea filmului
Dariana si Darius (30.07.2006)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by dariana
Nu prea urmaritzi filmul asta din cate observ, nu?
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ce-ar fi de urmarit?
Acum, serios vorbind, se spune ca telenovelele romanesti sint rupte din actualitate si, in unele dintre ele (chiar si in asta) joaca niste actori considerati buni si cu ceva vechime.
OK, inteleg ca-i un fel de teatru da' parca-i prea artificial...
Pina si pe Bodochi pe care l-am vazut jucind bine in alte ocazii il gasesc exagerat si nepregatit.
Trecind peste asta, hai sa ne gindim la "mesaj" : o fata simpla si draguta dar care vorbeste prea mult singura, are vedenii, respira ca-n delir si ghiceste in tarot se angajeaza ca bona intr-o casa si tulbura relatiile celor de acolo pe sitemul "vai, pe seful meu il paste un mare pericol, nu stiu sa va spun care dar eu trebuie sa-l scot din ghearele lu' logodnica/nevasta lui ca asa imi zic mie cartile iar eu sint o mimoza care-i vreau numai binele, adica sa-l despart de aia si sa ma marit eu cu el ...".
Ma rog, o fi dragut subiectul dar ma limitez la a urmari doar promo-urile, cind si cind, din greseala. Pe cuvint ca e suficient!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
puahahahaha mor-taaaaal!!!
Io nu ma uit la nici o telenovea, habar nu am avut despre ce e vorba aici...titlul topicului este cel putin provocator pentru o persoana romantica asaaa ca mine dar descrierea Danielei e zapa rau
catallina spune:
Imi place foarte mult serialul Vocea inimii, povestea e foarte frumoasa , Bogdan si Sidonia sunt superbi