Adrian Pintea si Lavinia Tatomir
Raspunsuri - Pagina 8
Mariaa spune:
'Se iubesc si dincolo de moarte'
acum, o emisiune la Nasul pe B1TV...
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]
<< rabdarea este cheia fericirii >>
bianca30 spune:
Doamne, dumnezeule! Nu pot sa cred cat de rele sunteti unele!!!
Si daca ar fi cunoscut-o pe Lavinia in timpul fostei casatorii ce ar fi fost???!!! Stiti voi ce e in inima omului?! Ce va freaca pe voi?! Spunea careva aici ca ea nu e frumoasa; ati vrea voi sa aveti sufletul si charisma ei! FRUSTRATELOR! Va e ciuda ca 2 oameni se iubesc?!! Da' la voi v-ati uitat? Tarancilor,se stiu alea! Nu le nominalizez! Nu va e rusine?!!
lilianasoare spune:
Bianca, interesant limbaj. Asa se vorbeste mai nou prin Austria?
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by bianca30
Si daca ar fi cunoscut-o pe Lavinia in timpul fostei casatorii ce ar fi fost???!!! Stiti voi ce e in inima omului?! Ce va freaca pe voi?! Spunea careva aici ca ea nu e frumoasa; ati vrea voi sa aveti sufletul si charisma ei! FRUSTRATELOR! Va e ciuda ca 2 oameni se iubesc?!! Da' la voi v-ati uitat? Tarancilor,se stiu alea! Nu le nominalizez! Nu va e rusine?!!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bianca30
Si daca ar fi cunoscut-o pe Lavinia in timpul fostei casatorii ce ar fi fost???!!! Stiti voi ce e in inima omului?! Ce va freaca pe voi?! S punea careva aici ca ea nu e frumoasa; ati vrea voi sa aveti sufletul si charisma ei! FRUSTRATELOR! Va e ciuda ca 2 oameni se iubesc?!! Da' la voi v-ati uitat? Tarancilor,se stiu alea! Nu le nominalizez! Nu va e rusine?!!
Ia te uita, ce record ...prima postare, tzac, bulina rosie!!
Asa ca, inainte de a scrie si mesajul 2, citeste, te rog frumos, regulamentu'!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
saphir spune:
Eu mi-am taiat venele de cateva ori pana acum, de invidie.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
belutza spune:
quote:Numai tu ? Majoritatea am facut asta . Ne roade rau invidia!
Originally posted by saphir
Eu mi-am taiat venele de cateva ori pana acum, de invidie.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
belutza
miri__b spune:
Eu am tot respectul ptr cei ce se iubesc indiferent de varsta.nu stiu cati clienti va mai avea ea cu bioenergia dc pe el nu a reusit sa-l vindece.
Sunt multi bioenergeticieni care se lauda ca vindeca maladii precum cancerul,alte chestii, vitiligo, psoriazis pana si hemoroizi.
Miri si David - 23.12.2005