Credit imobiliar/ipotecar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Buna,
Sunt in cautare de credit imobiliar, inca nu sunt hotarata unde dar as vrea sa stiu de la cele care ati trecut deja la faza cumparatului cam care sunt costurile pe care trebuie sa le suporte cumparatorul, notar, evaluator sau mai stiu eu ce..
va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Buna oprietena!

Eu tocmai am cumparat un apartament, si facand un calcul, am constatat ca, pe langa cei 60000 pe care i-am dat pe apartament, am mai cheltuit aproape 5000 euro pentru comisioanele bancii, al agentiei imobiliare si pentru taxele notariale.

O discutie amanuntita si recenta gasesti la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82104&whichpage=1

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

rox, nu-ti recomand brd...bancile astea marete in general au dobanzi medii si comisoane tot la fel, dar au hartogarie multa si nu sunt tocmai felxibili, este parerea mea.

Cauta ceva gen alpha, brom, fians...bancpost, ai mai multe sanse pt bani mai multi!!!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

pai am renuntat la bancile mari...am fost pe la fiecare in parte si nu m-au multumit...

deocamdata am ramas la bancpost, pt ca au pe 30 de ani si imi pot da mai multi bani...ni s-a preaprobat cererea de credit si acum tre sa gasim casa si sa venim cu actele proprietarului, ale casei...

am fost si la raiffeisen si banca romaneasca, toate frumoase, in schimb au comisioane de gestionare lunare sau anuale care iti ridica parul in cap.

acum cautam apartament dar, ca un facut, nu prea mai gasim ceva ca lumea si in banii pe care ii avem...umblam toata ziua dupa ce terminam munca pe la apartamente si agentii...

daca reusesc sa gasesc, voi reveni aici sa va dau detalii de costuri extra.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput