Fusta la Biserica sau pantaloni
Raspunsuri - Pagina 2
Marilena12 spune:
La biserica este potrivita o tinuta decenta, care sa nu atraga privirile celorlalti, mai ales ale barbatilor cand vine vorba de o femeie, de aia se merge de cele mai multe ori cu capul acoperit si cu o fusta sau pantalon decent. Suntem responsabili si fata de altii mai slabi prezenti acolo, pe care e bine sa nu-i smintim, caci este "vai, de cel prin care vine ispita".
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Doris-Alina spune:
Poti merge imbracata in pantaloni, asa cum spuneau si fetele, sa ai o tinuta decenta.
La manastire, eu merg in fusta, e adevarat...acolo exista reguli chiar scrise la intrare.
Importanta e credinta si rugaciunea...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Cristina_C spune:
fusta-pantalon
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
crinuta spune:
quote:
Originally posted by asi
Nu conteaza cum te imbraci important e sa mergi la biserica si sa traiesti liturghia.Atata vreme cat tu te simti bine in pantaloni mergi asa la biserica.Legile cu imbracatul in fusta, batic pe cap etc le-au facut oamenii si nu sunt esentiale.E important ce simti tu la biserica nu cum e imbracat unul si altul.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Subscriu!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Mik spune:
quote:
Originally posted by sali
Imbraca-te in pantaloni si ai sa vezi ca nu te da nimeni afara din biserica! Eu nu am tinut cont de asta, totul e sa ai o tinuta decenta, nu cred ca rugile ne sunt mai ascultate daca suntem imbracate in fusta.N-am intampinat probleme pe motivul asta, cand am mers la biserica erau f multe femei in pantaloni, nu cred ca mai pare un lucru iesit din comun.O fi fost asa pe vremuri dar acum nu mai e cazul, cum nu se mai respecta nici regula conform careia trebuie sa ai parul strans si sa porti ceva pe cap.
Doamne ajuta!
Mda, asta nu e asa !
In 1990, eram in Mitropolia de la Iasi, eram cu mama si imbracata in pantaloni, cit se poate de decenti si un tricou idem; habotnica-rautacioasa a inceput sa-mi faca moarala si si-a terminat discursul cu 'D-zeu sa te ierte !'.
Mi-a fost invatatura de minte, dar nu ma mai duc la biserica ca sa ma inchin, intru in biserci ca in obiective turistice, imbracata in fusta.