Fusta la Biserica sau pantaloni
Stiu ca trebuie sa mergem in fusta la Biserica dar ce sa faci atunci cand nu poti merge si trebuie sa te imbraci in pantaloni.Oare Dumnezeu se uita la ce purtam pe noi sau se uita la ce purtam in sufletul nostru?Nu stiu ce sa rasp la intrebarea acesta.Multe prietene de ale mele merg in fusta dar eu nu pot purta fusta , ma simt mai bine in pantaloni.
Raspunsuri
sali spune:
Imbraca-te in pantaloni si ai sa vezi ca nu te da nimeni afara din biserica! Eu nu am tinut cont de asta, totul e sa ai o tinuta decenta, nu cred ca rugile ne sunt mai ascultate daca suntem imbracate in fusta.N-am intampinat probleme pe motivul asta, cand am mers la biserica erau f multe femei in pantaloni, nu cred ca mai pare un lucru iesit din comun.O fi fost asa pe vremuri dar acum nu mai e cazul, cum nu se mai respecta nici regula conform careia trebuie sa ai parul strans si sa porti ceva pe cap.
Doamne ajuta!
Sabina spune:
mergi linistita in pantaloni.
cu cat vei merge mai des, o sa simti singura nevoia sa pui fusta.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
elenus22 spune:
Asa e ai dreptate cu cat mergi mai des cu atat simti nevoia sa porti fusta. Mi s-a intamplat asa cand mergeam pela manastiri . In fiecare weekend mergeam acolo. La inceput mai simteam tare ciudat in fusta eu care eram invatata in pantaloni pana atunci dupa aceea simteam nevoia sa ma inbrac in fusta. Chiar mergeam si la facultate asa dar... cand nu am mai mers la manastire si mergeam numai la Biserica duminica deja nu mai era aceeasi nevoie de a ma imbraca in fusta. Imi era bine si in pantaloni. Acum cred ca daca m-as imbraca din nou in fusta iar m-as simti ciudat. Cred ca imbracatul vine si cu cat este mai stransa legatura dintre noi , Dumnezeu si Biserica cu atat simtim nevoia sa ne imbracam in fusta cand inima se raceste atunci ne multumim cu pantalonii.
Doamne ajuta!
irlandeza spune:
Poti merge si in pantaloni (linistita) si in fusta , atata timp cat are o lungime decenta.
Noi 2 singurei
DARAEL spune:
Daca mantuirea sau elevarea spirituala depinde de purtarea unei fuste, inseamna ca toti scotienii vor ajunge in Rai....
Dap, banuiam eu de mult ca scotienii aistia sunt mai baftosi decat noi aistia care purtam izmene !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
irina.c. spune:
Ideal ar fi in fusta,dar daca pantalonii sunt decenti mergi asa.Important e sa mergi la Biserica in mod regulat si sa participi la Taine(Spovedanie,Impartasanaie),imbracamintea conteaza mai putin.Cel putin la inceput.Cu cat participi mai mult la viata Bisericii posibil sa se schimbe multe in viata ta.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
cataghe spune:
Eu cred ca trebuie sa te imbraci decent, daca te simti bine intr-un pantalon decent nu cred ca e o problema. Pe de alta parte, e mai bine un pantalon decat o fusta scurta, dar e mai bine o fusta decat un pantalon cu buricul pe afara. Cred ca important e sa ai in minte ca te duci intr-un loc de rugaciune si totul va fi ok. Pe de alta parte, mie mi se pare nepotrivit sa te duci la biserica in rosu in postul Pateslui... fiecare cu piticii lui!
asi spune:
Nu conteaza cum te imbraci important e sa mergi la biserica si sa traiesti liturghia.Atata vreme cat tu te simti bine in pantaloni mergi asa la biserica.Legile cu imbracatul in fusta, batic pe cap etc le-au facut oamenii si nu sunt esentiale.E important ce simti tu la biserica nu cum e imbracat unul si altul.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.