masina de uscat rufe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu am un uscator de mai mult de 3 ani, e drept l-am luat pe cel mai ieftin si nu stiam ce sa caut la un astfel de produs
acum e alta treaba, normal, dar ce as dori eu la un astfel de aparat nu am vazut inca (nici nu am cautat peste tot) si anume setarea pe o anumita temp de uscare, ca la masina de spalat
asta pt. ca am stricat multe rufe, acum stiu ce anume merge in masina: lenjerii, prosoape, blugi, perne (de asta sunt cel mai multumita!), nu mai pun in schimb restul: tricouri, lenjerie, trening... mi s-au micsorat chiar si sosetele!, astea le usuc pe un stativ in living
eu nu calc nici lenjeria nici blugii, dar daca esti pretentios trebuie putin
ce marca e nu stiu (nu pot verifica acum), are 2 programe de spalare, unul de 100 min si cred ca e la temp mai mica dar nu scrie nicaieri cat si rufele is fierbinti cand o opresc si program de 120 min, optiuni de miscorare a temperaturii (eu nu am observat dif.!) si de uscare cu aer rece
folosesc programul de 100 min pe care il pun de 2 ori daca masina are cam 3 kg rufe, intr-un timp mai scurt nu se usuca, si v-am spus nu poti tine mana pe ele asa-s de fierbinti, deci nu pricep deloc cum se pot usca in 15 min!?!? cum spunea cineva mai inainte
uscatorul e cu, condens nu evacuare de abur, face doar caldura in zona, nu si abur, vara e mai greu
stiu ca au consum mare de energie, dar efectiv cat este nu am idee, eu o am la vapor deci nu conteaza asta
cu spatiul e usor de rezolvat daca ai masina de spalat cu incarcare frontala, uscatorul sta f. bine deasupra ei
spor la cumparaturi!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana9703 spune:

La multi ani in primul rand, sa aveti un An Nou plin de bucurii si sanatate!
Vreau sa imi iau o masina pentru uscatul rufelor si din cate am inteles de la voi este foarte utila pentru cearceafuri, prosoape si blugi. Inteleg ca in vest sau in State sunt foarte utilizate, insa pentru Romania nu stiu ce anume sa caut (ma gandesc ca de cand e deschis subiectul or fi aparut modele mai bune si la noi): cu condensare sau burlan, timp de uscare - se poate regla?, ce tipuri de materiale, etc
Orice sfat de la voi e binevenit caci tare vreau sa imi usurez munca - intind la rufe si calc de m-am plictisit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu am masina de uscat rufe, a venit la "pachet" cand am luat casa, aici se lasa de obicei toate aparatele electrocasnice(am avut de toate in casa). E mai veche e drept dar isi face treaba foarte bine. E cu condensare, e situata deasupra masinii de spalat, are reglaj pentru temperatura(trei trepte, eu o folosesc numai pe cea medie, cea fierbinte mi se pare prea...fierbinte :)) si pentru timp(eu folosesc de obicei 60 min, in care 30 min merge cu aer cald si 30 cu aer rece, de multe ori scot rufele cand nu e gata programul, se intind mai frumos pe sfoara daca sunt calde. Nu, nu mai calc rufe de cand am masina decat uneori cate o camasa mai pretentioasa. Nu pun insa la uscat prosoapele, mi se pare ca ies imbacsite cand le iau la folosit, nu au mirosul acela de proaspat ca si cand le las la uscat doar. Nu usuc nici sosete/chiloti pentru ca nu vad rostul.

Hainele mele nu ies complet uscate din uscator, cred ca ar trebui sa le las pe un program mai lung, dar sunt mulumita ca le intind si pana dimineata sunt uscate, calcate :)). Cand stateam la bloc, aveam la parter spalatorie si acolo era o masina de uscat mai performanta, de acolo scoteam hainele uscate, era super pentru ca nu aveam unde sa le intind. Le aduceam in casa, le impaturam si gata, in dulap cu ele...spalam de doua ori sau chiar o data pe saptamana, dar spalam toata dupamasa. :)

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput