Rahova sau apropiere (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, avem un nou bb in Rahova: uitati aici

Nu e Lexi.

Lexi pentru tine facem galerie:

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sa iti traiasca bebelusul Floriciko! !

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felicitari Floricika, sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos, mancacios si somnoros...tiesi refacere rapida
moamaaaa....se mareste gashca

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Felicitari Floricika! Sa ai un bebe cumintel si mancacios ca de frumos, stim ca este!

Lexi, nici un semn? Parca vad ca in urmatorul mesaj ne spui ca te-au oprit la spital si ca ai nascut!

Andre_ea, multumesc de raspuns! Nu stiu daca sa fac "pe bune" fisa medicala sau nu. Adevarul e ca mi-e sila de statul pe la usi la toate cabinetele, macar de-as avea si eu norocul tau, sa gasesc pe cineva sa umble pentru mine! O sa incerc mai intai la Lilmed pentru ca acolo am medicul de familie si daca nu se poate la ei o sa merg la Malcoci sa-mi incerc norocul!
Sanatate multa puiului tau mic, sa va faceti repede bine!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor!
Da, da, a nascut Floricika! Avea contractii de mai demult, spre deosebire de mine care nu am nici un semn. Ieri am fost la doctor si pe 20 mergem din nou la control si daca organismul meu va da semne ca e pregatit pt. nastere (momentan nu e!), pe 21 imi provoaca nasterea. Daca nu...stabilim o alta data, dar se pare ca tot la provocare voi ajunge.

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Lexi, stiu cum e cand astepti sa vina bebe si nu mai vine! Eu analizam orice mic detaliu care imi putea confirma ca voi naste curand! Ce sa-ti mai spun ca dopul gelatinos l-am pierdut cu doua saptamani inainte sa nasc deci si asta ma pusese pe jar... tot asteptam! Lasa ca nu mai e mult! Curand o vei putea tine in brate pe fetita ta si vei uita de tot!

Andre-ea, ai idee daca Dr. Stanciu lucreaza la cabinet sambata? Maya vomita intr-una, nu poate tine nimic in stomac, ma ingrijoreaza si vreau sa ajung cu ea la cabinet astazi.

Multam mult!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Flory, da. Are program martea, joia si sambata.
Nr. de la cabinet este 424.26.26.
E o epidemie ceva in parc. Ieri cand am fost la Budimex m-am intalnit cu o mamica din parc care la fel vomita de cateva zile. Enterocolita acuta a zis Stanciu.
Sanatate multa!

POZE

Mergi la inceput

Se pare ca si Tudor a capatat virusul asta. Nu mai are febra, dar are diaree. Mama cum se aude! Am descoperit ca a spart gingia si D8, deci a avut imunitatea scazuta si asa s-a ales cu virus. Mai ca nu-mi vine sa-l mai aduc prin parc. Desi nici nu stiu unde sa mergem, ca el nu sta in carut sa-l plimbi pur si simplu.
Off!

POZE

Mergi la inceput

Andre_ea, multumesc mult!

Lam sunat pe Stanciu si mai ca-mi vine sa nu-l mai sun niciodata. Nici nu sta la discutii, l-am intrebat daca e la cabinet astazi si mi-a trantit-o ca primeste numai programarile...nici nu am apucat sa-l mai intreb daca are vre-o ora libera. Eu stiu ca are consultatii insa isi poate angaja o asistenta care sa raspunda la telefon, ca sa nu mai fie deranjat!

Cred ca ajung la Budimex desi mi-e groaza de Camera de Garda, parca vad ca ma umplu de nervi pe acolo, sunt si singura, si , Maya sta numai in brate acum...

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cam asa ceva am patit si eu cu stanciu cand l-am sunat la telefon mi-a spus ca nu primeste decat programari dar mi-am luat inima in dinti si m-am dus la cabinet si printre programari m-a primit si pe mine...asa ca am scapat de drumul pana la budimex.
va pup pe toate si pe copilashi, multa sanatate celor mici si sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput