examen Cambridge
Raspunsuri - Pagina 4
Ankussa spune:
Hello,
Eu am luat certificatul (proficiency) acum 2 ani, m-a ajutat mult la MBA si la job (comunic foarte mult). In RO cred ca e suficient advanced pt angajare.
mami_alexia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
ce dai, CAE sau altceva? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Dau BEC (Business English Certificate). M-am gandit ca in domeniul meu ar fi mai potrivit un certificat pe engleza de afaceri. Plus ca cele de la engleza generala au prea multa gramatica si nu aveam timp (acum am si licenta) si nervi sa imi bat capul cu ea.
Maine-i ziua cea mare, sper sa fie bine.
Va tin la curent
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Dau BEC (Business English Certificate). M-am gandit ca in domeniul meu ar fi mai potrivit un certificat pe engleza de afaceri. Plus ca cele de la engleza generala au prea multa gramatica si nu aveam timp (acum am si licenta) si nervi sa imi bat capul cu ea. Maine-i ziua cea mare, sper sa fie bine. Va tin la curent |
am inteles . multa bafta in cazul asta, sa fie de la B in sus . nu ai de unde sa stii cu cine dai, nu? ca-ti puneam o vorba buna daca-s din cei cunoscuti de mine
mami_alexia spune:
Profesorii banuiesc ca sunt cei de la Lingua din Cluj,nu cred ca sunt veniti de alt undeva. Cel putin asa mi-au spus colegii mei care au mai dat. Si cum multi de la Lingua mi-au fost si profesori in facultate...sper sa fie fete cunoscute. Sa inteleg ca ai cunostinte sus-puse? Dar banuiesc ca la Bucuresti,nu?
ABSOLVENTE!!!!
MadameBovary spune:
Aaaah, Adriana, scuzeeee, n-am vazut ca tu esti din Cluj . Ma si gandeam ca ne vedem maine pe acolo, pe la sediu . Nu, sigur nu sunt profesori veniti din Bucuresti, tot cei care sunt acolo or sa supravegheze. La noi sunt stransi din toate colturile Marii Britanii; avem si scotieni, si irlandezi, si cativa din diverse parti ale Angliei si cativa romani care predau - din cate am inteles eu.
Nu-s neaparat cunostinte sus-puse... doar oameni cu care am interactionat, pe care ii stiu si care ma stiu si cu care vorbesc cu mare placere oricand am ocazia . Toti sunt deschisi catre interactiunea cu studentii si asta imi place foarte mult. Nu stiu, eu am observat o mare diferenta intre felul lor de a fi - atat profesional, cat si in afara orelor de curs - si cel al profesorilor romani (nu ma refer acum la cei care predau acolo pentru ca nu stiu cum sunt, toti cei cu care sunt eu friendly sunt britanici get-beget , ci la profesorii de la noi din scoli in general) si imi place foarte mult varianta asta a lor de a face lucrurile...
inca o data... BAFTA MULTA maine!!
mami_alexia spune:
Am promis ca revin...a fost acceptabil, cea mai grea partea de READING, parca nu mi-a ajuns timpul. Writing foarte simplu, Listening -mediu iar Speaking - enjoyable. Am fost doar 3 persoane, una incerca sa monopolizeze discutia si nu prea a dat bine, cealalta incepea bine dar termina la un volum minim, de-abia auzeai ce spune (no, emotiile). Eu cred ca am fost ok Rezultatele:20 iulie ...A LOT OF TIME!
Succes in continuare!
ABSOLVENTE!!!!
eatpumpkin spune:
din cauza emotiilor am inceput sa caut ... orice legat de cambridge. am vazut un raspuns aici al unei persoane care l-a dat anul acesta, voiam sa o intreb pe mami_alexia ce anume a avut de scris la writing (cea care e data de ei, pt ca stiu ca una e la alegere si alta e la alegere din 4...)? am mari emotii la WRITING si am ...miercuri examenul, pe 17. abia pe 21 am speakingul,dar acolo nu imi fac probleme pentru ca ma descurc foarte bine
mami_alexia spune:
Eatpumpkin, eu am dat Business English iar tu banuiesc ca dai Engleza generala(FCE SAU CAE) si witingul difera. La noi au dat un email si un raport. E zic sa nu-ti faci mari probleme pt writing, invata niste formule predefinite pentru inceput si sfarsit iar continutul il adaptezi. Mie mai mri batai de cap mi-a dat readingul.
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Stie cineva cum se afiseaza rezultatele la examene? Am citit ca on-line (si incepand cu 20 iulie, adica azi) dar stie cineva exact cum se procedeaza?
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!