are cineva centrala pe lemne?sunteti multumiti?

are cineva centrala pe lemne?sunteti multumiti? | Autor: mihaela-p

Link direct la acest mesaj

vrem sa luam pt la tara si e tare complicat.la cele pe gaz sunt oferte peste oferte,la cele pe lemne doar preturi mari, unii spun ca sunt mai bune cele cu gazeificare, altii ca nu ,ca sunt sensibile si se strica daca e lemnul ud.
va rog frumos,suntem tare in ceata,poate ma ajutati...
multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Eu am auzit de bine despre astea si chiar ma gandesc sa imi iau (cand voi avea si casa). Din pacate nu am pus intrebari atunci cand am avut ocazia.
Ma intereseaza si pe mine daca stie cineva mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si pe mine ma intereseaza daca ne poate spune cineva mi multe despre aceste centrale.Vreau una pentru la tara, caci oricum gazul e foarte scum.M-ar interesa firme, preturi si de unde le-as putea cumpara.
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Stiu de la niste proprietari de pensiuni care aveau centrale pe lemne ca erau super multumiti.Dar din pacate nu stiu ce fel de centrale erau si de unde le-au luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Cazane pe lemne gasiti la firmele Romstal,Buderus,Ferroli, Viesmann. Nu mai stiu exact preturile, undeva la aprox. 1200-1500 euro bucata (referina Buderus, la Romstal am impresia ca sunt mai ieftine dar nu stiu in schimb calitatea cum este). Atentie ca au nevoie de o serie de accesorii: regulator de tiraj, vas de expansiune inchis cu 2 supape de siguranta SAU (preferabil) vas tampon deschis (inconvenient: volum si greutate mai mari, ocupa mai mult spatiu etc.), racord evacuare gaze arse, perii de curatat ..si lista continua, v-am spus in mare care sunt elementele principale. Daca doriti informatii mai concrete scrieti-mi pe PM va rog.
succes.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Eu as vrea mai multe detalii despre aceste centrale.
Ai putea sa imi trimiti un PM'
Multam pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Socrii mai au si din cate retin e nemteasca si sunt super multumiti. Iarna oricat de ger a fost afara a fost foarte cald, toata casa care e destul de mare (6 dormitoare), dar secretul e ca toate caloriferele lor sunt ceva mai mari. Asa li s-a spus , nu stiu exact cum a calculat acel mester care le-a instalat-o.
Sa nu uit! Centrala au instalat-o intr-o magazie separata de casa pentru ca de cate ori deschid usa sa o incarce cu lemne iese fum, iar de incarcat- de 4 ori pe zi si e in permanenta cald.
Pe fiecare coloana care pleaca de la centrala sunt cel mult 3 calorifere, pentru ca apa sa fie cat de des recirculata, astfel nu ai surpriza ca la ultimul calorifer sa nu iti ajunga apa fiarta.
Stiu persoane care au o coloana la parter si una la etajul casei si au inghetat iarna de frig caci in ultimile calorifere nu aveau apa calda, si nu le venea a crede ca la socrii mei functioneaza atat de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

VITOLIG...de la www.viessmann.com

Mergi la inceput

Pana la urma o sa cumparam si noi o centrala pentru la tara, ca astia te termina cu gazul si cum eu is tare friguroasa, nu merita sa platim atata.
Astept mai multe detalii, caci suntem un pic in dubii.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skiper spune:

Dar ce parere aveti in legatura cu centrala pe gaz si inchiriat rezervor de la shell, de exemplu?

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Razvan,ai mei au vrut sa ia una pe GPL,dar au facut calcule peste calcule si ieseau mult prea scump!Acum avem una pe motorina care merge super si nici nu consuma mult.
Adusca,parca are pe lemne,trimite-ti pm si o sa va spuna cum este la ea.

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput