Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

N-am reusit sa va trimit bine mesajul si cind m-a apucat iarasi o durere de burta.... nu stiu ce sa fac... stiu ca ajuta brinza de oaie arata, dar nu avem acum... luam de l atara cind mergem... uf ce doare... de nu poti sta pe scaun... si aleg, da degeaba alerg... ca ea numai doare si atit... si imi sloboade gura apa... stiti senzatia? ...SOS!!!

Ludmila 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hai ca intru si eu sa dau raportul.

se pare ca DC iar face probleme si mesajele apar anapoda.

Davina, imi pare tare rau ca ai avut intoxicatie. Uite de asta nu beau eu deloc chestii din astea. Chiar si sucuri neacidulate nu mai beau.Poate doar sucuri naturale. Dar cel mai bine facut in casa( de care mi-e cam lene sa fac)
Alina, succes la cautat apartament. Ma bucur ca mai dai pe aici. Nu ne-ai spus ce ati facut de ziua Loredanei.
Ludmila, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. Cred ca cel mai bine e sa iti suni doctorul care te supravgheaza( stiu ca in Moldova e mai ciudat cu doctorul, nu il ai decat la sfarsit, in Romania ai unul din primele saptamani de sarcina si pana nasti si il poti suna oricand- daca e de treaba doctorul bineinteles)

Elena, asteptam in continuare poze de la nunta( eu sunt nerabdatoare inca de inainte de nunta )
Violeta, scrie cum e in Franta, cum te-ai adaptat acolo?
Nati ce mai face Camelia-Nicole? Pup-o dulce de la noi
Rodica ce trasnai mai face Paula? De asta nu mai scrii, ca tr sa fii cu ochii pe ea?
Diana, ce progrese mai face Natalitza? Cand mai pui poze cu ea?
Pupici la toata lumea.Chiar daca nu mentionez pe fiecare, mi-e dor de toate si le rog pe fetele care nu au facut-o sa scrie urgent( Tania 1 si Tania 2 , alinka, Corina, Cornelia( pupici la burtica), natta, nagliusha, etc.)

O sa incerc si eu sa pun poze de la ziua Ameliei, dar acuma dupa cum v-a zis Natalia nu prea am timp. Nu va mai spun ca si Amelia trage de mine toata ziua.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hermelina, cui i se adreseaza floarea si cu ce motiv? Asta ca sa fim si noi in tema

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ooo, asta zic si eu prezenta, maladetz, fetelor! Merci celor care m-au complimentat in legatura cu tortul

Alina, imi pare tare rau de necazul tau cu intoxicatia, ma bucur ca te simti mai bine acum.

Ludmila, felicitari pentru flacau si pentru marea achizitie! Mutare usoara si eficienta in noua locuinta!

Violeta, si noi iti simtim lipsa pe forum, nu doar sotul tau acasa Intra mai des cind ai timp!

hermelina, ai vrut sa ne spui ceva?

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Daca tot ne-am inharnicit toate repede luam valizele si ne mutam

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze