schimbarea permisului auto
Raspunsuri - Pagina 2
iepumic spune:
Eu mi-am schimbat permisul acum 2 saptamani pe motiv de schimbare de nume.
Am depus actele marti seara si vineri la pranz am luat permisul. Fisa medicala mi-a facut-o un instructor auto contra a 1.200.000. Taxa pentru permis se plateste la CEC, BCR sau BRD.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Briantis spune:
Nu cred ca ai voie sa conduci pana nu ai carnetul ,chiar daca ai luat examenul de ceva timp.
Mama lui Andreiutzu
Androix spune:
Si eu zic la fel, mai ai putintica rabdare. Practic la preschimbare e valabil cel vechi dar tu nu ai unul vechi asa mai asteapta putin.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Androix
btw: mare magarie cu dughenele alea si cu cererile alea tip pe care trebuie sa dai bani ca sa le completeze aia la masina de scris, o adevarata industrie deosebit de infloritoare chiar la portile politiei. Mi se pare o mare hotie acum in era in care exista pc, exista internet, exista imprimante!
scuze pt off topic, da' nu ma pot abtine sa nu-ti dau dreptate;
io chiar ma gindeam ca tantile alea care bateau odata la masina sunt pe cale de disparitie sau s-au reprofilat (au devenit operatori PC ), cine draq mai are nevoie in ziua de azi de dactilografa ?!
se pare ca m-am inselat ... Politzia Romana, o fi greu sa citeasca scrisul de mina al atitor solictanti (aici am fost rautacioasa )
dianette spune:
dar de la medicul de familie nu-ti trebuie nimic?
Ca si eu trebuie sa fac operatiunea asta ca mi-am schimbat si numele si domiciliul... Dar deocamdata nu am medic de familie .
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
ninocikap spune:
dar daca permisul l-a pierdut dar nu trecut 1 an de cand l-a scos pe cel pierdut sa inteleg ca se aplica aceiasi regula ca nu mai e nevoie de o noua fisa medicala...?
multumesc
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by noltic
Bineinteles: atat in permis cat si in talon figureaza o adresa de domiciliu la care politistii sunt f atenti la orice control. Daca adresa din BI/CI nu se regaseste si in actele masinii este nasol, se amendeaza.
Noltic,pe permisul de conducere si pe CI/BI trebuie sa fie aceeasi adresa...Pe talonul masinii poti avea orice alta adresa sau proprietar...eu am sofat o masina a unui proprietar,timp de 5 ani,am platit si impozitul pe ea,in numele aceluiasi proprietar si nu am avut niciodata probleme la un control al politiei.In plus,gandeste-te si tu,ca cei care sunt soferi profesionisti si sofeaza masinile firmei la care lucreaza....oare cand prezinta talonul masinii...acolo e trecut soferul proprietar sau firma la care este angajat?Si daca firma este cu sediul la Dorohoi,de exemplu si are filiala la Timisoara,cu masina inscrisa in jud.Botosani si numere de Botosani...iar soferul locuieste in Timisoara....asta se cheama ca o sa plateasca amenda?
Eu am schimbat la sfarsitul lui august permisul,in Constanta.
Mi-a trebuit fisa detinatorului,am facut vizita medicala la un cabinet particular si m-a costat 350 000 lei,am facut poze,m-au costat 50 mii lei,am platit chiar acolo la politie la casiera CEC si taxa de 465 mii lei,copie dupa buletin,copie dupa vechiul carnet si am depus actele.Asta s-a intamplat pana la ora 12,iar la ora 15.30 puteam ridica permisul,in aceeasi zi.Din comoditate si lene l-am ridicat abia a doua zi la ora 10.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana