schimbarea permisului auto

schimbarea permisului auto | Autor: dori

Link direct la acest mesaj

Daca cineva a facut de curand operatia aceasta in Bucuresti (adica schimbarea permisului) poate imi spune cat a durat si daca dupa depunerea actelor se primeste o dovada care tine loc de permis.
Si mai am o problema. Unde se poate completa cat mai repede fisa medicala?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

primesti dovada in locul permisului. eu l-am reinnoit in 7 zile. iar cu dosarul medical te poate ajuta un instructor de la scoala de soferi (la noi cel putin, te costa vreo 2-3 sute de mii si iti completeaza fisa)

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna!
Sotul meu si-a schimbat permisul acum 2 sapt.

Fisa medicala i-a facut-o un instructor auto pt. 900.000 lei.
La depunerea actelor nu a primit nici o dovada ca are permis si i s-a spus ca daca il opreste politia se verifica in calculator si vad ca are permisul la schimbat.
De la depunere la ridicare au trecut 4-5 zile lucratoare.

Vei mai avea de platit la CEC o taxa de 450.000 lei pt. schimbare permis.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu inteleg ce-i cu fisa medicala.
Eu urmeaza sa ma mut, deci va trebui sa schimb si buletin si permis.E nevoie de fisa medicala la schimbarea permisului?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Asa e, trebuie o noua fisa medicala, eu am alergat pe la policlinici sa o fac.
Dovada nu mi-au dat, am circulat o saptamana fara permis!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

1. ACTE NECESARE PENTRU PRESCHIMBAREA PERMISULUI DE CONDUCERE
• fisa detinatorului permisului de conducere completata prin dactilografiere avand aplicata fotografia si semnatura detinatorului la locul prevazut, iar pe verso se aplica timbrul eliberat o data cu fotografiile
• chitanta reprezentand contravaloarea permisului de conducere in valoare de 465.000 lei (C.E.C., B.C.R., B.R.D.)
• copie permis de conducere
• copie act de identitate
• fisa medicala avizata de policlinica de specialitate numai daca viza medicala din anexa permisului de conducere lipseste sau este expirata
• permisul de conducere
Observatii:
Fisa medicala pentru conducatorii auto este valabila 1 an. Daca permisul de conducere este eliberat de mai putin de 1 an, nu mai este nevoie de fisa medicala.
sursa: http://ph.politiaromana.ro/permise.htm

Fetelor, daca stiti un instructor auto de incredere care ma poate ajuta cu fisa medicala astept un nr. de tel pe privat.

Multumesc

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Nu inteleg ce-i cu fisa medicala.
Eu urmeaza sa ma mut, deci va trebui sa schimb si buletin si permis.E nevoie de fisa medicala la schimbarea permisului?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

E nevoie de fisa medicala daca a trecut mai mult de un an de cand ai facut permisul pe care il ai acum. Daca nu a trecut nu mai e nevoie de fisa.

Mie nu mi s-a dat nici o dovada, au trecut 3 zile lucratoare pana l-am luat. Fisa am facut-o la ROMAR si m-a costat 1 mil si a durat cateva zile. Am mai dat ~450.000 la cec. Pozele se fac la ghiseu, cererea dactilografiata se face pe la dughenele din zona (btw: mare magarie cu dughenele alea si cu cererile alea tip pe care trebuie sa dai bani ca sa le completeze aia la masina de scris, o adevarata industrie deosebit de infloritoare chiar la portile politiei. Mi se pare o mare hotie acum in era in care exista pc, exista internet, exista imprimante!)

Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Salut! Eu am ridicat ieri permisul auto si alaltaieri talonul masinii(preschimbare domiciliu). Ptr Bucuresti cel mai simplu se merge la Udriste(sau in alt loc) unde sunt n birouri "Acte Auto" si contra unei taxe de 16 RON se dau formularele respective(ptr permis si talon in cazul meu), se dactilografiaza, si se da si fisa medicala tip. Se achita la CEC o taxa de 45 RON - permis, resp 30 RON - talon, se fac cate 2 copii xerox dupa BI/CI, una dupa permis(care ramane la posesor pana isi ridica noul permis)se completeaza fisa medicala si se merge la Udriste unde veti lua loc la 2 cozi respectabile. In maxim o saptamana veti primi actele noi. Ptr fisa medicala am gasit un shortcut care costa 100 Ron(taxa oficiala ptr fisa este de 70Ron); asta inseamna ca mergeti azi sa depuneti fisa si a 2-a zi mergeti sa o ridicati. Cine este interesat sa-mi dea un mesaj pe priv.
Nick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pentru schimbarea domiciliului se schimba si talonul? Sa nu radeti de mine dar habar n=am...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Bineinteles: atat in permis cat si in talon figureaza o adresa de domiciliu la care politistii sunt f atenti la orice control. Daca adresa din BI/CI nu se regaseste si in actele masinii este nasol, se amendeaza.

Mergi la inceput