Manuela Fedorca
Raspunsuri - Pagina 2
Anyela_M spune:
Fata buna, Manuela Fedorca. Pacat ca a lasat-o cam moale cu muzica, pentru ca talent are din plin. Are o voce destul de placuta. Ca prezentatoare nu ma da pe spate. Eu am o vorba: Ziaristii sa scrie, prezentatorii sa prezinte, cantaretii sa cante, actorii sa joace...
Lolly spune:
Fetelor, mie una nu prea imi place.
Am incercat sa urmaresc o emisiune de-a ei si... m-a suparat ca nu i-a lasat pe invitati sa vorbeasca.
Moderator, moderator... dar mai lasa sa-i sa vorbeasca, ca sa ai ce modera.
Nu stiu... probabil ca are sanse sa evolueze in televiziune... o sa vedem.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Initial creeata de roxica
voi fetelor ce parere aveti despre ea?
mie imi place tare mult de fatuca asta..si cum arata si cum vorbeste ;eu o consider muuuult superioara corinei danila(ma refer la postul euforia acum) si face emisiuni mult mai bune, mai ales ca s-a aventura din prima intr-o emisiune in direct, ceea ce danila nu face;
asta e parerea mea;voi ce ziceti?
m-ar interesa mai multe stiri despre ea...stiti cite ceva?
E draguta, dar nu vi se pare ca o copiaza putin pe Mihaela Tatu??? Mie mi-a lasat aceasta impresie...
Oana 23+ cu Denis Cristian
ai mai!
cine ar vrea sa o copieze pe Mihaela Tatu?
si de ce?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
AYUMI spune:
Imi place muuuuuuuult de ea.E frumusica foc si imi place cum canta.
Ca moderatoare,nu stiu pentru ca nu am vazut emisiunea ei.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
anyella spune:
mie mi se pare o fata decenta care nu a dat prea mult funduletz sa ajunga undeva...imi amintesc cu placere de surorile fedorca!
mihaeladm spune:
Mie nu mi se pare ca are calitati de moderator...
Intrerupe invitatii si intervine cu replici nepotrivite.
bruxinha spune:
Mie nu-mi place, na.
mi se pare falsa, lipsita de tact, parca nici nu i se potriveste jobu'.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
Mie nu-mi place, na.
mi se pare falsa, lipsita de tact, parca nici nu i se potriveste jobu'.
ta na nana, a reaparut Bruxinha! Acum vreo saptamana ma gandeam ca ar trebui sa te dau disparuta, la subiectul de profil. Iti reiei activitatea pe forum,da?
La subiect-despre Manuela F. nu pot spune prea multe pt. ca nu prind Euforia,insa amintirile mele din adolescenta imi spun ca era logodnica lui Daniel Iordachioaie pe vremea cand el era idol de idol, dar a lasat-o "pt. ca era materialista."
Iar in vara am vazut niste poze la mare in care ni se atragea atentia asupra celulitei ei evidente!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
bruxinha spune:
Teodora, n-m disparut, citesc zilnic ce se mai intampla pe forum, numa' nu prea mai scriu, pentru ca de multe ori ce am io de spus nu e prea dragut. Ca si-acuma, cu Manuelita
Eh, asta cu celuita, mi se pare o rautate din partea ziaristilor. Pai si Sharon Stone detine la purtator, numa' ca probabil pozele care apar sunt editate mai bine cu Photoshopu'
Si mai am io o durere: nu prea am vazut barbati sariti de 30 de ani care sa se dea cu poponeatza de trotuar ca le-a crescut burtica si au kilograme in plus, in schimb noi doamnele intram in depresie pentru 2-3 kilograme p-aici pe colo prin partzile esentiale.
Cum ziceam, la Manuelita nu celulita imi zgarie retina, ci prestatia ei pe sticla.
D'aia si schimb programul