Manuela Fedorca
voi fetelor ce parere aveti despre ea?
mie imi place tare mult de fatuca asta..si cum arata si cum vorbeste ;eu o consider muuuult superioara corinei danila(ma refer la postul euforia acum) si face emisiuni mult mai bune, mai ales ca s-a aventura din prima intr-o emisiune in direct, ceea ce danila nu face;
asta e parerea mea;voi ce ziceti?
m-ar interesa mai multe stiri despre ea...stiti cite ceva?
Raspunsuri
Bimilit spune:
cine e? ce prezinta? si pe ce post TV?ca eu, sincer n-am auzit de dansa.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
EVA-DATA spune:
prezinta emisiunea"Zodia fluturelui" pe antena 1,are invitate(pacat ca pe unele dintre ele nu le prezinta mai mult ,decat cu numele),cateodata si invitati,e frumusica,simpaticuta,insa nu-i prea lasa pe invitati sa-si termine de spus frazele,ca se grabeste ca la scoala,parca suna clopotelul si se termina ora.
Cateodata parca rade fara motiv cam prostesc.
edit: e campioana la cacofonii,rar cand termina emisiunea fara sa fi scos un porumbel din gura.
asiza spune:
quote:
Initial creeata de roxica
voi fetelor ce parere aveti despre ea?
mie imi place tare mult de fatuca asta..si cum arata si cum vorbeste ;eu o consider muuuult superioara corinei danila(ma refer la postul euforia acum) si face emisiuni mult mai bune, mai ales ca s-a aventura din prima intr-o emisiune in direct, ceea ce danila nu face;
asta e parerea mea;voi ce ziceti?
m-ar interesa mai multe stiri despre ea...stiti cite ceva?
E draguta, dar nu vi se pare ca o copiaza putin pe Mihaela Tatu??? Mie mi-a lasat aceasta impresie...
Oana 23+ cu Denis Cristian
teo1970 spune:
pentru inceput in ale moderarii in direct la TV ... eu zic ca e OK;
sa vedem cum va evolua
Oana spune:
Cred ca pentru inceput se descurca destul de bine ca moderatoare la Euforia. Este totusi prima ei experienta de acest gen si nu e asa usor sa te descurci la o emisiune in direct. Deci cu asta cred ca e ok, mult mai bine decat Corina Danila. Sau ma rog stilul ei imi place mie mai mult decat al Corinei. Este mai tonica, mai optimista, zambeste tot timpul.
In ceea ce priveste alte info personale despre ea, stiam ca este divortata cu un copil si ca in ultimii ani a avut mai multe relatii cu barbati foarte potenti financiar.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Kya spune:
Fetelor, nu cinta odata intr-o formatie? Parca imi aduc aminte de ea de mai de mult intr-un videoclip undeva la munte, in zapada... Sau poate o confund?
Oricum ca prezentatoare mi se pare destul de ok. Nu-mi displace, si pare capabila sa sustina o emisiune in direct. Dar cum spunea si Teo, sa vedem cu va evolua.
Kya - viitoare mamica in asteptare
chiquitita spune:
Ba da, canta cu sora ei Liliana Fedorca in "Elixir". Are niste ochi superbi. A fost si ea maritata cu un moshulica bogat si a divortat. Nu mi se pare grozava ca prezentatoare. Am vazut recent niste poze cu ea in Ciao si are o celulita...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
sali spune:
Ca prezentatoare (moderatoare) TV mi se pare ca se descurca binisor, tinanad cont ca este la inceput si mai ales ca este o emisiune in direct. Uneori isi concentreaza atentia si intrebarile asupra unui singur invitat si ceilalti raman nebagati in seama minute intregi.Si , cum spunea si EVA-DATA, cateodata are tendinta sa-i repeada invitatele si chiar le pune o intrebare la care tot ea nu le lasa sa mai si raspunda. Si inca un lucru care nu imi prea place este felul in cre se adreseaza,parca prea mult "fetelor" si "dragelor" strica.
Partea buna este ca emisiunea abordeaza subiecte de interes dar poate ca aici este vorba si de contributia producatorului, nu stiu daca ea este implicata si in asta sau e doar prezentatoare.
Mai da si balbe dar una peste alta e OK si se scoate cu ochii aia mari si frumosi si prin faptul ca este asa zambareata.
Tonica iar emisiunea ei numai buna de urmarit cand ajung acasa, in timp ce ma schimb de haine, o iau in primire pe fiica-mea, strang jucariile de prin casa, adica e una lejera in care discuta "fetele" pe diverse subiecte, nu tre' sa te concentrezi, dimpotriva.
Despre ea mai stiu ca avea(sau doar preda) la o gradinita particulara.Melodia pe care o canta cu sora ei(pe care a avut-o invitata in emisiune chiar saptamana aceasta)era un cover dupa Last Christmas al lui Wham(George Michael).
Si inca ceva, dar nu mai stiu daca era ea sau sora ei:se iubeste cu solistul ala frumusel de la trupa Parlament(cred) care canta "E frumoasa foc, imi poarta noroc,.....
Oana spune:
quote:
Originally posted by sali
Si inca ceva, dar nu mai stiu daca era ea sau sora ei:se iubeste cu solistul ala frumusel de la trupa Parlament(cred) care canta "E frumoasa foc, imi poarta noroc,.....
Este vorba de sora ei Liliana Fedorca care este cu Doru de la formatia Parlament: http://www.egirl.ro/stiri/20041115/1/stire.html
EVA-DATA spune:
quote:
Originally posted by Oana
Este vorba de sora ei Liliana Fedorca care este cu Doru de la formatia Parlament: http://www.egirl.ro/stiri/20041115/1/stire.html
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ar fi fain ca Manuela sa fie cu unul din............Senat?!