SALAJENCE - la apel!!!!(18)
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
Heelloooo !!!!
Pe unde sunteti ????
Va pregatiti de scoala / camin ????
La noi e festivitatea vineri la ORA 9 DIMINEATZA !!!
albumele noastre
silvana_salajan spune:
Salutare gasca!Ce faceti? Vad ca nu a-ti fixat ora de intalnire de joi. Zicea Adriana ca tre sa vada cu cine isi lasa fetele. Da de ce nu ne intalnim cu copii cu tot? Undeva intr-un parc. (de ex)Eu voi fi in Zalau cu Andrei cu tot, oricum. Va pup, si va dau tema de casa pana maine.Mihaela, frumos tort, mi-ai dat idei, ca tre sa fac si eu un tort pt o fetita in curand.Va pup, sper sa ne "reauzim" maine.
dianaiulie2009 spune:
OTILIA dar , aproximativ , cam intre ce ore esti in Zalau ??? Pai ar fi OK sa ne intalnim cu copiii . Mie imi place parcul mare , vis-a*vis de casa de cultura a sindicatelor . Este si nisip , sunt si ceva leagane ( care au mai rams in picioare ) , daca va convine putem sa ne intalnim acolo ... spune-ti doar ora ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Salutare,
Mihaela sa-ti traiasca printesele frumoase,ce scumpe sunt!.
Elutza spor la treaba.
Adriana asteptam poze.
Bianca,Ioana,Elvira,Paula,Otilia,Cami

.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
mihaela_s spune:
adriana, bine ati revenit! , nu te invidieez ce te asteapta u fetele...mai ai concediu? Tare fain pare c-a fost in Grecia, astept pozeeee!
bianca, ati fost la Kaufland pana la urma? ce ai shopingarit?
claudia, mersi! mie imi place de dansatoarea ta mica 

otilia, tortul de ciocolata e creatie proprie(blat din comert,pandispan de casa, crema e luata de aici de pe DC de la un tort al Balbinei, iar ornamentele sunt originale, in functie de ce am gasit la cofetarii...dupa ce am umblat la toate, singura pisicuta care era acceptabila
si bilute pentru tort) iar cel ce a fost pentru camin, n-a fost chiar tort, ci o tarta cu fructe de padure si ornat cu frisca, sa fie mai festiv.
paula???? tragi chiulul?????
elvira, citit PM?
ioana, cami, elutza 
Mihaela si fetele mele
diplodocus spune:
Fetelor, acum ajung si eu la klc pe ziua de azi...Calin nu a fost acasa deloc,asa ca am prestat si seara
Noi ne gindim sa mergem la bunica mea in Suceava intr-un w-end prelungit pina luni-marti...Se sfintzeste Biserica noua din sat, si e mare eveniment...
Pt JOI, si eu vreau in parc si cu copiii
OTILIA TU DECIZI ORA ca sa te incadrezi cu intorsul la Simleu
ADRIANA-bine ai revenit
Stie cineva nr de tel de la Paula sa o anuntzam?
dianaiulie2009 spune:
Cam slabuta miscare prin zona !!!
Eu mai sunt in concediu pana joia viitoare , inclusiv , adica pana in 21 septembrie . Pana atunci nu o sa ma plictisesc deoarece am de spalat 3 valize ale noastre + inca una a lui Paula . Acum suntem in cautare de mobila pentru camera fetelor ...Am gasit ceva frumos cu usi glisante care ne place , trebuie sa masuram sa vedem daca intra in camera . Biroul e separat , patul idem ... ramane sa ne hotaram ...
Pozele sunt descarcate , doar ca nu sunt numite , sa le pun asa ???
Sunt in jur de 300 de poze si mi-ar trebui cred ca vreo catea zile sa reusesc sa le numesc pe toate !!! oricum o sa incerc acest lucru , daca nu le pun asa si eventual intrebati daca vi se pare ceva mai " ciudat " , ca sa zic asa ...
Va doresc tuturor noapte buna !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!
adriana bine ai revenit.mai, cum a reactzionat paula cand te-a vazut?cred ca andreea a fost super incantata.astept cu nerabdare sa o aud cum povesteste.da cam putzin concediu mai ai.cine o aduce pe andreea de la scoala?pe paula dc o duci la cresa?
mihaela ce pofta mi-ai facut cu torturile
.mama si ce cadouri frumoase a primit silvia.daca se poate vreau si eu o pereche de adidasi ca ai silviei
.am fost la kaufland.nu am fost prea incantata.
ioana ce a rezolvat calin cu job-ul? cum e luca?
paula treci la un pahar de
!
otilia la cat esti in zalau?
elutza, claudia, elvira,cami
.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
piticutz spune:
Fetelor, faceti si o poza cind va intilniti acuma, sa va vad si eu pe toate impreuna...daca reusiti sa faceti.Va rog...
Adriana, se pare ca intr-adevar ai avut un concediu placut, ma bucur pentru tine.Urmaresc sa vad cind ai pus pozele ![]()
Va pup pe toate celelalte 
elutaf spune:
buna dimineata si sa aveti o zi buna
sunt prin zona si va urmaresc
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)