SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor aiciputetzi sa o felicitatzi pe Silvia, printzesa cea mica a mihaelei.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

buna dimineatza!
FETELOR, cind vine Adriana din concediu, obligatoriu trebuie sa ne intilnim, ca vad ca ne lasam pe tinjala...

A mers Calin la un interviu azi( nici nu mai stiu la ce, ca nu mai am nervi sa-mi fac sperante de fiecare data)
La COdiflor unde e acum sta ca nu a agasit nimic altcea in momentul respectiv, dar nu e un loc unde sa stai cu drag

Am auzit de la o vecina ca la Banca Transilvania e un post destul de bun...am verificat si asa e...Inteligenta de nevasta a lui tati nici nu s-a gindit sa ne spuna...Dar sa mai intervina pt Calin si sa-l ajute

Va astept la povesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor!Ce mai faceti? Noi suntem bine, abia ne-am revenit dupa atatea chefuri.....Am sa pun si poze cu celalalt tort, numai sa le descarc din aparat....Va pup, merg la o sedinta de la 10. Mai vb. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Mai...in curind o sa fac eu monologul brunetei pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!

io cred ca adriana a si ajuns acasa.da inca nu o sun ca poate se odihneste.

ioana tzinem pumnii pt calin.pupici pt ideea cu intalneala.cun e LUCA?

va tzuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor m-am hotarat sa vin maine in Zalau!Ce ziceti de o intalnire?Ioana, preia tu initiativa si fixeaza to ora si locul. Eu promit ca am sa vin. Mai vin azi pe forum pana la 14 sa vad daca a-ti hotarat ceva.Va pup, pa!

Mergi la inceput

Deci sunt doar eu? MMMMMMMMMMMM....................Tocmai am aflat ca tre sa vin obligatoriu joi in Zalau pentru consfatuiri, deci maine voi vace zacusca..............Ramane pe joi dupaamiaza, daca puteti si aveti chef sa ne vedem.Pupici.

Mergi la inceput

Tot eu, pisaloaga .Am mai pus poze in albumhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/vasil_otilia/album?.dir=/3be9re2&.src=phdaca va intere.Acum plec, pe bune. Sa tineti Salajul in top.

Mergi la inceput

Eram pe pag. 2!Eu sunt maniaca, deja! Sunt la vara-mea la serviciu si nu m-am abtinut sa nu intru sa vad daca a-ti mai scris careva.Pa!

Mergi la inceput

Sunt singura azi?Ma duc si eu acasa si ma apuc de zacusca.....Pana maine,

Mergi la inceput