40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ai lav iu tuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

see'ia!

Mergi la inceput

tot io'

ciuss, bestial clipu' totala gagica! si bancul fu fain!!!

da' cind sa ma mai uit inca odata pe clip acu citeva minute (dupa ce i-am trimis si lui fimiu linkul) constat ca l-au cenzurat si se opreste la jumate!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:
Originally posted by nematics

Soni, vin da' sa gasesti si ceva italian la 1.90, cu mustatza si creier per favor.

soni..vreau si eu unu la 1.90 cu creier...dar fara mustata por favor!!!!

Pozeeee

Mancarica

nu stii ce-i bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

am intrat numai ca sa rid HA HA HA. Italian la 1.90 (poate doar la circ, pusi cap la cap) si cu creier ..... mai degraba gasesti un sud-american la 1.90 si cu creier (desi sint la fel de rari). Tu nu stii iuliana ca astia stau pina la 40 ani cu mamele lor. Uita-te si tu la tv la Everybody Loves Raymond de ex sau filmul "Failure to Launch". Astia-s intalienii. Si galagiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Lasa nematics...nu-mi place sa ma gadile...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Adrienne, "duc dorul" serviciului pentru ca eu am o meserie interesanta (inginer metalurg, lucrez intr-un laborator de incercari si analize)si la noi acum se mareste laboratorul, se acrediteaza, s-a adus aparatura noua ultimul ragnet, profesional e super pentru mine. Asta una la mana.
A doua la mana, cu meseria asta a mea, nu stiu zau, unde in alta parte m-as mai putea angaja ca nu sunt laboratoare din astea pe toate cararile, nici macar in toate orasele, asa ca sunt cam limitata. Am incercat la un moment dat, la o criza de nervi sa plec in alta parte, dar...oferta in domeniul asta e aproape zero, iar altceva...iaca m-am trezit in prag de 40 de ani nu prea stiu sa fac.
Si a treia la mana am un salariu...care nu-mi ajunge (evident), dar nitel mai mare decat media in Galati si sunt o mamica singura, cu rate la casa si la masina, asa ca serviciul asta e tot ce am si trebuie sa tin cu dintii de el, desi stiu bine ca nu-mi ridica nimeni statuie si ca nu merita zbuciumul.
Am facut greseli in tinerete, stiu...trebuia sa ma orientez, cumva altfel, sa nu depind de un singur domeniu atat de limitat in oferte, dar...poate nici acum nu e prea tarziu sa o mai cotesc intr-un fel, insa s-au intamplat prea multe in viata mea in ultima perioada si sincer nu mai am energie acum pentru schimbari majore si in plan profesional. Abia m-am impacat cu cele din plan personal.

Nema, "Orbirea" era demult pe lista. Acum pur si simplu am gasit-o la biblioteca pe un raft la vedere, putin iesita in afara, parca ma chema, asa ca mi-am zis "deci acum e momentul". Stiu ca nu e usoara, speram sa o citesc in liniste in concediu, dar uite ca s-a terminat concediul...nu-i nimic, am timp. Liniste sa fie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

am intrat numai ca sa rid HA HA HA.

Italian la 1.90 (poate doar la circ, pusi cap la cap) si cu creier .....

mai degraba gasesti un sud-american la 1.90 si cu creier (desi sint la fel de rari). Tu nu stii iuliana ca astia stau pina la 40 ani cu mamele lor. Uita-te si tu la tv la Everybody Loves Raymond de ex sau filmul "Failure to Launch". Astia-s intalienii. Si galagiosi.

Adriana, asa e.

da' mie in gind mi-o fost ca stie Soni si gaseste ea ceva sa mearga cu comanda facuta, ca e fata desteapta si descurcareatza, eu doar i-am dat i odee acolo despre poveste, sa nu faca numai mamaliga cu cirnatzi si ochiuri!

Liliana, ce-ti mai face maseaua?

Lu, dar degetul?

Nema, dar tie ce-ti mai face sufletul??

you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mey, va dau eu adresa unde gasiti unu' brunet, 1.90, cu mustata si cu creier pane. Da' va avertizez ca eu nu l-am lasat de bun dupa 14 ani de casnicie

Soni, pentru mine, cauta unul cu o tara de creier si mult suflet, restul...cum l-a lasat natura, doar s-a dovedit stiintific pe forum ca femeile prefera uratii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

am intrat numai ca sa rid HA HA HA.

Italian la 1.90 (poate doar la circ, pusi cap la cap) si cu creier .....

mai degraba gasesti un sud-american la 1.90 si cu creier (desi sint la fel de rari). Tu nu stii iuliana ca astia stau pina la 40 ani cu mamele lor. Uita-te si tu la tv la Everybody Loves Raymond de ex sau filmul "Failure to Launch". Astia-s intalienii. Si galagiosi.

Adrienne, adica vrei sa zici ca se cocoseaza stind cu mamele??

sa stii ca eu nu ma uit decit la serialele peste care dau la 2 dimineatza (acu nu ma uit deloc ca nu am televizor acasa!!!) - de obicei e ala cu Nanny la care ma uit din sentimentalism ca-i placea sotului vocea de macanit de ratza a lui Fran si ma mai uit la unul cu una "mami", care intr-adevar are pe un totnt de baiat cu ea dar are si pe nevasta-sa, la fel de toanta; mai nimeresc la Bundy si imi place ca aia nu gatesc de loc si sunt atit de timpiti incit parca ma simt un pic mai bine vazindu-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Daca vreti sa vedeti poze cu rochitele, cu placere vin si la voi cu ele (mama le asteapta de saptamana trecuta). Am sa fac fotografiile in weekendul asta.
Nunta va fi in Bucuresti, cu petrecerea la restaurantul "Newton". V-am spus ca noi vom fi nasii?

Soni, ca sa-ti raspund la intrebare, Diana a fost ieri cuminte (ceea ce e foarte, foarte rar!): ca sa scap de gura ei i-am cumparat o galetusa cu margele colorate, si toata seara + azi de cum a facut ochi si pana la gradi a tot "lucrat" la ele. Ma intreb cat o dura pana mi le arunca prin toata casa?

Laura

Mergi la inceput