40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Mi-e un dor de Nanny....i-am pierdut finalul acum cand l-au dat astia in reluare...era la 4.30-5 dimineatza....abia dupa 2-3 episoade de Nanny (depinde de zi) ma bagam la nani.....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Rochia mea. Culoarea nu e cea care se vede in poza, ci e un auriu deschis. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat: ce culoare de pantofi se asorteaza cel mai bine?

Rochia Dianei fata si spate, si e "fildes" deschis.

Amandoua rochitele sunt lungi.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, buna ziua, n-am disparut, am fost doar bolnava de examenul de ieri. Rau mai e cand nu mai ai antrenament.
Subiectele, o frumusete : primul, sa facem rezumatul unui text de o pagina A4 scrisa cu font de Times 8 (2 ore, maxim 200 de cuvinte + sau - 10 %); al doilea, sa scriem in 2 ore si un sfert (1200 - 1500 cuvinte!!!) ce credem noi ca viitor profesor despre sistemul de notare la scoala si daca notele reflecta intr-adevar nivelul de cunostinte al elevului. Si ce ne facem cu parintii care se ghideaza dupa notele copilului. Acu', daca eram proasta-proasta nu-mi mai faceam probleme, as sti ca nu-l iau. La fel, daca as fi vreo lumina, as fi sigura ca iau testul. Dar cum stiu ca sunt intre doua ape, ca meduza, imi mentin morcovul implantat inca aproximativ o luna, pana la aflarea rezultatului. Sincer, nu m-as mira nici sa-l iau, nici sa-l ratez. "La mustata" in ambele cazuri. Deci sunt intr-o stare... de indoiala de numa'.

Sa va povestesc de Carla? Joi a avut prima zi de scoala, de dimineata pana seara la ora 18. O ora mai tarziu sotul meu o suna (la mama ei) ca s-o intrebe cum a fost. Carla cica "pai am inceput scoala ieri!". Cum ieri, ca azi a fost prima zi! "Aaaa! Ce zi e azi? Joi? Am uitat, asa e, azi am inceput-o". Si nu trecuse decat o ora de cand se intorsese acasa. Sa incepem sa ne ingrijoram??? Carla are momente in care nu merge, pluteste .

Degetul meu face bine multumesc, Nema, trece pe zi ce trece

Iar cand o sa ne intalnim odata cu toate impreuna, va fac si eu spectacolul ala cu batistuta disparuta si regasita (o scot de unde vreti voi), ca stiu care-i smecheria . Bineinteles ca n-o spun la nimeni, nu insistati va rog (secret profesional).

Mik, daca ai nevoie de ceva cand vii, sa spui! Vrei sa te astept la gara ? Etc. Etc. Nu ezita! Din pacate vad ca nu vei sta mult, deci nu pot sa propun nimic (ma refer la vreun program cultural), deci te las pe tine sa-ti faci programul, iar mie sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva! Aici, sau pe mail sau cere-mi nr. de telefon.

Despre Gabi(barta) are cineva vreo veste???

Nu mai stiu. Le avem pe fete la noi in week endul asta, deci banuiesc ca nu voi avea timp de povesti cu voi, asa ca va pup si va zic "pe data viitoare".

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Lu, da' cafeaua unde e ?
Am eu o presimtire ca o sa fie bine cu examenul si o sa fii buna de cinste peste o luna.

Laura, superbe rochitele. Nu-s eu prea priceputa, dar as zice ca la asemenea rochii ar merge sandale si nu pantofi. Dar nunta fiind in octombrie, nu stii la ce sa te astepti de la vreme, asa ca...Oricum, eu votez pentru culori deschise, in nuantele rochiilor.
Si ca sa fiu de-a dreptul carcotasa, as fi vrut sa vad rochia pe nasa si din fata si din spate ca asa mi-au facut si mie fetele cand mi-am luat costum de baie.

Vorbesc singura, nu mai e nimeni pe-aici?
Soni, canoiul tau e gata, vii la o barfa? Azi ai cliente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata' v-am lasat la 5 si acu la 7!!! Azi is cu canita dar e a tria deja! Baaaaa aici is doi la metru ce fac ii pun unul peste altul sa fac unul de 2m??????mai e si inalti dar tre sa mergem spre granitza cu ex iugoslavia su spre austria. Ca acolo sau mai amestecat si-or iesit brazi! Kuki despre ce vb cartea ta? O vreu si eu,A-ti citit Lo Zahir de Paulo Coelho?? Eu pe nerasuflate. Kuki te mai vezi cu vecinu? Ca ieri mi-a tel unu de virsta mea care e secretar pe la scoala aiai unde vreau sa fac cursul de mediator social si ma intreaba daca i-am gasit o romanca ! Zic :nu ca nu ma ocup. Hop raspuns:pai atunci i-ti fac curte tie!!! Noroc ca am tacut .Alt berbec!!! plin de sine si ..--oleaca infumurat .Poate de crede lain Delon dar--in miserie!! Acu a urct virsta lasfatulmeu 40-45 da sao caut eu!!Ca una tinara aavut in tinerete i-a trintit o fata care acu are 19 ani si ...ciao!!! mi-a parut bine!!Toate astea mile-a povestit in timp ce completam formularele pt curs!!

Mergi la inceput

Soni, n-am inceput inca "Orbirea". Azi, probabil.
N-am citit Zahir. Am citit, evident Alchimistul, ca toata lumea, la care am meditat un pic, pe urma inca vreo 2-3 de Coelho care nu m-au impresionat, prea erau scrise dupa aceeasi reteta.
Cu vecinul ne vedem uneori, dar degeaba, ca de vazut ne vedem de vreun an de zile dar atat. E amuzanta situatia, ca in rest...cred ca nici unul n-are chef de complicatii, isi vede fiecare de cainele lui.
Dar Alain Delon ala de ce vrea musai nevasta romanca, sunt frumoase italiencele. Si focoase

Mergi la inceput

Azin-am cliente.Aveam una da a plecat la mare.Cit priveste italiencele sint urite foc dar au marelepregiu ca ele se simt frumoase!!cam asa fac de la barbati care in tradevar sint frumosi si se tin bineeee!!! Cit despre coelho e relaxant .Ce am terminat in ultimultimpe SHANTARAM de Gregory David Robert. O poveste adevarata ,de 1174 pag si care se desfasoara in India al doiela vis al meu. Primule egiptul. Laura tot frumos dar masociez lui Kuki Pantof poate fi decupat in spate sau sandale la culoarea posetei! Doar esti nasa! sa fie cu noroc.PORUMBELUUUUU UNDE ESTI? Ca m-am uitata de curiozitate la avioave (macar atit) si da milano tev aviv. Tu unde stai??? Laura eu ti-am zis ca aiun bb creator . Cumpara-i de alea si nici nu simti. Cius ce faci de mincre azi?? Americancele dorm .Le sculam mai tirziu. Ana scuza da aseara ma...trintit somnul!Cind mai jucam biliard?? Aha dupa examen.LU lasa mama ca iei tu examenulca doar n-or fi altelemai destepte ca tine! Ma duc samai fac cafea! care vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Kuki, iti spun eu de ce vrea ala romance , ca italiencele se uita mai intai la contul in banca (chiar daca sant unele urate cu spume), sant cu nasul pe sus, nu stiu sa-si traiasca viata, iar pe DANSA nu o dau asa usor. Cum italienii sant recunoscuti ca focosi, cauta bineinteles fete frumoase, inteligente, de viata asa cum santem noi.

cicina

Mergi la inceput

Fete destepte italiencele astea, bravo lor ! Nu ca noi...

Soni, nu mai vreau cafea ca am baut deja o halba si eu de fapt cica n-as avea voie.

Cicina, bine ai revenit. Cum a fost la Portita?

Dati-mi un shut sa ma duc sa ma apuc de curatenie ca nu prea-mi vine, dar trebuie.

Mergi la inceput

Neata'Padova!! bine ai venit. Cum a fos a fost dar s-a terminat nu? Ce ne povestesti nou? Kuki unde scrie ca TREBUIE??? Boh! Stai ai dreptate este cupilu care face "ordine""!!

Mergi la inceput