De-acum in trei ... mama, Andreas si Yasmin
Raspunsuri - Pagina 6
mamica dulce spune:
Corinna,am citit acum nenorocirea prin care ai trecut impreuna cu copiii...ma bucur ca sunteti bine,ca v-ati gasit in sfarsit linistea,ca ai avut puterea sa ierti si implicit ti-ai luat o povara de pe suflet.Nu cred ca pot sa inteleg cu adevarat prin ce ai trecut in noaptea aia horror dar am inmarmurit cand ai scris ca ti-a smuls fata din brate.Am plans ,te cred ca ai imbatranit 20 de ani in clipa aia.Te stiu de pe forum de atata vreme...e..incredibil ce se intampla in spatele usilor inchise.Sau ce zace in cineva apropiat si nu-ti dai seama ani de zile.
Nu vreau sa-ti trezesc amintiri pe care ai vrea sa le uiti,dar sper ca macar femeile care traiesc o relatie abuziva sa traga concluziile din povestea ta,sa vada pana unde se poate ajunge.
Ma bucur din suflet ca sunteti bine acum si sa auzim numai de bine si de acum inainte!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
OlgaTarziu spune:
Am citit povestea ta si pur si simplu am inceput sa plang. Norocul tau e ca esti o femeie super tare. Sa-ti dea D putere sa duci si de acum incolo si sa ai parte de tot binele din lume.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
valentinag spune:
Corinabravo tie ca esti o femeie puternica si ai tras linie!Nu multa lume are curajul si hotararea ta.
Numai bine la toti 3 va doresc!
"La vita e bella"
poze
Mik spune:
Yasmine, iti doresc din inima curaj, sanatate si putere sa-ti cresti copilasii.
Iti mai doresc o procedura legala cit mai simpla si fara stres ! (nu stiu cum e la nemti, dar aici in Fr se poate intimpla ca un sot ca al tau sa ceara pensie alimentara).
Mik.
eLaura spune:
Yasmine, partea grea urata a trecut, acum vine partea grea frumoasa a vietii voastre... Te apreciez asa cum mi-am apreciat mama care a iesit dintr-o casnicie cu abuzuri fizice si verbale, singura cu doi copii de 8 si 6 ani; au fost si frustrari in drumul nostru in trei, si lipsuri si neajunsuri si refulari si razvratiri dar le-am dus pe toate impreuna, sprijinindu-ne, cerand si dand putere unul altuia...si mai ales multumind Domnului ca s-a terminat, ca s-a terminat asa si nu mai rau si sperand in ziua de maine...
Scuza-ma, m-am intins un pic dar m-au coplesit amintiri urate cu scandaluri in fata copiilor!!!! Multa putere si credinta! Doamne ajuta!
Laura, mama lui Catamic
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by Mik
Yasmine, iti doresc din inima curaj, sanatate si putere sa-ti cresti copilasii.
Iti mai doresc o procedura legala cit mai simpla si fara stres ! (nu stiu cum e la nemti, dar aici in Fr se poate intimpla ca un sot ca al tau sa ceara pensie alimentara).
Mik.
SI aici se poate intampla la fel, din fericire pt. mine (din nefericire pt. sufletul meu, si pt. cel al copiiilor mei), el va fi condamnat; se poate ca daca avocata lui e foarte buna, sa-i schimbe condamnarea in expulzare pe loc, si si intr-un caz si in altul nu trebuie sa-i platesc; aici as fi obligata in cazul in care el nu castiga, sau castiga mai putin ca mine sa-i platesc o suma stabilita de judecator, care sa-i acopere nevoile zilnice, si asta pe perioada unui an de partaj inaintea divortului; datorita faptului, ca cererea de divort e inaintata in baza violentei fizice, si pt. ca el e inchis pt. tentativa de omor, nu suntem obligati sa asteptam un an de partaj, si avocata mea spune ca in maxim jumate de an suntem divortati.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
delphin spune:
Yasmine, i-ti doresc curaj si te felicit pt. taria de care dai dovada.
In alta ordine de idei, cunosc o poveste tare asemanatoare a cuiva care nu traieste departe de tine. Povestile se aseamana intr-atat in cat stiu sigur ca el va fii inchis pt. tentativa de omor si nu putin, iar divortul va fii scurt si tu vei avea absolut totul. Stiu ca legea acolo este foarte drastica in astfel de cazuri! tie si copiilor.
Am verisori care cred ca locuiesc in acelasi oras( orasel) cu tine.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
Aprilie spune:
Yasmine, eu doresc ca bunul Dumnezeu sa-ti redea linistea cit mai curind,sa-ti aseze un zimbet pe fata si optimism in suflet...doar El o poate face.
Sa va binecuvinteze si sa va insoteasca zi de zi.
In fiecare zi va fi un pic mai bine....te vei limpezi,vei intelege si accepta ce ti s-a intimplat si-ti vei continua viata alaturi de copii.
cu bine, Aprilie