De-acum in trei ... mama, Andreas si Yasmin
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
Corina, e cumplit cum s-a destraat iubrea si casnicia voastra! citisem si eu la un moment dat despre felul in care v-ati intalnit si cum au aparut copiii in viata voastra, ma bucuram ca o familie poate fi asa de fericita, nu mi-a trecut prin gand ca totul se va sfarsi asa. Am ramas uimita citind povestea ta.
E laudabil ca ai trecut fara riposta prin toata partea urata a povestii, esti o femeie puternica si vei reusi sa treci mai departe alaturi de Andreas si Yasmin.
Mihaela si fetele mele
parpalak spune:
Draga Yasmine,
Pe la inceputul povestii aveam impresia ca sotul tau e foarte-foarte nesigur pe el si sufera din pricina de lipsa de preocupare/job/independenta materiala/respectul semenilor (in sensul de co-echipieri la munca). Insa pe masura ce citeam devenea tot mai clar ca scenariul in care el isi poate lua un job unde sa aiba succes devenea din ce in ce mai improbabil. Ultima seara, horror, m-a ingrozit! Ai facut foarte bine ca ai chemat politia si e nemaipomenit ca traiesti intr-o tara unde aceasta isi face datoria.
Din pacate, el fiind bolnav, nu e nimic ce-ai fi putut face tu si n-ai facut. Asta e, boala loveste si nu intreaba mai intii daca e voie sau nu. Ii doresc sotului tau mult succes in tratamente si un viitor pe cit se poate de bun in conditiile date.
Tu ai fost nemaipomenita si esti in continuare. Cel mai extraordinar mi se pare ca ai reusit sa expui povestea ta coerent, dupa trauma teribila de la sfirsit. Faptul ca ai si o cariera de succes este nemaipomenit, dar e parte neglijabila ca efort, comparat cu viata personala.
Esti tinara, frumoasa, desteapta, foarte-foarte curajoasa si puternica. Viata nu-i usoara pentru nimeni si sa n-ai impresia ca restul populatiei globului traieste intr-o armonie perfecta.
Draga mea, iti doresc numai lucruri bune in viitor si mult-mult noroc, ca cred ca ti-ai facut norma la ghinion!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Saso spune:
nu am cuvinte! nu stiu ce sa-ti spun!
am ramas masca! ..
este o vorba: ce nu te omoara te-ntareste!
esti o femeie puternica , care stie ce vrea! ..si cu toate astea.. stiu ca in spatele vointei tale e un suflet..sensibil!
..oricind sint la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor!
si sa ai ..pe cineva cui sa-i popvestesti face foarte mult! sufletul tau trebuie sa se elibereze de tot ce a adunat!
va pupam din suflet!
Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
IUBIREA MEA
danielac spune:
Corinna, si eu stiu povestea ta de la inceput, asa cum a fost ea, o poveste frumoasa si sensibila care nu mi-as fi inchipuit in veci ca se va transforma in cosmarul vietii tale!
dupa ce am citit ce ai scris, am rasuflat usurata ca ai scapat si tu si copiii si mai ales ca ati scapat impreuna de acest cosmar!
ai dat dovada de o tarie de caracter fantastica si esti o femeie foarte frumoasa si stiu sigur ca pentru copiii tai esti si foarte puternica!
te pup si eu si Diana!
Dana
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
Ceea ce ti s-a intamplat tie si sotului tau este groaznic, pacat... oare de ce au degenerat lucrurile asha? sunt tare curioasa sa aud si versiunea lui. Sunteti amandoi victimele situatiei, mai rau e ca tu si copiii sunteti nu numai victime ale situatiei, ci si ale lui.
M-ai pus pe ganduri vis-a-vis de comportamentul asta posesiv si de iubirea bolnava pe care o simtea el pentru tine. Chiar am sa fac un studiu personal legat de psihoza si daca sunt fete care stiu despre subiect, da-ti-mi un PM. Domnul fie cu voi.
diana
Draga mea, esti psihiatru sau psiholog?
Pot sa-ti spun versiunea lui, este ca am cazut in noapte aia si m-am lovit cu capul de patul copiiilor, ca el s-a impiedicat peste mine, nu ca m-a calcat in picioare, ca ma invinetesc foarte repede, deci nu a fost nevoie sa ma lovesc prea tare ca sa umblu o saptamana cu monocluri la ochi.
Ca era foarte obosit si de aia a clacat psihic, nu recunoaste ca a mai fost internat la psihiatrie.
Si mai pot sa-ti spun ca da, am si eu o parte din vina, si anume, ca nu am mai fost un cuplu de cind am avut copiii, ca am fost doar parinti, asta cred ca am mai scris, pt. ca el nu vroia sa lase copiii cu nimeni altcineva, decit cu mama lui, care nu putea sta la noi decit 3 luni din 6 pe an, si care e batrana, si ii era foarte greu cu ambii copii cind era la noi.
Acum am inteles, ca a lasa copiii cu altcineva, nu cu straini ci cu persoane in care ai incredere este pt. ei nu o pedeapsa, ci o sansa in plus de a aduna mai multa experienta, mai ales daca in familia in care ii lasi pt. citeva ore pe zi mai sunt copii, si devin mai independenti prin asta.
Am mai inteles ca faptul de a ma indeparta de parintii mei, este tot o forma de gelozie, de a tine pe oricine departe de noi (exceptie facind ai lui) este tot o forma de gelozie, si am mai inteles, ca nu poti trai singur pe lume, ca ai nevoie de relatii nu numai in interiorul familiei, ci si in afara, pt. ca altfel patesti ca mine.
Eu am scris aici povestea mea nu pt. ca astept sfaturi, nici pt. a face pe victima, pt. ca am un tel clar, si stiu exact incotro ma indrept, ci pt. ca cele, sau cei care se vad in aceeasi situatie ca si mine sa nu faca poate greselile pe care le-am facut eu.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
babyblue spune:
diana, tu dc nu vrei sa pricepi ceva, nu pricepi: nu e dragoste ci abuz psihic, sentimental si fizic!
ori te trezesti la timp, ori stai si suporta, va fi mai rau! nu mai bine...dc te rupi, va fi mai rau cert, dar o perioada scurta si apoi iti va trece.
ce preferi? un calvar de o viata, in care te vei minti singura ca esti iubita si iubesti dar de fapt vei fi tratata ca o carpa de sters pe jos, ori un calvar de 1-2 luni, 1-2 ani...cum o da Domnul si apoi o noua sansa!
Ai numai 27 de ani...ce vrei? sa ajungi invinetita la asistenta lui de la Floreasca? cu o mana rupta? In scaunul cu rotile? Sau sa o bata si pe fie-ta cand s-o face mare, ca e "curva ca tine"...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
Yasmine spune:
Da, am inteles eu gresit ce a spus Diana, dar la mine s-a intamplat ODATA, bolnav sau nu, nu mi se putea intampla de doua ori, pt. ca am tras concluziile de rigoare, si am tras linie.
Cine vrea sa faca ca mine e bine, cine nu, nu; cine te loveste odata te va mai lovi, si daca esti pregatita sa suporti la infinit, suporta.
Bunica mea e casatorita cu bunicul meu de 55 de ani, si o mai bate si in zi de azi, la inceput a suportat, ca unde sa mearga cu 2 copii mici, era dependenta de el, apoi a inceput sa ignore, mai ignora si azi. GROAZNIC !
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
sanziana72 spune:
Yasmine imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat si ca a trebuit sa treci prin asta. Important e insa ca ai reusit sa iesi si ca sunteti bine. Acum aveti o viata inainte sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti !
Iti multumesc pentru marturia ta. Cel putin pe mine m-a ajutat sa accept (ca de inteles e cam greu) ca exista astfel de persoane si ca nu e vina mea ca la un moment dat am intalnit si eu una asemanatoare.
dianaintruder daca vrei sa intelegi ceva mai bine ce ti se intampla citeste si ce a scris Alyssa aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50869&whichpage=9
si aici:
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32602&whichpage=1
si aici:
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32602&whichpage=2
Poate vei intelege ca te dedici unei cauze pierdute si ca iti faci singura rau acceptand sa stai cu cel care te abuzeaza.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Karina spune:
Yasmine am citit socata rindurile tale. Am revenit din concediu si abia acum am vazut ce ai scris.
Imi pare rau de ce ti s-a intimplat, dar ma bucur ca ai avut taria sa tragi linie, sa renunti la el si sa mergi mai departe. Bravo ! Nu cred ca boala lui e tratabila complet si acum copii au scapat, dar data viitoare, cine stie ce ar mai fi fost. Offff...
Sanatate tie si piticilor si multa putere !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
vikinga spune:
Yasmine esti o fata desteapta si puternica si bravo ca ai fost hotarita si nu ai continuat o astfel de relatie abuziva. O sa treaca totul. Chiar ca povestea ta se aseamana cu a Alyssei, doar drogurile mai lipsesc. Si ete la Alyssa acum e ca o floare. Te admir ca esti fata dintr-o bucata si ai scris povestea ta, daca ajuti macar o persoana prin experienta ta e o binecuvintare.Diana ai grija, nici o casnicie nu e perfecta, compromisuri se mai fac, mai sunt hopuri pe care le treci ori ba, dar totusi agresivitatea verbala si mai ales fizica nu are ce cauta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)