PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 30
nepotzica spune:
bunaaaaaaa
doamnelor, unde gasesc un distribuitor mai ieftin de boabe Hill's, ma intereseaza sa cumpar o punga mai mare (aia de 5 kg) de Prescription diet, feline, SD (dizolvarea struvitilor)
ca e foarte scumpa (in loc de 80 de mii cum e hrana normala, e 250 de mii kilogramul)
voi cum va descurcati?
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by saddie
langa imensitatea mea de motan de 5 kile jumate, ea arata ca un soricel.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
sper ca nu vorbesti serios, al meu are 7 kile jumate
saddie spune:
Ba vorbesc! Al tau cum a crescut mama asa mare? Al meu are mancare toate ziua sub nas dar nu mananca mai mult decat ii trebuie. A ramas la greutatea de 5 kile jumate de vreo 2 ani. Nici nu slabeste, nici nu se ingrasa.
Asta mica mai are pana sa-l ajuna din urma. Cand am adus-o avea 2,7 kg iar acum are 2,9kg, adica e pe drumul cel bun . In plus, a inviat dom'le, e alta pisica! Se alearga acum toata ziua ca apucatii!
Fetelor, Anca (ancamironiuc sau ancaemanuel mai nou) va poate trece pe listutza dar nu stiu ce s-a inamplat cu ea ca nu a mai dat de multicel pe la subiect.
dana_e spune:
bun-gasit din nou si bun-venit mamicilor si pisoilor noi .
eu le dau motanilor Hills C/D, tot asa pentru struviti, insa cred ca e mai degraba "de intretinere" - dupa o perioada de S/D. cumpar de la cabinete veterinare (Crivet, Centrovet) sau de la Animax. Au si pungi de 5 kile, insa am constatat ca au si saci maaari de tot. Si daca iau la kilogram din ei, "varsat", e mai ieftin cu ceva. Pentru C/D e 185 mii. Nu mai tin minte insa cit era S/D, poate un pic mai scump.
Va doresc numai bune, eu sint cam deprimata din "motive pisicesti", nu are rost sa intru in detalii... Ai mei de acasa insa au devenit niste porci alintati si obraznici, de sarbatori o sa incerc si eu in sfirsit sa pun niste poze pe net. Pup!
anyella spune:
de atita timp...ma asteptam la cap enshpe!cine il deschide pe urmatorul cu/fara listuta?eu sint intr-o perioada neagra a vietii mele(nici eu nu vreau sa imi amintesc) nu divort,nu avort...dar nu pot vorbi despre asta mai ales la topicul acesta! dar am o veste MARE si singura mea bucurie la sfirsit de 2006: am adoptat o pisicuta,cu acte in regula !!!si cred ca e gestanta:am nevoie de sfaturi...va pup dulce si Revelion de vis va doresc alaturi de felinele voastre(apropos:stiati ca pisicile sint cele mai inteligente animale dupa cimpanzei???-eu o tot constat de ani buni)
...si mamici
aniela
si ca sa nu pierdem subectu' nostru am dat si maxim de "evaluare"
saddie spune:
Mamici de pisici, poftiti la noul capitol: PROBLEME PISICESTI (2)