PROBLEME PISICESTI

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Vreau si eu pe lista!!

Pisicutza mea se numeste Bella Mya si cum sa fie altfel decit scumpa si alintata!!
Este maidaneza, tigrata si cu gitul, burta, labutele (sosetele) si virful cozii albe, parca are costum, o am de doi ani si 6 luni si cind am luat-o era foarte, foarte mica ( **cam cit o ceasca de cafea) am hranit-o cu o seringa la inceput si nu ma pot abtine sa nu-mi aduc aminte cum o lua in "brate", isi proptea "ghearele" de ea, tzocaia cu zgomot, tinind ochii inchisi si se auzea cum inghite ( gilgia laptele si scotea niste sunete nostime tare).

Primele 6 luni ne-a muscat (foarte tare!, avea un obicei tare rau, se pitea pe dupa vreo perna, lasa urechile pe spate, scotea ghearele si gifiia intr-un fel ciudat pe urma sarea drept la incheietura minii si-si infingea coltii in ea si nu-i mai dadea drumul tragind de ea si scuturind din cap cam cum fac felinele cind vor sa sfisie carnea vinatului, era nevoie sa o tin de maxilar ca sa o indepartez de pe mina mea) cit despre zgirieturi ce sa va mai spun...Si eu si sotul meu am umblat o vara intreaga cu niste semne insingerate pe brate ( nu exagerez) si toata lumea ne spunea sa o dam ca e prea nebuna.

Chestia este ca ne indragostisem de ea si nici nu ma gindeam sa o dam.
Din fericire problema a disparut incetul cu incetul si cred ca fusese traumatizata pina sa o gasesc ( niste copii din fata blocului o intindeau in toate directiile si cred si eu ca era speriata ...) si de aceea era asa de "rea".

In rest era (si este) o minune de mitza cuminte, nu face stricaciuni, nu rastoarna deloc obiecte prin casa, nu se catara pe perdele si este exagerat de curata si "rusinoasa" ( nu face la nisip daca esti linga ea. De fapt, eu nu tin minte sa o vad vreodata cum face la tavitza.

Eu i-am amenajat "camera" in balcon ( este inchis si are calorifer) iar solutia asta ne aranjeaza pe toti.

Maninca si mincare uscata (pernute) si din aceea cu sos, de la pliculete (prefera vita cu sos si mazare), in rest nu se atinge de nimic!
Nici macar nu adulmeca alt fel de mincare. Cind stam la masa, ea isi ia pozitia "sfinx" si are rabdare pina terminam.

Nu miorlaie niciodata, nici macar cind este in calduri. Cind este in calduri o poti recunoaste dupa faptul ca este extrem de blinda si moale, nu mai topaie prin casa si toarce puternic, usor diferit si intrebator. Nu stiu sa explic prea bine.

In mod obisnuit "vorbeste" cu tine si-ti raspunde, in loc de miorlait scoate niste sunete ca de vrabie, e ciudatzica mitza asta.
Am incercat sa o invat sa recunoasca niste comenzi dar n-am prea reusit, totusi stiu sigur ca "intelege" citeva cuvinte.
Oricum, adesea stau cu ea in brate si o intreb diverse si cind fac pauza intre propozitii, ea ciripeste ca si cum ar spune "ei, da..".
Bineinteles ca s-ar putea sa fie doar in imaginatia mea dar stiti si voi cum e cind ai o pisica si o iubesti, ti se pare ca-i cea mai desteapta...

La capitolul jocuri, n-o impresioneaza sa alerge dupa bile sau alte jucarii zglobii (ii cumparasem tot felul dar nici macar nu le atinge) in schimb o ia razna cind prinde cite un elastic de par, din acela subtire, il alearga prin toata casa, il ascunde, il ataca, il plimba peste tot (il ia in gura si isi cauta un loc mai bun) si il pindeste de dupa perdea, nu stiu ce-o fi in capul ei cind priveste elasticul ala, nu-mi dau seama cum de nu se plictiseste de el, se joaca ore intregi, il mai lasa, il mai ia...

Folosesc nisip Miau Miau si sint multumita.
Ma streseaza ca da nisipul in toate directiile si-l scormoneste cite o jumatate de ora, apoi isi curata labele si da cu ghearele de marginea tavitei si toate bilutele alea zboara pe linga dar mi-a venit o idee sa-i fac o "casuta" cu sertar in partea de jos si cind vreau sa o curat, scot sertarul si gata, in felul asta, bilutele nu vor mai putea zbura afara ( desigur o sa las un spatiu prin "acoperis" pe unde sa intre si sa iasa demoazela.

tuturor "mamicilor" de pisici!

Edit: Iaca si felina cu urechi de ciine lup!

http://image59.webshots.com/459/4/46/40/2815446400097112964JPBVdt_fs.jpg

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Daniela b, bine ai venit! Super mata ta...dar pozele nu se vad. Imi aduce aminte de un pisic ules de secretara tatalui meu din gur unui caine. Avea 2 saptamani si era cat palma. Asa cum spuneai a mancat din seringa si pana la 6 luni m-a capsat zilnic. Nu mai puteam de la zgariat.

Pisoi matzul e cuminte de 3 zile. Ieri i-am schimbat litiera si sa vedeti minunatie... Se rupe punga intr-un colt. Pe jos plin de bilute. Cu rabdare iau alta punga sa o pun pe cea rupta... Se rupa inca o data...practic am intins mizeria in toata casa.
Ma uitam plina de nervi cums e plimbau bilutele alea peste tot

Evenimet: Moti a mancat o cutie de carnita, mica, mica..dar e prima oara cand nu s-a limitat numai la sos!!!!

mamele de pisici si pisicile!

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, eu nu am fost multumita de nisipul miau-miau si nici de pisi-pisi. se lipeste pe labe si scoate o gramada de praf cand il torn in tavita. il luasem initial pt ca era mai ieftin. acuma folosim Frikies si sunt multumita. il foloseste numai Fulgushor si tine destul de mult, un sac de 5 kg tine mai mult de o luna.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Daniela, bine ai venit super matza ai, frumushica foc!
Pisoi, adevarul e ca si pe mine ma bate gandul sa-i mai iau un mitz motanului ca sunt mortali cand se joaca mai multi.
Eu folosesc Natusan nisip, e mai ieftin decat Catsan-ul si sunt destul de multumita. Singura problema e ca la un moment dat cica i-au schimbat formula si acum are mai multa argila iar daca il las ceva mai mult in tavita se intareste de mama focului, bolovan se face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor am si eu 1 bucata motan de votat Matrix este numele lui, cine vrea o poate face aici:
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Fetelor daca ati vedea ce fata am....

Al meu Moti toata boaptea n-a dormit si nu m-a lasat nici pe mine. La 2 si la 4 dimineata umblam cu sticla de Diomestos in brate. L-a certat si acum doarme linistit bineinteles. Cred ca ma duc sa-l trezesc, merita, la ce mi-a facut.

Nu va spun ce curse a tras in pat. Cum adormeam incepea turele.

am sa incerc si eu Miau Miau, am folosit o perioada My dear friend. Era, cred, cel mai ieftin nisip insanu mirosea mai deloc si tinea mult. Din pacate n-am mai gasit

Ursoaica, intru sa-l vtez pe Matrix! Succes!

Sa o ajutam pe BARBYE

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

POZE: EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Ce de "mame" de pisici ne-am strans!
E, noi crestem mari si frumosi si alintaciosi! Nebunatica de Asti s-a mai rotunjit, nu mai arata ca un scheletel ambulant . Dar domnisoara nu prea vrea biscuitei, asa ca i-am amestecat cu pate pt. pisici. Si, cu foarte multa delicatete, s-a apucat sa linga biscuitel cu biscuitel[bang. Dupa care a venit, mandra toata, si s-a asezat in bratze!
Si ii plac si ciupercile pleurotus! Erau si cu usturoi, dar nu prea i-a pasat ... Oricum, diversificam ...
Iar in materie de jucarie-fascinanta, nu exista alceva mai bun pe Pamant ca aparatul de depilat, in timp ce merge
Gata cu laudatul "copilului", ca mai tre' sa si muncesc!
Va pup, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

ancamironiuc,n-am citit cu rabdare tot dar vreau sa te intreb daca moti e castrat ,caci daca nu e dupa 1 an cam asa face prin toata casa pipi.eu avand pisici mai multe ,folosesc nisip"miau-miau" costa 85 000 la cora ,carrefour,-6 kg ,e foarte bun ,sunt niste graunte de argila ,ceva ,mie mi se pare bun.tot de la cora cumpar niste friskies indoor cats,wellbeing-ptr probleme urinare 400 gr cutia cam 36 000 .acuma problema mea e cu o pisicuta castrata careia i s-a desprins operatia in interior ,chipurile a facut o reactie la fire (cele mai bune din sud-estul europei)pisica e de vina .acuma a operat-o iar, sa vedem ce-o iesi ca pe mine ma lasa nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor ,in privinta litierei din care sare nisipul ,eu am cumparat din cora cu 300 000 un gen de cusca care e prevazuta cu niste orificii in care se pune un filtru ,are o usita rabatabila si lopatica .are dimensiunile L-50,h-40 l-35 cm ,deci are un volum destul de mare .la craciunitza am vazut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Fetelor am si eu 1 bucata motan de votat Matrix este numele lui, cine vrea o poate face aici:
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics

votat
imi place cum sta cracit matrix al tau...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput