ce sa fac???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

orice ratacire ar fi, reiki sau te miri ce, eu am rabdare si ascult de duhovnic.

ma rog mai mult si deja imi e mai bine.

uitati ce am gasit despre rabdare:

Părintele Cleopa a fost un om al răbdării si al îndelungii-răbdări în toată viata sa. Căci numai prin răbdare, statornicie si rugăciune a reusit să crească atâtea suflete pentru Hristos si a povătuit ani de zile mănăstirile încredintate lui.

Fiind urmărit si supravegheat de securitate, el nu se temea, nici nu ura pe nimeni, căci avea în sufletul său pe Hristos si stia că fără răbdare, fără rea pătimire si ispite nu ne putem mântui. De aceea, când vreun părinte venea la el tulburat si-i cerea sfat, el îi amintea cuvintele marelui duhovnic Vichentie Mălău, care zicea adeseori ucenicilor săi: ''Ascultă frate: răbdare, răbdare, răbdare#133; Si când ti se va părea că ai sfârsit-o, o iei de la capăt: răbdare, răbdare, răbdare#133; Răbdare până la usa mormântului. Răbdare până la sfârsit, nu până la prăsit!''

as ruga moderatorii sa inchida subiectul, deoarece acum stiu ce trebuie sa fac.

va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mama Lia, nu te supara, dar cred ca sotul tau este un om slab si influentabil,caruia toata literatura citita nu a facut decat sa-i amestece ideile si sa-l faca mai usor de manipulat.
Este clar ca inca nu si-a definit rolul lui in viata, ca individ, si este gata sa ia in brate teoriile altora.
S-ar mai putea sa treaca si printr-o criza de andropauza prematura, sa vrea sa se debaraseze de obligatii si sa inceapa o viata usoara si boema iar episodul cu terapeuta sa-i vina la fix.
Parea mea este sa incerci sa te porti ca si cu un om bolnav, care nu vede bine realitatea si sa nu dai cu piciorul unei casnicii fericite.Poate ca il vei trage inapoi.
Cu fata ta cred ca ar trebui sa ai o discutie deschisa, este destul de matura si ar maguli-o sa discutati ca de la femeie la femeie si sa stabiliti impreuna o cale de atac.
Daca pe el il poti pierde, copilul nu trebuie indepartat.
Nici eu nu cred ca e o idee buna sa-l lasi in camera ei, se va simti tradata, mai ales ca, adolescenta fiind,mai mult ca sigur are tot felul de "secrete" si ii distrugi intimitatea.

Mergi la inceput