Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Am culcat micul crizat dar asa vreo juma de ora si am zis sa intru sa va citesc si sa scriu cat oi putea.
Kati...ce vremuri cand ne fugaream. Ce mi le mai doresc. Mi-a trecut optimismul. Am niste stari. M-a ajuns oboseala, stresul si nedormitul. Sunt un pachet cu nervi. Astept clipa cand se va cuminti. Oare va exista aceasta clipa????? Kati te inteleg cu colicii. Uite si o flaore .
Anca ai fost super tare .
Dana ce a facut mama ta? Sper ca este bine.
Azi ma duc la doctor sa imi fac o colposcopie si un papanicolau. CIca e bine sa le faci. Deci o sa ma recreez si eu in masina pana la doctor si inapoi . Am o problema. Eu inainte de sarcina fumam. Acum am inceput iar. Ce e drept fumez o tigara pe zi ascunsa de lume sa nu ma certe. Si tare nu as fi vrut dar sunt super stresata si psihicul meu tampit imi spune ca tigara aia nenorocita face minuni. In sarcina nu am fumat si m-am simtit super ok. Uffff ce tampita sunt nu? Chiar nu ma mai inteleg.
Va pup pe toate!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata!

Lunna, ce ne spui despre mama ta?

Fetelor, avem microbiste pe aici? Ati vazut meciul de aseara?

Otilia, cand este examenul???

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

LA MULTI ANI!
.....e ziua inginerului roman....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata !!!

Tocmai am vb cu mama,e bine,a incercat chiar sa se dea jos din pat,imi vine sa plang de fericire,m-am mai linistit,sunt treaza de demult dar parca mi-a fost frica sa o sun,va vine sa credeti ca ieri fratele meu nu a sunat-o deloc??!!!ca sa vedeti ce frate am....si ce cumnata....

Ioana e posibil sa se linisteasca atunci cand va creste un pic si va mai intelege.Cel mare al meu a fost atomic rau de tot,si acum mai e dar atata timp cat e singur e f linistit si ascultator,cand e cu sora-sa e teroare
In privinta fumatului,nu stiu ce sa-ti zic,ma mai prosteam si eu prin facultate,iar dupa ce am avut fetita nu am mai pus gura pe tigara,si parca si fumul imi face rau(nici sotul meu nu mai fumeaza).Eu zic ca mai bine bei o gura de cafea !!!

Otilia se apropie WE...emotii...emotii????

Anca sa nu zici ca esti microbista

Fetelor,imi cer scuze ca m-am descarcat asa ...ieri la voi...va pup pe toate!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Dana, scuza-ma ca la cat sunt de aeriana am uitat sa te intreb despre mama ta....ma bucur ca e bine si implicit si tu....sanatate si recuperare rapida....
Chiar te-ai lasat de tigara...si Edi?...nu mi-a venit sa cred, dar bine ati facut...
Si de frate, ce sa zic...am si eu un caz in familie...ca sa fie totul la unison...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nici o problema Alina,in ceea ce priveste fratele,tu parca mai ai o surioara si cred ca totusi compenseaza
Eu nu m-am considerat niciodata o fumatoare,ma mai prosteam si eu si mai ales pe la petreceri si pe la serv atunci cand lucram.Edi s-a lasat de vreo 2 ani si jum(si de cafea,alcool,tigara....) e un sot model....deh,mai are si el scapari...dar daca l-ai revedea nu l-ai mai recunoaste
Cand mai treceti prin PN poate ca ne faceti si o vizita...daca va face placere bineinteles

Mai,mie nu-mi place deloc cand e sarbatoare,in zilele obisnuite ma mai iau cu treaba dar asa...

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata fetele mele dragi!

Aici este frumos si mi-am permis sa vin in sandalute si bluza fara maneca. Sper sa nu fie ultima zi frumoasa din an, sun 21 de grade dar parca se simt altfel decat la Bucuresti.

Dana, ma bucur ca este bine mama ta!
Ioana, pe bune daca ai fi fata mea ce ti-as face... Daca ai fi fumatoare inraita as zice, dar pentru 1 tigara, da-o incolo de treaba. Tu este adult si faci ce vrei, dar eu stiu ca nicotina trece in lapte. Nu inteleg de ce sa intoxici copilul. Nu stiu cat la % trece in lapte, dar gadeste-te ca el are alta greutate si alt volum de sange, deci 1 tigara la tine poate face cat 5 la el. Daca chiar nu poti fara ele, eu zic ca mai bine renunti la alaptat. Copilul presupune multe sacrificii, concesii sicompromisuri.
Anca, poate sa-l dea maine, pe 15, pe 18 si 24. Iar pe 17 dimineata pleaca Ana deci va trebui sa mearga la aeroport, mai sta si el cu ea. Asa ca o sa aibe scuze ca a fost ocupat cu altele. Oricum a renuntat la servici si merge la scoala din toamna iar in felul asta are alte sanse. O sa fie intretinut de nevasta , nu prea ii surade ideea dar l-am convins sa lase orgoliul de barbat si sa-si vada de treaba lui.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Asa Oti cearta-ma! Pai ce crezi ca mai stie cineva? Stau ascunsa. Dar intr-adevar trebuie sa ma linistesc cu 1 tigara. Gata nu mai fumez.Nu vreau sa ii fac rau copilului. Mai bine imi iau bona si o sa fiu poate mai linistita

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

In sfirsit am ajuns si eu la calculator, la noi e o zi superba si am stat toata dimineata cu Andrei in parc. De luni merge la gradinita si am emotii ca anul trecut mai mult era pe acasa decit la gradi,asa des se imbolnavea.
Dana,ma bucur ca mama ta e mai bine, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.
Sa sti ca eu am lucrat in domeniu doar 3 ani dupa absolvire,apoi am lucrat la o firma de mobilier si am facut design pe calculator.
Pupici de la noi pentru inginerele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Buna seara inginerute dragute!! Multumesc de primire!
Ce faceti maine? Va duceti copiii la gradi sau la scoli? Eu una m-am hotarat: luni.
Oricum, la cat ne-a majorat taxa dna. directoare, mai bine o tin acasa. Sa va spun poveste: suntemn la o gradi privata si la 15 iunie cand s-a luat vacanta, taxa era de 500 euro/an in cate rate vruiam noi parintii. Nici ieftin, nici scump. Insa surprinza de toamna: taxa s-a facut 700 euro/an si asta am aflat neoficial pt. ca dna directoare ne va spuna probabil luni. Talhareasca miscare!!!
Eu una sunt foarte contrariata pentru ca suma nu se justifica (primim un ceai dimineata si atat)si felul prin care ne pune in fata faptului implinit. Unde sa-ti mai duci copilul acum? Ce gradinita il mai primeste in al 12 lea ceas?
Gata cu mine!!!
Dana - Multa sanatate mamei tale!!! Eu fara mama as fi ca omul fara brate.
Ioana, te inteleg perfect. Si eu gravida cu prima fetita as fi ucis pentru o tigare dar m-am abtinut, insa dupa nastere tentatia a fost si mai mare. Oricum in final am devin la fel de fumatoare, chiar mai inraita dar acum pot spune cu mana pe inima ca am 6 luni de cand nu mai fumez. Adevarata performanta.
Acum va pupitez!!!

Mergi la inceput