Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Buna dimineata! Ma alatur si eu grupului vostru - inginer constructor, sectia Cai ferate, drumuri, poduri - Facultatea de Constructii Timisoara 1997 - 2002, Master - Studiu geotehnic 2002-2003.
Mamica de fetita de 6 ani si 9 luni plus bebe pe drum (DN - cam 26.11 - 01.12.2006)
Va pup, Lucaciu

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Bine ai venit, Geo !
Sa-ti traisca puiutii mici....asteptam sa ne scrii mai des ...ca dupa aceea...o sa ai absente motivate cu venirea lui bebita pe lume....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna inginere!
Ce de lume noua pe aici! Bun venit la toate!
Eu am fost tare suparata ca pe langa toate pb colac peste pupaza s-a imbolnavit si gogosel . Acum este mai bine dar am tras ceva cu el. Sunt si f obosita. Dupa ce ma mai odihnesc va scriu.
inginerele!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!!!

in primul rind, cu un pic de intitrziere, dan, sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!! mamei tale multa sanatate!!!!

in al doilea rind, tot cu intirziere, la multi ani sarbatoritelor de sf. maria!

in al treilea rind, bun venit noilor inginere!!! ma bucur ca s-au inmultit chimistele!

in rest, noi pe aici, cu colici gramada, ne luptam de zor dar fara mari succese. noaptea mai dormim, mai urlam cit ne tine gura si tot asa. ne place mult afara, profitam din plin de vremea buna. cam asta despre noi. krisztina merge de luni la gradi, la grupa mica. e super incintata, de-abia asteapta!

de citit v-am citit pe diagonala, asa, un pic. iepumic, felicitari, nu multi ar fi facut asa ceva!

nu stiu daca ati citit pe undeva, ionela-roxana a nascut un baietel, pe dragos andrei. sunt sanatosi amindoi! nu mai stiu exact data, oricum zilele astea.

kuki si cele care nu puteti dormi, io stiu un remediu: vi-l trimit pe fii-meu. dupa aia dormiti beton!!!!!!!

otilia, tinem pumnii de acum si pina vineri!!!!!bafta !!!

cu parere de rau dar trebuie sa plec ca s-a trezit robi si nu mai are rabdare, ca doar ii este foame!!!!

va pup pe toate si incerc sa intru cit pot de des ca mi-e tare dor de voi. trecut-au vremurile cind ne goneam pe forum cu ioana!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bine-ai venit geo10. Te-am adaugat pe listuta

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ajuns si eu intr-un final la ora 10 la servici. Am dormit bine de la 11-9 , dar a trebuit sa astept ploaia sa se termine ca altfel iar ajungeam uda leoarca, am si blugi de schimb la mine .

Anca, multumim de cafeluta zilnica, stiu ca rupi din timpul tau pretios pentru ea si pentru sfaturi bune pentru noi toate. Sa nu-ti para rau ca asa si trebuia sa procedezi si asa sa faci si pe viitor, mai ales ca aveti o intelegere.
Katik, mersi de stirile despre Ionela Roxana si de pumni!
Ioana, sanatate la gogosel!
Georgiana, bine ai venit, am facut in acelasi timp facultatea si masterul, chiar si aceeasi specializare, ura am si eu pe cineva cu care sa discut despre pamanturi. Chiar acum sunt in focuri cu niste calcule!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor,mama mea tocmai a intrat in operatie,nu va inchipuiti ce e in sufletul meu si faptul ca nu pot fi langa ea.Cred ca cele 2-3 ore o sa mi se para o vesnicie ....

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Lunna multa sanatate mamei tale.
Iepumic, acu am citit si eu (din lipsa de timp, cam chiulesc ....) patania ta.....bravo, esti curajoasa si un bun cetatean
Si bun venit noilor inginere...iaca ca ne inmultim, noi chimistele .
Eu, am inceput numaratorea inversa a zilelor pana ma voi duce la servici...deja imi fac ganduri, probleme ...da, asta e...tre sa mai si muncim, nu?
pe toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Dana, tin pumnii sa fie totul bine cu mama ta.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna seara!!

Multumesc fetele de incurajari!!

Anca esti un f bun exemplu,daca toata lumea ar reactiona asa ...ar fi ceva!!!

Aime eu trebuia sa incep serviciul pe 6 sept dar deocamdata am renuntat caci mai stau cu cea mica acasa...si eu eram stresata tare de tot pana sa ne hotaram ce vom face....e tare greu sa te desparti de puiut,dar odata si odata tot trebuie facut pasul asta!

Geo bine ai venit!!!

Gabriela nu ne mai spui nimic?Ai lucrat in domeniul pe care l-ai terminat??

Katik ma bucur ca sunteti bine,citind ce ne scrii imi dau seama ca esti o fire optimista si asta imi place mult,as vrea sa fiu si eu asa!

Ioana sanatate la gogosel...ce frumos suna gogosel!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput