Nu gasesc sa cumpar apartament!

Nu gasesc sa cumpar apartament! | Autor: Gaby

Link direct la acest mesaj

Caut si nu gasesc.... toate anunturile apartin agentiilor..
Ce se intampla cu propietarii? Toti asteapata 2007 cand vin cainii cu covrigi in coada? Nu-mi vine sa cred...Am credit ipotecar si astwept, pentru ca cele mai multe anunturi sunt fictive date de catre agenti, cele cateva care apartin prop. nu vor credite, vor bani cash- eu merg la piata cu suma asta dupa mine si le pot da oricand banii -
Daca ceri in anunt fara intermediari- te suna agentiile:bla bla si comisionul este de 3%...pai de ce sa platesc eu cand tu m-ai sunat, nu eu te-am angajat ci propietarul care a ridicat costul apartamentulu ca sa-si achite comisionul! eu ce vina am...??? pai asta e politica!

si chiar daca te suna, iti iau datele si dusi sunt...cei mai multi nu recunosc ca pe piata apartamentele lipsesc cu desavarsire! si nu au nici ei contacte!"nu avem pe zona in care dortiti dvs!, avem in alta parte...."

asta e....eu mai astept propietari dispusi sa vanda!

omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ai sa gasesti dupa n incercari, da mai multe detalii, ce cauti, cit oferi, zona, etc...

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Gabi, nu stiu din ce oras esti - dar daca esti din Bucuresti si daca te intereseaza un apartament cu 3 camere spune-mi. In curand il scot eu la vanzare pe al meu si chiar ma gandeam ca nu tin sa platesc nici eu 3% la un agent sa mi-l vanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

da, sunt din capitala si vreau casa! nu era un anunt dar... dar nu zic nu! pai da-mi detalii- pret zona etaj...

Ma gandeam ca poate au patit si altii ca mine si imi dau ceva sfaturi...ce, cum au reusit...
Multam'

omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Tocmai ti-am trimis un e-mail cu detalii - daca te intereseaza scrie-mi pe adresa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

daca stau de vb cu tine...iti dau dreptate. daca asculti si parerea intermediarului..si el are dreptatea lui.
probabil nu ai o cerere f bine conturata
eu de ex..lucrez in domeniul imobiliar...nu k agent. dar suna f multi clienti care habar nu au ce vor sa cumpere. un om care suna k vrea pantelimon de ex si tu il muti in titan..inseamna k nu stie ce vrea. sau k....agentul e bun.
din afara..ti se pare k nu merita banii care ii dai .. aia 3% care de multe ori sunt negociabili. dar asa cum muncesti tu..asa muncesc si agentii..si isi merita plata!
iti garantez ca daca suni la o agentie veche pe piata si faci o cerere concreta...si cu suma maxima de care dispui (si suma nu e prea mica fata de pretul pietei) cu siguranta vei gasi casa cautata!
eu iti doresc succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

MirelaV nu stiu ce agentii cunosti tu, dar cele cu care am avut eu de-a face nu faceau nimic pentru banii aia. Nici macar nu-ti scot cartea funciara de la judecatorie.

Gaby daca gasesti proprietari care zic ca nu vor credit, du-i la un notar ca sa le explice ca nu-si pierd dreptul de proprietate pana cand nu-si primesc banii. Ca de aici e teama lor...ca iti vand casa si apoi stau si asteapta sa le dea banca banii.

E posibil sa astepte toata lumea 2007, fie pentru ca spera sa creasca preturile, fie pentru ca acum, daca ai cumparat casa de mai putin de 3 ani, platesti impozit pe diferenta de bani de te indoaie.

Poti sa pui biletele in cutiile de scrisori la blocuri, in zona care te intereseaza. Eu am gasit in cutie asa ceva, de aici ideea. Poti scrie acolo ca esti particular si ca banii ii iei de la banca.

Poti incerca sa iei legatura cu administratorii de blocuri, care de regula stiu cine vrea sa vanda si cam cu cat, apoi ii abordezi direct.

Aceste idei presupun un efort mare din partea ta si presupun sa stii exact ce cauti.

Succes !

PS Noi am fost in categoria descrisa de Mirela : clenti tampiti care nu stiu ce vor. Cautam Turda/1 Mai si am cumparat in Baba Novac

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by axia
Poti incerca sa iei legatura cu administratorii de blocuri, care de regula stiu cine vrea sa vanda si cam cu cat, apoi ii abordezi direct.

Asta este un sfat foarte bun.
In ceea ce priveste agentiile imobiliare, inca nu am intalnit una care sa te plimbe la vizionari pe banii ei, toti m-au intrebat daca am masina sau mergem cu autobuzul

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

daca tot n-au masina...voi k si clienti...propuneti sa va intalniti cat mai aproapte de locul vizionarii. nu e vina voastra k nu au ei masini. o agentie care se respecta..nu procedeaza asa. citesc si ma minunez..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mirela, se vizioneaza cate 3-4 locatii in aceeasi zi, fara masina esti mort.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

iubita mea, eu lucrez in domeniu..am mai zis. nu k agent...dar stiu care e sistemul de lucru. si ma minunez cand citesc cum se lucreaza. total neprofesional.
dar ma rog..fiecare face ce si cum stie. e normal cand ai parte de servicii proaste sa te intrebi de ce cer 3%. ce se face pt banii aia...
din pacate...ne lovim zi de zi de oameni fara cuvant...
ma rog...io-s de partea cealalta a baricadei...
oricum...va doresc succes in cautari..si cand dati de neprofesionisti...ocoliti-i...zau nu va merita nervii!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput