Certificate actionar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Nu stie nimeni...nici macar idei...despre recuperarea acelui certificat de actionar?

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am un certificat al mamei mele, care a decedat in 2000.Am putea sa il vindem acum, daca suntem de acord cele 2 surori si tata.
Multumesc pentru orice raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Olim, poti vinde actiunile doar daca respectivul certificat a fost trecut in actul de succesiune. Tatal meu a murit in 2003, uitasem cu desavarsire de aceste actiuni, ne-am reamintit cand am primit primele dividente (prin 2004, parca), vreo 300.000 lei. Anul asta, erau de ridicat vreo 3 milioane si ceva. Nu am putut ridica nici dividentele, nici nu putem vinde actiunile daca nu exista anexa la actul de succesiune in care sa fie mentionate aceste actiuni, ca bunuri mobile. Ieri am fost la notariat pentru a rezolva problema asta.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Spune-mi te rog cat costa aceasta succesiune.Si pe mine ma intereseaza tare mult, mai ales ca vreau sa le vand si sa ii cumpar ceva surorii mele.Am inteles ca pretul de vanzare e peste 30.milioane lei.
Multumesc
Iar daca facem succesiunea, ne da banii retroactiv sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:
Originally posted by olim

Sotul meu a ridicat acum circa 1 luna, pe baza certificatului de mostenitor, dividendele tatalui lui pe ultimii 4 sau 5 ani. Tatal lui a decedat in 2000 si succesiune s-a facut in 2003.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Multam pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by olim

Spune-mi te rog cat costa aceasta succesiune.Si pe mine ma intereseaza tare mult, mai ales ca vreau sa le vand si sa ii cumpar ceva surorii mele.Am inteles ca pretul de vanzare e peste 30.milioane lei.
Multumesc

Da, banii se dau retroactiv pe baza certificatului de mostenitor. Pe noi ne-a costat in jur de 1 mil., parca (am mai facut si altceva la notariat, si-n total am platit 5,5 mil.).
Cu vanzarea actiunilor, nu'sh ce sa-ti spun, pentru ca depinde de firma unde le ai, de numarul lor si ce cotatie au ele pe piata - daca se tranzactioneaza sau nu la bursa etc. Nu exista pret unic pentru actiuni.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Multam inca o data petnru raspuns

Mergi la inceput