MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

Am vazut-o la mare la Neptun si nu mi-a venit sa cred. Arata mai bine ca toate pustoiacele de pe plaja , avea un tonus muscular foarte fin fara sa apara muschi ca la sportivi.Si are o talie de zici ca e viespe si u fund fara pic de celulita .
Mi-o aminteam din perioada sarcinii cand se ingrasase ca orice graviduta si am ramas cu gura cascata . E drept ca e si inalta -cred ca are peste 1,70 poate chiar 1,75 .
ca o opinie personala , imi placea mai bine roscata , negrul o aspreste prea mult la fata .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Eu sunt pro Mihaela.
Bravo ei.
E un exemplu de ingrijire si mentinere corporala si mai ales a fost decretata oficial cea mai bine imbracata vedeta din Romania.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si mie imi place de ea, am vazut-o in carne si oase si e superba.Si imi place ca e spontana, vorbeste fara desfasurator, a recunoscut ca a plecat de la soferitza de taxi pana a ajuns sa faca ce face azi, ca a invatat mult si mai are de invatat, etc.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si mie mi-a placut de ea inca de la inceput!!! bravo ei!! nu s-a remarcat prin scandaluri sau prin relatia cu X, ci prin ceea ce a facut ea!!
intr-adevar e un model de ingrijire si mentinere corporala.
eu ii dau un 10+ de la mine

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by lavinai
.. nu s-a remarcat prin scandaluri sau prin relatia cu X...

Dar atunci cand a spus cu cati barbati a avut relatii (ea cu gura ei) sau cand s-a razboit de cate ori a avut ocazia cu vesnica ei rivala Andreea Marin...??! Atunci astea ce au fost, nu scandaluri?

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Despre fizicul ei nu ma pronunt ca nu am vazut-o de aproape, dar imi inchipui ca la banii ei poate sa isi faca ce corp vrea....

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

oana, normal ca poate sa isi fac ec corp vrea ea, ideea e ca are "gusturi" bune, nu e exagerata in nimik.... are un corp frumos.
iar in legatura cu scandalurile eu ma refeream la faptul ca nu s-a lansat de ex ca si monica gabor..... si pt faptul ca are ceva in cap.

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavinia nu s-a lansat chiar ca si Monica Gabor, dar eu de exemplu prima data cand am auzit de Raduleasca am auzit de ea ca fiind "nevasta lui Banica" si in acelasi timp realizatoarea "Duminicii in familie". Deci io cred ea a folosit casatoria cu Banica ca pe o trambulina care a propulsat-o in lumea artistica. Normal ca acum de la inaltimea vietii pe care o duce nu ar recunoaste acest lucru nici s-o pici cu ceara, dar cred ca ii datoreaza totusi si lui ceva.

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Si eu o admir pentru ambitia si tenacitatea de care da dovada. Si cum palaria mea sa nu arate bine cand are oarece resurse financiare? Da, si e si inspirata (in materie de gusturi...). In plus, parerea mea e ca nu toate vedetele isi permit luxul de a se ingrasa peste masura, fara motiv intemeiat (cum s-a intamplat cu Oprah Winfrey sau cu autohtona noastra Teo)...
Acum mai bine de 1 an am citit un interviu dat de sotul ei. Spunea acolo ca Mihaela este o persoana extrem de ambitioasa, stie precis ce vrea de la viata si este in stare sa calce pe cadavre pentru a obtine ceea ce vrea... Si mai spunea ca ea a fost cea care a initiat relatia cu el si s-a tinut de capul lui pana a ramas insarcinata... Nu prea mi-a placut ce spunea domnu' sotz despre ea... Chiar daca asta e adevarul, nu stiu daca e frumos sa-ti speli rufele in public...

Mergi la inceput

Akella, n-am citit interviul cu actualul sotz, dar din ce spui sunt sigura ca a spus adevarul! O cred in stare sa calce pe cadavre pentru a obtine ce vrea si cred ca ea s-a tinut de capul lui, deci omul a spus adevarul gol-golutz s-o fi saturat si el de caracterul ei infect. Daca o sa o suporte in continuare inseamna ca e tare tipu'.

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

Oana,
nu cred ca banii sunt totul; au si altele bani si nu arata ca ea... mai e si chestie de vointa, tenacitate, disciplina si, de ce nu, si o chestie de gene

cit despre faptul ca fost nevasta lui Banica ... nu zice nimeni ca n-a fost, bravo ei ca n-a ramas doar atit

Mergi la inceput