40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 31

Porumbel30 spune:
Porumbel30 spune:
 Buna dimineata , doamnelor ! Stiu ca e ora 7 si voi inca dormiti , inclusiv Nema in avion (sper !), stiu ca e duminica , dar aici azi e prima zi de lucru din saptamana , asa ca dupa ce mi-am ajutat jumatatea sa iasa din casa la timp , am intrat sa va salut pt. ca in timpul zilei nu stiu daca am sa mai pot ! 
Intai si intai sa ma laud si eu : stiti voi ce fac eu de cateva zile dupa-amiezile ? Nu stiti , asa ca va spun eu : m-am apucat sa curat gradina . Pt. mine e semn ca vine toamna . Am zis .
Asa ca am inceput sa pun intr-un colt ce vreau sa se arunce si cand se intoarce sotul acasa aproba sau nu (ca el stie daca-i mai trebuie sau nu "chestiile alea"  ) , dar oricum am scapat de multe din ele...
 ) , dar oricum am scapat de multe din ele...
Am strans frunzele , am facut oarece permutari prin curte , si acum arata ceva mai bine (sau mai bine zis , arata altfel , ca bine mi s-a parut ca arata si la ultima aranjare  )
 )
Nu am terminat , dar e bine ca am inceput , nu ?
In legatura cu piscina , abia azi o sa reusesc sa intru in apa ceva mai mult decat pana acum (adica nu doar cu varfurile degetelor de la picioare  ) din cauza ca abia acum am gasit niste pantaloni care sa-mi placa cat de cat ! Ce sa fac daca sunt pretentioasa ???????Nu e vina mea !
) din cauza ca abia acum am gasit niste pantaloni care sa-mi placa cat de cat ! Ce sa fac daca sunt pretentioasa ???????Nu e vina mea ! 
Sa va mai zic ceva : aseara am avut o surpriza...mai neplacuta , din cauza ca vecinii nostri , casatoriti de vreo 18-20 ani vor sa divorteze ! De fapt el vrea , din cauza ca in perioada in care a fost plecat cu nu stiu ce treburi , sotia lui s-a apucat sa arunce o multime de chestii pe care el le adunase in magazie sau prin curte , fara sa-l intrebe ! Probabil ca m-a vazut pe mine , dar eu nu aruncam de tot , eu puneam intr-un colt si asteptam aprobarea ! 
Chesta aiurea nu e ca doar a aruncat o multime de lucruri , dar s-a apucat sa taie si gardul viu dintre ei si noi...si asta nu l-a enervat doar pe sotul ei , ci si pe al meu ! 
Norocul ei e ca al meu e calm si nu sare imediat la gatul ei...
E adevarat ca era pus pe partea lor (curtile noastre sunt despartite de un gard de sarma , dar pt. ca era si gardul viu era super !) dar asta nu inseamna sa faca ce vrea cu intitmitatea noastra ! Noroc ca sotul luase seminte si a pus si pe partea noastra , dar n-a apucat sa se faca asa cum s-a facut gardul lor in nu stiu cati ani...Of ! E asa aiurea fara zidul ala verde ! Si pana o creste din nou pe partea noastra... 
Ziceam ca al meu e mai calm , dar se pare ca pt. sotul ei asta a fost picatura care a umplut paharul...si aseara a avut "sedinta" cu un prieten de familie (pe care-l cunoastem si noi ) si cu un vecin...cam aiurea sa discuti cu vecinii despre divortul tau...eu una n-as putea...
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Porumbel30 spune:
Porumbel30 spune:
 Craciunitza, multumesc ! Am salvat sa-i arat si sotului diseara !
Si ma inscriu si eu pe lista...vreau si eu sa vad poze ! Roaga ospatarul sa va faca macar una !
Adrienne , ai dreptate in legatura cu ex-ul ... nu are rost sa te enervezi din cauza lui , mai bine gandeste-te ca esti sanatoasa si poti munci , ai un baiat care desi face uneori boacane si te supara , e un baiat bun , si o sa treaca si perioada asta...si o sa vina alta ! 
Iti doresc sa nu ai alte suparari in afara de astea ! Iar astea sa se imputineze ! Am zis ! 
Oana , nu stiu daca ti-am zis , imi place mult de pustiul tau... baietel special si mamica harnicuta !
 baietel special si mamica harnicuta !
Kuki , sper ca azi sa ai timp sa pui macar o poza...doua ...trei...
Puiul meu mic si drag si scump s-a trezit asa ca maduc la el pana nu-i trezeste si pe ceilalti doi... si va doresc o duminica placuta !
 si va doresc o duminica placuta !
Sper sa mai vin azi pe la voi !

Porumbel30 spune:
Porumbel30 spune:
 Am mai bantuit putin pe forum , acum va fac cafeluta , pun lapte , zahar  langa ea pe masuta , v-am pregatit si niste ceai verde pt. cine doreste...Am uitat ceva ? A! Niste prajiturele , un cozonac , ceva...ce ziceti ?
S-a trezit si Andrei . Ma duc sa incep pregatirile pt. o noua zi ! 

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 O duminica placuta va doresc!
Adrienne, imi pare rau ca fotul e asa zgarcit, mai ales cu copilul lui si mai ales ca are. Lasa-l in plata Domnului, tu sa fi sanatoasa, si copilul la fel, ca Dumnezeu e sus.
Nema, sa ajungi cu bine si sa ne scri!
Porumbel, ce vrednica esti tu, mai ales pe caldurile astea. Ce oameni, auzi, sa divortez ca a taiat nevasta gardul viu si a aruncat vechituri? Mare ti-e gradina, Doamne! Sotul de ce nu incearca sa-i spuna ca e o prostie?
 Mare ti-e gradina, Doamne! Sotul de ce nu incearca sa-i spuna ca e o prostie? 
Hai va pup, vorbim mai dupa masa, ca si eu plec.
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

soni spune:
soni spune:
 http://www.e-felicitari.net/felicitari/996-iti_doresc.php?id=1143959934613480&reply=
LA CAFEA UN TRANDAFIR ,UNU PENTRU FIECAREDINTRE VOI SI O DUMINICA FRUMOASA!

KUKI spune:
KUKI spune:
 Buna dimineata !
Am trait s-o vad si pe-asta ! Porumbel drag, azi te-ai intrecut pe tine, zau daca nu esti surpriza zilei . Mai vrem ! Sa ne tii la curent cu ce fac vecinii. Tare-s curioasa daca 2 oameni pot divorta din cauza gardului viu si a gunoiului.
. Mai vrem ! Sa ne tii la curent cu ce fac vecinii. Tare-s curioasa daca 2 oameni pot divorta din cauza gardului viu si a gunoiului. 
Craciunitza, chelnerul va fi de-a dreptul incantat sa fotografieze doua doamne tinere si frumoase, asa ca noi asteptam poza. Inauguram cu ea albumul "the 40's"
Adrienne, stiam ca si tu esti o mama singura, dar speram ca baiatul tau sa aibe parte de un tata mai intreg la cap. Se pare ca nu. Eu cand zic ca astia parca-s toti facuti de-o mama ! 
Cat despre accident, bine ca e baiatul sanatos ca si tablele se indreapta si banii se fac la loc. Greu, stiu, dar noi sa fim sanatoase !
Soni, multam de trandafiri si cafeluta. Frumoase felicitarile tale. In rest, ce mai zici, ce program ai azi?
Iaca si poza promisa: aici
Am chinuit copilul sa ma pozeze din mai multe unghiuri sa ies asa cum vreau eu, pana s-a plictisit si mi-a zis "arata-te asa cum esti si gata":)) 
Pup, mai vin