BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
creditul meu nu va avea o dobanda fixa, deci normal ar fi sa creasca sau sa scada in functie de...
dar, am auzit la cateva persoane care au credit cu dobanda variabila ca atunci cand dobanzile au crescut si dobanda lor a crescut insa in perioada in care dobanzile au scazut, a lor a ramas la fel.
adica normal mi se pare ca daca dobanda este variabila sa creasca dar sa si scada, nu?
Irina
CristinaT spune:
de obicei cand dobanda scade, te bucuri daca a ta este la fel... trebuie sa scada destul de mult ca valoare si destul de mult ca si timp, ca sa scada si dobanda la creditul tau.
Am vorbit la finasbank si nu pot sa iau credit. Trebuie ca 25% din valoarea casei sau a terenului sa treaca prin contul lor. Culmea este ca nu ne incadram nici la nevoi, pe maximul de ani imi da doar 13.000 euro. Am si dat o parte din bani vanzatorului.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
impreuna spune:
Dupa un tur al bancilor, cea mai avantajoasa oferta este Alpha Bank, sunt foarte flexibili si ne dau atat creditul ipotecar cat si cel pt avans, deci nu trebuie sa ne incurcam cu mai multe banci. Si ca bonus primim un card de credit cu vre-o 70 de milioane, pe care il folosim doar in caz de forta majora ca dobanda este mare.
Sper sa fie ok si sa nu avem surprize neplacute...
Fla (sotie si mamica fericita)
CristinaT spune:
Am vorbit si la Alpha Bank, nu se poate.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
alipiticot spune:
Am si eu o intrebare
In ce moment al actelor ar trebui sa fac alt credit pt a nu fi gasita cu el?
Noi vom lua credit maxim la salariile noastre pt ipotecar si de avans vrem de la alta banca,dar in asa fel incat sa nu se afle unul de altul....Cum ar trebui sa procedez?
Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
irinaelena spune:
CristinaT, te mai intereseaza comisioanele la Finans? Am vazut ca nu poti sa iei credit de la ei pentru ca "Trebuie ca 25% din valoarea casei sau a terenului sa treaca prin contul lor" - ce inseamna mai exact asta? Noi avem avansul, dar este intr-un cont la BRD, e vreo problema?
Irina
anelize spune:
CRISTINA ,
Incearca la Transilvania.La ei nu trebuie sa demonstrezi banii de avans,ci doar trebuie sa declare vanzatorii ca au primit banii de la tine.
irinabobe spune:
nici la bcr nu e obligatoriu sa depui avansul in contul lor, trebuie doar sa duci precontractul din care sa reiasa avansul dat.
Irina
impreuna spune:
si nici la Alpha nu trebuie sa faci dovada avansului...
Fla (sotie si mamica fericita)
Gaby spune:
in acelasi timp, adica in aceasi zi, daca dosarele sunt complete si astfel nu risti sa intazii!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro