BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 28
irinaelena spune:
CristinaT, nu credeam ca mai scrii pe-aici
Se pare ca esti foarte aproape! Succes in continuare!
alipiticot, eu te sfatuiesc sa le explici dinainte, sau sa rogi pe altcineva (notar de ex) sa le explice ce vor avea de facut. Sa stii ca unele persoane pot fi destul de ... batute in cap (imi cer scuze, dar nu am gasit alta expresie), adica o tin una si buna si nu concep altceva (in cazul tau, sa semneze si sa nu primeasca banii). Oricum, este mult mai bine sa stie dinainte la ce sa se astepte, pentru ca daca ii pui in fata faptului implinit, pot crede ca i-ai pacalit.Noi asa am facut, am explicat de zeci de ori procedura.. si a fost ok.
Cat despre situatia ta...cu avansul asa mare... e greu de dat un sfat...e o suma foarte mare... Eu nu cred ca as face precontract pe suma asa mare, ci as incerca sa ii conving sa primeasca avans mai mic..
Irina
alipiticot spune:
Multumesc de raspunsuri.
din pacate s-au razgandit,acum nu stiu de ce,ca era prin credit sau chiar motivul spus de ei...asta e.ne pare rau ca era o zona f buna,ce variante mai avem sunt in capete de oras....e o perioada tare nasoala,nu e nimic bun la vanzare....
acum sper sa gasim ceva,sa facem anul acesta macar precontractul....stie cineva daca notariatele lucreaza intre craciun si an nou?
of...avem acusi luna si nici nu suntem la jumatate de drum...dar poate ne ajuta Dumnezeu si ne vedem la casa noastra.
Fetele voi ce a-ti mai facut?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
CristinaT spune:
alipiticot, poate ca nu a fost sa fie al vostru. Poate ca voiau sa va pacaleasca. Bafta in continuare!
Cat despre notariate nu cred ca lucreaza. Eu nu stiu in ce faza sunt astept sa intru sa semnez actele la notar, nu stiu cand, dar problema e ca trebuie sa fac rost de bani de acte, parca doar 50 mil imi trebuie.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
alipiticot spune:
Buna seara!
Am finalizat si noi creditul.azi cica au intrat si banii la vanzator dar de acum la anul ii va lua.A fost o perioada grea dar a trecut si avem casa noastra.eu una am fost f multumita de banc post si de ofiterul de credite de acolo.toate s-au miscat repede si bine.nu am cuvinte sa zic cat de fericiti suntem ca am terminat.sa dea Domnul la toata lumea sa rezolve ceea ce si au propus.
Un an cat mai bun!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos