BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 27
CristinaT spune:
Gaby, multumesc am citit asta este nu pot face nimic decat sa astept
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Gaby spune:
Grabiti-va fetelor!
Nu-i de gluma, cel putin pana la aderare, cand se pare ca BNR nu mai poate intevenii asa dur!
Cititi azi in gandul: http://gandul.info/articol_17672/de_ce_nu_poate_lua_bnr_nobelul_pentru_pace.html
CristinaT spune:
Am cadastrul si intabularea!!!!!!!
gata de maine trebuie sa alerg dupa celelalte acte. Deci maine ma voi duce sa iau cererile pentru adeverinta de salariu.
Gaby, poti cumva sa ma ajuti, am citit pe diagonala, noile norme ale BNR si nu prea am vazut modificari mari la modul de calcul. Dar probabil ca depinde de fiecare banca cum si le gestioneaza.
Stiti cumva cei care ati luat credit de la BCR, v-au cerut ultimele facturi de la lumina, telefon... etc?
PS: au fot gata mai demult, dar maica-mea a uitat sa-mi transmita
irinaelena spune:
Felicitari!! Chiar ma intrebam ce mai faci, ca era prea liniste pe aici...
Intre timp am primit si eu o steluta si am devenit si eu membru incepator
Cum sa uite sa iti transmita?! Cand tu probabil numai la asta te gandeai? Data viitoare sa intrebi in fiecare zi
Din cate am inteles eu, modificarile intervin in faptul ca atunci cand iti verifica capacitatea de plata, se includ in rata si toate taxele si comisioanele aferente, deci iese o rata mai mare -> nu pentru toata lumea se va mai incadra in 35% din venit.
Irina
CristinaT spune:
Buna Irina, am emotii ca noi abia ne incadram cu banii... sper sa nu fie vreo problema. Acum fug pana la BCR sa imi iau adeverinta de salariu sa o dau la completat.
carla2005 spune:
Oameni buni, eu zic sa nu va faceti probleme din cauza interventiei BNR, si toate amenintarile ca nu se vor mai lua credite asa simplu. Noi am cumparat anul trecut apartament prin credit ipotecar, si se urla in toate ziarele si nu stiu ce norme mai daduse BNR ca nu se vor mai face imprumuturi in euro si tot felul de aberatii, pe 1 noiembrie au intrat normele BNR in vigoare ( daca nu ma insel asupra datei) si pe 3 noiembrie noi am semnat actele pentru credit in euro!
CristinaT spune:
carla2005, eu am spus ca abia ma incadrez cu banii, si chiar o mica crestere de dobanda, ceea ce s-a intamplat la BCR, mi-ar da batai de cap. Nu neaparat noile prevederi ale BNR.-ului. Pe de alta parte odata cu intrarea in UE dobanzile ar trebui sa scada, nu imediat, in 2 ani, ma gandesc eu.
CristinaT spune:
Am facut evaluarea apartamentului! nu cred ca mai dureaza mult!
alipiticot spune:
am si eu o intrebare....noi luam prin credit la banc post.
mi s-a aprobat verbal,dupa ce am dus actele pe salarii si de la aprobare avem 2 luni timp sa cautam casa.noi ne am gasit ceva,dar oamenii vor avans toata suma din afara creditului,adica 42 mii euro si daca fac cu ei actele si prin nu stiu ce ghinion nu mi mai proba pe apartament e jale...stii sau a patit cineva asa ceva?de la banca mi au zis ca daca nu e bloc cu risc nu are ce sa se intample....dar stau cu frica si parca nu as face precontract pana nu am aprobarea si pe casa,chiar daca pe venituri este data(ca asa e aici la banc post,mai multe transe de aprobari) dar nici nu vreau sa pierd apartamentul ca ne place mult....si cu mosii nu prea ma pot intelege,nu au idee deloc cum si ce e cu creditul,si asa ma i-a groaza cum vor face cand vor afla ca semneaza de vanzare si nu au banii.....dar ma bazez pe notar sa explice....
sper ca s-a inteles ceva ca sunt ametita rau si in stres total....
mult succes la toata lumea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
CristinaT spune:
Eu am semanat precontractul cu dublul avansul in cazul in care cineva -- vanzator/cumparator se razgandeste.
Pe de alta parte este greseala ta nu trebuie sa spui cat este avnsul. Ii spui clar ca atat esti dispusa sa dai, poate un 25% ca atat spune banca!