BANCA sigura-CREDIT ipotecar

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu gata. azi vanz si-a primit banii si cred ca ma pot numi proprietar. acu incepe nebunia cu zugraveala, amenajari, etc. fetele bafta multa in continuare si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

eu gata. azi vanz si-a primit banii si cred ca ma pot numi proprietar. acu incepe nebunia cu zugraveala, amenajari, etc. fetele bafta multa in continuare si voua!

Felicitari!!! Sa-l stapaniti sanatosi

Irina

Mergi la inceput

multumim irina. hai ca tu esti urmatoarea pe lista. sper sa reusiti sa scapati si voi de stresul asta cat mai repede. in ceea ce ma priveste sper si eu sa o stapanim sanataosi ca e vorba de o casuta de 200 mp in comuna pantelimon. acum sa ne ajute d-zeu sa avem cu ce plati ratele si sa gasim bani si de facut modificarile. si ca sa nu uit din nou nota 10 bcr-ului pentru rapiditate. daca mai lucreaza putin si la dobanzi si comisioane ar fi super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

sa fie intr-un ceas bun!
sa-l stapaniti sanatosi!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

quote:

multumim irina. hai ca tu esti urmatoarea pe lista. sper sa reusiti sa scapati si voi de stresul asta cat mai repede. in ceea ce ma priveste sper si eu sa o stapanim sanataosi ca e vorba de o casuta de 200 mp in comuna pantelimon. acum sa ne ajute d-zeu sa avem cu ce plati ratele si sa gasim bani si de facut modificarile. si ca sa nu uit din nou nota 10 bcr-ului pentru rapiditate. daca mai lucreaza putin si la dobanzi si comisioane ar fi super...

scuzati greseala , dar nu mai tineam minte ce anume cumparati . Cat despre modificari...acum aveti tot timpul la dispozitie, bani sa fie

Irina

Mergi la inceput

intr-adevar asta cu banii pt modificari e o mare problema ca am ramas in . si inca nu am inceput ratele, sa vezi atumci distractie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Irina, felicitari noilor proprietari
Tare ma bucur cand vaz cate un "caz rezolvat" si sper ca intr-o zi voi urma si eu:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sunt sigura ca vei avea casa mult dorita repede, doar rabdare tebuie fla
Irina felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumesc olim

Ce stiti de noile norme BNR?
Am auzit ieri o frantura de stire la TV ca iar se schimba ceva si noile norme vor intra in vigoare de la 22 octombrie. Dar habar n-am despre ce e vorba...

Plus ca de la anul se tot fac studii/speculatii ca vor aparea pe piata banci straine care nu se vor supune normelor BNR si creditele se vor lua mult mai usor si la dobanzi mai mici...
Daca va fi asa, inteleg avantul bancilor de a acorda acum credite cat mai multe si cat mai mari...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,

felicitari irina!

Am si eu o intrbare pentru fetele care au luat credit: cat costa asigurarea de viata? ca mie nu mi-au cerut si vreau sa fac una, vreau un cost aproximativ...

Merci!

Mergi la inceput