BANCA sigura-CREDIT ipotecar

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Apropo de asigurarile de viata, daca avem deja una, banca nu o ia in considerare?

Mult succes fetelor, ca deja toate sunteti cu multi pasi inaintea mea

Fla (sotie si mamica fericita)

Nu stiu ce sa zic despre asta... dar iti spun ce am auzit: la un moment dat a fost vorba sa facem si un credit de nevoi personale, si trebuia asigurare de viata si pentru acela, motivul a fost ca asigurarea se face pe o suma anume...

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

Apropo de asigurarile de viata, daca avem deja una, banca nu o ia in considerare?

Mult succes fetelor, ca deja toate sunteti cu multi pasi inaintea mea

Eu cred ca sunt ultima.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu esti Cristina, ca noi nici nu stim inca daca avem sanse sa ni se aprobe creditul sau nu

O sa mai intreb cum e cu asigurarea de viata. Daca luam credit de la BRD (doamne fereste:) sigur cea pe care o avem ar fi fost valabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

Nu esti Cristina, ca noi nici nu stim inca daca avem sanse sa ni se aprobe creditul sau nu

Cred ca suntem in acceasi oala. Bafta!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, bafa maxima si tie

Fetelor mai aveti ceva noutati?

Haideti ca eu sunt in ceata rau de tot :(
Nu stiu ce fac astia de la Alpha ca parca nu au de gand sa mai trimita dosarul la Bucuresti, maine avem deja 2 saptamani de cand l-am depus. Ne tot suna sa ne intrebe una, alta. Dupa ce am schimbat o data cererea de credit pt noua oferta care a aparut, ieri ne-au sunat sa intrebe daca nu mai putem scoate un venit de undeva sa ne dea bani mai multi si sa il aprobe de aici, sa nu-l mai trimita la Buc.
Noi luam creditul doar pe sal. sotului pt ca eu mai am 2 luni de CIC si de la fostul job mi-am dat demisia.
Totusi ieri m-au intrebat ce salar am avut inainte de CIC, cat am lucrat si unde, ce studii am si unde am absolvit...
Nu-mi dau seama la ce ii ajuta informatiile astea ca doar n-or trece venitul meu din burta, cum nu-mi dau seama nici de ce tin neaparat sa il aprobe aici si nu il trimit in capitala...
Au zis ca ne mai suna saptamana viitoare si ma tot gandesc... pt ce?

Mergi la inceput

Fla, eu zic sa puneti piciorul in prag. A trecut deja prea mult timp de la depunerea dosarului. Pentru noi astazi se implinesc 2 saptamani de cand am depus dosarul, si deja am trecut de toate fazele. Daca nu era francofonia asta, cred ca luni am fi semnat actul de vanzare-cumparare, dar asa, s-a amanat pe joi.

Daca ei nu pot sa va accepte dosarul, si daca se tem ca nici cei de la Bucuresti nu pot sa il accepte, macar sa nu va tina in loc.

Incercati si la alta banca! De fapt depinde cat de tare sunteti presati de timp....Timpul trece si apartamentele se scumpesc continuu...riscati sa nu va mai ajunga banii

Irina

Mergi la inceput

Irina de incercat la alte banci cade varianta pt ca celelalte nu iau in considerare la PFA decat norma fixa de venit si nu venitul real :(
De pus piciorul in prag nu prea avem ce face, pt ca dosarul este depus, acceptat si ei ne-au spus ca il pot aproba aici de pe o zi pe alta, doar ca banii ar fi mai putini decat daca l-ar trimite la Bucuresti. Incearca sa gaseasca o modalitate sa ne dea o suma mai mare.
Nu stiu de ce vor neaparat sa ni-l aprobe ei aici si sa nu il trimita la Bucuresti. Eu asta vad ca taraganeaza.

Mergi la inceput

Of...ma depaseste situatia, cred ca tot ce puteti face e sa ii bateti la cap...sa ii sunati voi, nu sa asteptati sa fiti sunati.

Eu va doresc bafta si ma rog sa reusiti sa faceti ce v-ati propus!

Irina

Mergi la inceput

Multumesc Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna fetelor,

Fla mult succes, ca de altfel si Cristinei...

Din pacate trebuie sa astepti, ca nai ce face, batei mai mult la cap cu telefoane zilnice, numai asa se plictisesc de tine

Succes!

omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro

Mergi la inceput