mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Am facut
Offf...fetelor...Santierul e ultima dintre probleme(desi recunosc ca si asta ma streseaza).Stiti cum e cand ai o chestie de facut.Sa termini mai repede sa-ti iei grija...

Cami bine ai revenit.

Andreea io incep pe 1 septembrie, adica saptamana viitoare .Intr-adevar cand am aflat ca mama are cancer, am crezut ca o iau razna.Nu stiu de unde am avut putere pentru a ma tine dupa Stefania in ziua aia.Cred ca eram ca un robotel.Dar a doua zi, cand am aflat de confuzia doctorului am simtit ca zbor.
Acum mai am o problema...Ma doare si pe mine o masea .Sa va mai zic ca si pe colegu?Se tavalea aseara de durere.Si azi dimineatza m-am trezit si io la fel

Asta e.Dau cu tutun.Astept sa se trezeasca Stef sa mergem la vaccin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

georgi sanatate mamei tale si scuze dar am cam lipsit
de pe forum,sa inteleg ca dr a gresit diagnosticul mamei?
deci nu are cancer?

ps:mey sa stiti ca mi-a fost dor de voi.bine a=ti revenit din concedii,deplasari,plimbari montane.....
vad ca e pidemie de dureri de dinti. o fii ceva in aer,oare e mlipsitor,tre sa mergeti la dr.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Nu Dana nu are cancer.Doctorul a incurcat pacientele.Ne-a spus saptamana trecuta ca mama are cancer la rinichi, o tumoare de marimea unei mingi de handbal.Dar a doua zi si-a dat seama ca a facut o confuzie.Era vorba de alta pacienta.
Mama e OK.Nu are nimic.Ieri i-a facut inclusiv tomograf sa vada absolut totul.Nu are nimic pe nicaieri.Maine vine acasa si ramane sa luptam cu anemia.Nu prea are pofta de mancare dar sper sa se rezolve si asta.

si bine ai revenit si tu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

DoaMNE, Georgy. doctorul ala sa fie mai atent ca uite asa poate sa de-a o intreaga familie peste cap!!! nu accept sa nu fie atent!Dar, in fine, important e ca mama ta e ok, Dumnezeu sa va ajute!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

fetelor am facut-o lata, i-am dat klapte aseara si a facuut varza stomacul. Nu mai plecam diseara la tara ca ar fi pera belea pe tren noaptea. Si tampitii astia de la CFR (adik subsemnata) nu au si eu nici un rapid ziua doar IC si ala aiurea.... in fine daca e asa cu burtica se amana si plecatul.. vina mea, asta e
Georgi deci mai e nitelus si incepi... antierul pe cand gata? mama mia cat o minge de handbal zisesi? Saraca femeia cealalta sanatate sa-i dea Dumnezeu, dar cred c-ai imbatranit5 ani pana a aflat ca nu e asa
Cami ce faci te odihnisi?

Mergi la inceput

Multumesc Adinella.
Daca ma crezi... am fost atat de bucuroasa cand am aflat ca a facut confuzie incat nu am mai putut sa-mi fac nervi atunci.Acum l-as lua putin de guler...dar paa la urma totul e bine cand se termina cu bine.Andrei ce face?Cum e dupa interventie?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai Andreea cum sa faci tu asa ceva? Si chiar nu ne mai vedem? De ce nu incerci sa-i dai ceva pentru refacerea florei intestinale?Si regim mama draga,macar o saptamana ca sa-si revina.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am uitat, ptiu, sanatate tuturor celor in suferinte stomatologice!!! Eu azinoapte dupa ce ca n-am dormit de uca am capiat si din cauza altei masle.... bai nu se mai poate asa ma duc la doftor....
Mihaaa bate-ma ca merit, io am zis ca daca 3 zile nu a facut kk decat e 2 ori si a fost ok atunci sa-i dau lapte ca ma innnebunise non stop vroia lapte, si sotului i s-a facut mila si i-am dat. Bravo noua Acum juma de ora m-a chemat ca cica a facut pip, era altceva lichid peste to pe perne pe haine pe pat.... mda, sa nu va tai pofta de cafelute.
Hai ca va pup. Cred ca mergem afara, ma incumet pe langa bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

senx,senx,senx pt. reprimirea in sanul vostru
sunt trezita de la 3 dimineata.acum e 4 cred.ma acomodez cam greu de data asta cu fusul orar.naspa rau.ma trezesc cu niste dureri de cap mama,mama.Am bagat 2 nurofene ca de, am venit cu o farmacie de la Romanica!
Pt. fetele care nu au fost la intalneala am intradevar romane de povestit pe aici dar inca nu sunt capabila.Dorm pe mine toata ziua.Sunt aeriana rau.
Poze am 1 200 Toata iarna am timp sa vi le arat
Pt. fetele pe care le-am cunoscut online mii de pupici si zau ca deja-mi este dor de voi
Colegul cica,citez:atunci can iti vei reincepe munca(adica aici pe DC) sa saluti fetele de la Moeciu din partea mea.-incheiat citatul ca nu gasesc ghilimelele pe tastatura asta
Asa ca salutare si pupici mai fetelor mai!
Gata.ma duc sa-mi pun un film ca poate adorm totusi...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... am reushit cu biletele, se duce soatza sa le plateasca la prinz.

Cuscra lasa mey, ca luni da Flavia de beut, la tine bem tot duminica
Cami, bine ai revenit, mai ushor cu sexul ca o sa creasca natalitatea Americii. Ce zici, itzi rezervam un locushor la ... , ca Svetlana nashte acushica si ramin locuri libere
Andreea sanatate multa Ucai, lasa ca vii la Iasi cind vin si eu, ne intilnim cu cuscra si vedem ce face generele
Georgi sanatate multa mamei tale

Fetelor, mai am un pic si plec la romanica, asha ca in perioada 31 august-16 septembrie, acolo ma gasitzi , cu tot cu printzesa bineintzeles

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput