mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

dana banana
normal ca ma mai tineti minte ca altfel vneam la voi

si daca va spun ca era cat pe ce sa ajungem pe pag 4?
ce ziceti?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Acuma am reusit sa pun masina, adica seara la sase fara un sfert.
Fiindca mama sta la sat s-a dublat suma :( Cica mi-ar fi luat numa cinci sute de mii, dar imi lua un milion si...:) Asta e, nu am avut incotro, decat sa mai merg eu pana acolo si sa dau pe drum, mai bine scapai mai usor, fara stres si oboseala:)
A venit vecina mea cea rea din concediu si mi-e teama sa nu afle ca am pe cineva la mine(pe Cristina), ca deocamdata nu am trecut-o la taxe. Incearca sa isi gaseasca o camera la un camin de nefamilisti si are ceva promisiuni. Dar vecina mea, e ceva de speriat: sta numai afara sa vada cine intra in scara:( Ma dispera, oare ea nu mai are treaba, nu mai ii vine sa mearga la baie:) ?
In fine, trecem noi si peste aventurile astea :)
Andrei al meu e constipat, nu stiu ce are ca i s-a dereglat tranzitul intestinal ingrozitor. Inainte avea scaun de doua ori pe zi, la ore aproape exacte. Acuma,... nici macar un scaun pe zi!!!
Trebuie sa ii dau sucuri mai des, cred!
Pa, mi-e somn...:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pupi de la mine.
Nu am mai scris pe forum dar v-am citit zilnic asa ca sunt la curent cu evenimentele.
Am luat o pauza pentru ca nu prea am fost in ale mele.
Azi am terminat toate analizele si investigatiile mamei.Totul e OK.Ne-am linistit cu totii.Vineri o externeaza.De-acum trebuie sa luptam cu anemia.A slabit peste 25 kg.Era destul de grasa asa ca acum e tocmai bine.
Stef e bine, maine mergem la vaccin si probabil vineri facem analizele pentru camin.
Santierul e in plina desfasurare si mi se pare ca nu voi mai termina niciodataaaa

Cam astea sunt noutatile mele.Sper sa-mi revin si sa-mi regasesc starea de dinainte.Sunt epuizata fizic dar mai ales psihic.Stresul a fost ingrozitor.
Va dulce si pe voi si pe pitici.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by andora
Mai ce se face cu durerea de cap cand n-are efect nici ketonalul? In afara de

sau

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Cuscra,inca nu m-am hotarat ce voi pregati pentru duminica,dar cu siguranta,mai ales pentru voi voi pregati ceva bun bun de tot.Si indeajuns cat sa ramana si pentru luni. De ce oare?

Andreea,daca vrei,sun maine la autogara sa intreb ce autobuze sunt spre Botosani!

Dana,wau...bine ai revenit! Pe unde ai umblat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

salutareeeeeeeeeeeee
pupa mama la voi de fete frumoase
am ajuns cu bine acasa
am uitat sa scriu....abia gasesc tastele...nici pe DC nu mi-a fost prea usor sa va gasesc.handicapata ce sunt
am sa va povestesc romane
de cand am ajuns nu fac altceva decat sa dorm si sex
incerc sa-mi revin repede si apar aici la semnat condica zi se zi.
pup
revin

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iu cami. ce dor mi-a fost de tine!si mai ales de povestirile tale, alea cu... ce fac copiii?

alexa

Mergi la inceput

Bine ai revenit Cami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

CAMIIIIIII sa ne traiesti mamicule , baga romanele mai ales pt noi astea absentele de la intalneala . mai dar stiu ca te pricepi la acomodat cu fusu' ala.
Dana si tu, bagi nasul si nu ne povestesti? haida la apel!
Mihaaaaaaa noi ne-am hotarat acusica sa plecam maine seara-nspre Moldavia, fii atenta ca duminica ne intoarcem prin Iasi si musai ne facem o ora si pt Copou . Ce zici? Mai dar Danelutza cu isa cand pleaca? Ca bine zici mai omule cu leacul ala pai de=aia ma doare pe mine capatana asta asa, dupa abcese si nopti nedormite am avut si rusii-n vizita, acum tre sa culeg laurii ca tocmai i-am casapit . Merci pt oferta, o sa mergem insa noaptea sa treaca mai repede si sa mai castigam o zi.
Adinell moama 1 milion vroia? Lasa ca ai rezolvat=-o. Bafta cu vecina, lipeste-i ciunga pe vizor haha.
Georgi, ii dorim mamei tale sa-si revina rapid si corpului tau sa uite si mai rapid de tot stresuy saptamanilor astora. Cred ca ziua si noaptea aia au contat cat o luna, tot ce lipsea mai e santierul, asta sa fie ultima ta grija, lasa ca o sa se termine totul sa vezi... Tu incepi pe 15?
Oameni buni cum spuneam ne luam zborul si ii lasam pe=ai mei de garda la treaba, merem la plimbare la socrella. Gogo deja imi povestea de fetitele de acolo,. tine minte , culmea, numele lor, nu credeam.. astae , va pupic si noapte buna. Maine vreau sa citesc de Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bine ai venit CAMI! si de la noi...vrem poze muuuuuulte....si povestioare!!!
GEORGI m abucur ca mama ta e ok...iar tie,hai vino aici,las ca-ti trec "fitele"... am si eu stari din astea,cunosc sentimentul...se duc toate,important e ca ai si casa noua,mama sanatoasa si totuol e ok

la toata lumea si multa sanatate...revin maine ca zi mor de somn!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput