mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FLAVIA mai omorat cu pozele alea...SUPERBE!!!!!!...unde era viloiul ala,ca ce camere frumoase erau....foarte frumoasa iesirea voastra la munte...ce dor imi e si mie!!!!

ADRIANA si voi la padure,gratarel... si pana la urma ai fost cu soacra sau nu?

ANDREEA sanatate lui Gogo scumpica,ce-o fi avand,poate de la caldura aia...va omoara vremea vad si pe voi...aici culmea ploua si nu e chiar sufocant de cald,e ok... si sanatate si tie!

MIHA cretofolina,las ca trec crizele de nervi,sa fie sanatoasa!...cred ca de la caldura nu papa...stai linistita ca daca e foame va manca ea...asa imi face si mie Robert...crize cand are cand dispar...si mie imi vine sa iau...bafta si fi tare,

DANA hm,harnicuta,ai terminat calcatul?
ALINA ,in viteza ca de obicei!
MIHA ai fost la gratar pana la urma?

Gata fug sa mai "vaslesc"...pe mai tarziu!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multzam fetelor, si mie imi p,ac peisajele, sunt moarta dupa ele.
Andreea nush ce sa fac cu parul ca nu-i nicicum, m-am saturat si de el lung si scurt, oare mi-ar sta bine cheala?
Nu te speria ca Gogo varsa, poate nu-i prieste ceva, cu caldurile astea nici nu-i de mirare.
Miha . voi aveti gratar la nocturna?:)
Mirela viloiul ala e unde am stat in Grecia, da nu m-as fi suparat sa fi fost casa mea de vacanta:) Lasa ca si voi aveti niste peisaje acolo, mama mama
Adriana mai lasa sa treaca putin timp sa vezi cum evolueaza Andrei, poate o mai nimeresc si dr aia cateodata:) Voi unde mergeti la padue, la cetate? Mai, mi=ar place sa facem cumva sa se intalneasca soacrele noastre sa isi tina de urat, mai stam si noi linistiti, ca si a mea e vorbareata de no mai opresti:P
Mmiha cred ca de la caldura se trage, nici Sara nu mananca aproape nimic, bine ca bea "tapte" :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

In sfarsit au aparut fetele,s-au plimbat ,padure,gratare, dar las' ca ma fac eu bine si ne ducem si noi la padure si la peste...se prinde un peste pe aici...
Iubitiva mult ca mie mi-e rau si nu pot si mi-e ciuda!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Maria2mami si Isabella are acelashi comportament ca cretzuleana ta, o fi de la faptul ca au amindoua parul cretz , o fi de la faptul ca mai vroiau sa stea la mare (de altfel si eu mai vroiam), o fi de la... cine stie, de la ce , de la vreun dinte care sta sa creasca. Cit despre bataitza, i-am dat Isei ieri peste minutza ca se murdarise toata prin apa, iar aseara a trintit telefonul jos, drept pentru care se batea singurica peste minutza, m-a terminat cu educatia, nu mai stiu cum sa ma port cu ea.

Asha, acum vroiam sa va dau pupici dulci la toate ca mi-a fost si v-a fost dor de mine. La mare a fost bine, frumos, vreme beton, cazare de milioane (la rudele soatzei), a facut cumnata mincare buna ca m-am ingrashat cu 2.5 kg , alea pe care m-am muncit un an sa le dau jos. Isabella s-a balacit in apa de n-a mai putut, am stat mai toata ziulica pe plaja, acolo am papat la prinz, asta pentru ca ne duceam acasa iar ea nu vroia sa faca nanitza, asha ca am renuntzat la prinzul cumnatei. Aaa, motzata mea a papat in sfirsit peste, dar peste bun de tot la gratarel. Agatzamente a facut de toate virstele, a fost mascota plajei, se ducea saluta si zimbea la toata lumea care statea la masa, noroc ca ea nu primeste nimic de la nimeni, ca altfel ar fi cascat gura si in farfurii, se multzumea doar sa zimbeasca si sa danseze . Miine sper sa reuseasca soatza sa duca pozele la developat, ca aparatul meu e din 1900 toamna, si sa va arat pozulici cu motzata bronzata. La sfirsitul saptaminii viitoare plecam eu si Isa pentru doua saptamini in Romania, pe 2 sept. implineste tatal meu 85 de ani, iar pe 8 o sarbatorim pe mama ca-i Maria.
Doamne, ce m-am lungit ca o zi de post.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! poftiti la
bina ca subiecul vechi era pe prima pagina, iar asta curent pe pagina trei

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Daniela,multa sanatate tatalui tau si "La multi ani!"si mamaei tale caci pe 8 septembrie e Sf.Marie Mica, am vazut pozele sunt super!
Dar unde sunt fetele caci singura nu are gust cafeaua...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aici fetele Doina mama, suntem treze de la 5.30 dupa o noapte alba de dormit in total 3 ore. Vestea buna e ca fii-mea a prins glas si nu mai e moale ca ieri, se catara si pe mine si pe ce prinde si se joaca...e o fericir sa o vad asa dupa ce ieri m-a speriat raud e tot, offfff.... multumesc tuturor de urarile d sanatate, au avut efec putin la ea,.
problema e ca tipa dupa lapte cand isi aduceaminte si abia am faut-o sa bea ceai si apa, acum arunca cu biberonul in mine cand vede. Pe mine ma dor toate alea dar dupa ketonal imi mai trec, cu durera din piept nu-sh ce sa fac dar bne ca e Uca mai bine. Acum ii fac o supica de regim si compot....
Fetelor vaz ca mereti la gratarele in masa, lasa ca ma duc eu la socrella si fac un gratar adevarat in curte la umbra..
Va urez spor la domolit copchiii mai mult sau mai putin creti, la gatit si la treburi si astept pozele Danelutzei...
in ce oras vii in Ro? hehe pregatiti-va deci de sarbatoriri, distractie pe voi ce mai! Cu ce veniti cu masina?
Flavia lasa draga parul lung
Adinell sanatate lui Andreiut sper sa nu mai fie nevoie de Timisoara din nou ..
Miha da vroiam sa venim we asta sau celalalt depinde cand ii da sotului liber 2 zile... si de cum se simte uca...
Mmiha, cum mai nu papa nimicuta? Si ce-i face burtica doar cu apa si banane?
Alina serios cu subiectele? A innebunit forumu'. Multumim de cafei, eu acum o beu
Doina .... bafta azi la discutat cu domnul acela...
Ma duc s-o ajut sa vare un ursulet intr-o ratusca-camion ca se nervozeaza va pup raman pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
ce faceti fetele? va place vremea asta?
mie nu ! e frig ca naiba.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, vino la mine ca faci sauna. si nu-ti iau bani:)) io's innebunita dupa vremea asta mai rece, abia astept iarna
andreea, gogoasa.

alexa

Mergi la inceput