mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
ce fac fetele? noi lesinam de cald

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

si aici e cald si eu mai si calc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

offf, si mie mi-e cald

Andreea pup Uca

Maria mea nu mananca NIMIC-NIMIC DE 4 ZILE.......apa en-gross si banane...nu a mai papat supica de nu mai tin minte decand.....nu vrea ea!

Nu stiu ce ma fac eu cu ea...o fi de la caldura....da nu in halul asta

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna fete!
O zi cam grea:)Am fost cu Andreiul meu la doctor, l-a taiat acolo, dar nu imi place cum l-a taiat ca intre incisivi tot mai are tesutul ala... credeam ca il scoate de tot, sau poate cu timpul asta pica de singur, nemaiavand sustinere???
Nu stiu, dar presimt ca mai fac un drum pe la Timisoara ca cu astia de aici, imi fac numai necazuri:(
S-a luat apa, asa ca nu am mancare facuta. Andrei are papa gatit ca i-am facut de dimineata, dar noi papam mancare rece :)Cica, vine peste doua-trei ore:)Mai iau si eu o pauza:)
ieri a fost super la padure, Doamne ce fain a fost!!! Ne-am dus in varf de padure sa fim singuri, ca era plin peste tot... Am gasit un loc de gratar, si am facut un pui pe gratar cu carofi copti si am avut salata... Apoi, ne-am jucat cu Andrei care era tare dragut, "alerga" pe toata patura si se oprea inainte de iarba ca ii era teama de ea:) Ne-am plimbat prin padure, am luat cu noi si caruciorul lui Andrei. Cand coboram, Andrei chicotea de numa:) Ce mai ...a fost super pentru noi...:)
Am luat-o si pe soacra, ca nu m-a indurat inima sa o las singura acasa, degeaba zic ca o las, ca nu am puterea:) Dar, de data asta nu am mai lasat-o sa ne mai strice dupa-amiaza, neam distrat cum am vrut noi.
Flavia pe la munte umbli, asa-i? Super!!! Bravo voua! va felicit ca nu stati acasa!!!
Ioana este ocupata cu copilasii, saraca, si obosita. Nu e usor sa ai trei copii, in afara de treburile gospodaresti... Are toata admiratia mea!!! Flavia, mai intrebat de ea, poti sa ii trimiti mesaj privat, cred ca s-ar bucura sa afle ca ne e dor de ea, la mai multe:)
Mai, ce zi:( Mi-a iesit o "nu stiu cum sa-i zic" pe limba, ca o bubita mica, mica, e asa de dureroasa:( Cred ca de la praf
Pa, hai sa vad daca reusesc sa il trimit acest mesaj, ca netul meu a fost in aer pana acum.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha, mariuta. sa fie de la caldura, de la maselute... nici nu stiu pe sa ce dau vina:(

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

si noi pe voi Alinuta.

Miha vreau si eu carticelele cu psihologia copilului.....pe tooooate ...ca am mare nevoie de ele

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello!
fetele, de miercuri o aveti pe Cami in direct.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Flavia,m-ai omorat cu pozele tale! Ce peisaje super! Si personajele...

Iar tu Adriano......Auzi la ea gratar,cartofi copti...

Andreea,wauu...chiar veniti? Uca bolnavioara! Baga regim si Furazolidon sa-si revina!

Miha,da-mi adresa de mail sa-ti trimit carticelele! Si nu fii suparata ca nu papa cretofolina.O sa-si revina.Poate ca e de la dinti.Cine stie? Robert cand s-a trezit astazi imi arata gurita si spunea "babu",adica buba dar asta nu l-a impiedicat sa manance chiar bine as putea spune.Ceea ce ma bucura nespus.

Banana,ce harnicuta esti! Eu nu calc pe vremea asta decat ce e necesar! Sa stau sa ma aburesc?Nevar!

Da' cuscra mea pe unde este?Si ea e harnicuta?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Miha, ha, ha, ha,...ti-am facut pofticica:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ha,ha,ha??? Ia sa vezi cum imi scot io sotul la padure cand vine acasa.Nu7 conteaza ca sta sa ploua!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput