Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nu stiu dc le stiti, dar eu m-am amuzat teribil:
Semnele de la tastatura; s-au gîndit sa; dea o petrecere, dar nu voiau sa-l invite pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere. La poarta, bodygarzi "escape" si "delete":
- Cine esti tu?
- Eu sint steluta, dar m-am dat cu gel...

Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat. In vale indianca spala rufele linistita. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea vaii. Dintr-o data o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianul: - sa-mi bag picioarele, e a treia masina de spalat distrusa de calcar !!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
...eu am o prietena- colega din facultate -f draga, pe care o cheama tot nadia, si de cate ori vb cu tine, nu stiu dc mi te inchipui ca esti ca ea...

briza_marii
poze

Pai, brizuco, daca si ea e harnica, frumoasa, desteapta SI modesta... atunci suntem la fel Ea ce zodie e?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc ptr. urari! Acu', va pup ca ies sa-i cumpar cadou. Sapt. trecuta, de cand am venit eu acasa el a fost in concediu pana azi si nu am putut iesi sa iau. Dar acu', gata! am fugiiiit!
Vb. mai tarziu!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976
Pai, brizuco, daca si ea e harnica, frumoasa, desteapta SI modesta... atunci suntem la fel Ea ce zodie e?

mai sa vezi si sa nu crezi...sunteti la fel. si dc ai si 1.82m atunci sigur esti ca ea . Este balanta Nadia mea

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gata fetele, am zburat spre casa! Abia astept, pentru ca dimineata mi-a adus restul de mobila.
Seara placuta!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fla vazut pozele.....foarte frumoase!!!
aly, e super fain sa iti organizezi ziua de nastere, mai ales ca o sa imi cante cantareatza de la nunta
ma duc sa fac ceva de papa, ca mie o foameee, inca nu am ajuns sa mananc azi, si cica dupa ora 18 numai mananc,,,, ,si deja e 17.20
pupici

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hi @ all!

In primul rand:

Briza, multa fericire si sanatate.

Nadia, sotului tau.

Eu ma simt mai bine, azi a fost si la lucru ok. Vremea e cam ciudata, ba ploua ba e soare, dar macar e cat de cat cald.
Azi nu scriu mult, ca sint grabita sa mergem la calut.

la toate, sorry ca nu va nominalizez.
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry ce bine ca ai revenit. Nu-i nimic ca ai stat acasa, asa o sa aveti mai repede gata cuibusorul vostru, apoi totul e pregatit sa vina bebe. La lucru cum e, esti ocupata, ai mult de recuperat?

Nadia la multi ani sotului. Ne spui si noua ce cadou/surpriza ii pregatesti?:)

Mersi fetelor, si mie imi plac peisajele, mor dupa ele, daca ar fi dupa mine numai la munte as sta. Of, iar incep sa visez

Oare pe unde-i Marina ca n-am mai vazut-o demult...

Lavi se apropie ziua noastra, ma faci sa ma tot gandesc:) Nu mi-am mai organizat demult ziua, mi-au placut mai mult surprizele:) Anul asta sotul meu coace ceva dar nu vrea sa-mi spuna. L-am necajit un pic ca nu-i va merge, ca eu am deja alte planuri de la care nu ma abat:) E asa scump cand face pe misteriosul

Him have fun cu Leo, ce mi-ar place si mie sa calaresc, n-am mai facut-o din adolescenta:)

Eu acum m-am trezit, cred ca am dormit vre-o ora in timp ce Sara era cu soacra-mea la plimbare. Si inca as mai dormi, ce program haotic am:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Briza, si la inaltime suntem aproape... eu si Nadia ta; ea e "doar" cu vreo 25 cm mai inalta decat mine.
Fla, i-am cumparat rotiserie ptr. bbq-ul ce l-a primit de ziua tatalui, impreuna cu vestea despre bb si o lampa cu brat flexibil, tot ptr. bbq.
De iesit nu mai iesim azi, ca am iesit ieri toti 4, cu soacra-mea si cu fetita, asa ca astazi stam acasuca si ...aaaaaaaaaaaa... ne uitam la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82482" target="_blank">aici. Va astept la scris, ca sa am maine ce recupera.

Somn usor la toate,
Him

Mergi la inceput