Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 28

addinel spune:
addinel spune:
 buna la nurori!
va multumesc tuturor pentru urari, de-abia astazi le-am vazut ca inainte de nunta am fost in transa.
gata si cu nunta! acum mai mai ca as mai vrea o data  . a iesit super frumos, restaurantul s-a vazut ca e de lux si ca oamenii aia chiar stiu ce fac. s-a dansat non-stop, eu am picioarele praf (nu m-a batut nimic, dar ma dor talpile ingrozitor). soacra a cam bombanit (i s-a parut ca muzica era data cam tare, de parca nu era nunta) si a stat de parca avea un batz in fund, dar ce mai conteaza acum. important e ca noi ne-am simtit minunat si invitatii la fel. cam asta este, pe scurt. acum asteptam cu nerabdare luna de miere- plecam duminica dimineata, dupa nunta celei mai bune prietene a mea.
. a iesit super frumos, restaurantul s-a vazut ca e de lux si ca oamenii aia chiar stiu ce fac. s-a dansat non-stop, eu am picioarele praf (nu m-a batut nimic, dar ma dor talpile ingrozitor). soacra a cam bombanit (i s-a parut ca muzica era data cam tare, de parca nu era nunta) si a stat de parca avea un batz in fund, dar ce mai conteaza acum. important e ca noi ne-am simtit minunat si invitatii la fel. cam asta este, pe scurt. acum asteptam cu nerabdare luna de miere- plecam duminica dimineata, dupa nunta celei mai bune prietene a mea.
pupici pe botici
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

impreuna spune:
impreuna spune:
 Ce-mi place ca aiai e atata voia buna, atatea sarbatori si sarbatoriti 
Si noi am fost la munte in wk cu prietenii, la mici si frigarui, am vrut sa fac si baie dar mi-au venit "nashii" :( Vremea a fost super, asa ca sunt multumita per total:)
Aly sa inteleg ca nu v-ati pricopsit cu conjunctivita, ma bucur ca au "maturat" aia virushii:)
Mireselor asteptam poze si povestile nuntii 
La multi ani fericiti briza 
buni bine ai revenit, te dadusem disparuta:)
Cami cred ca a plecat azi la mare, ii uram drum bun si distractie placuta 
Lavi felicitari pt organizare, cred ca o sa ai o petrecere frumoasa. Doamne ce tinerica esti:) Eu la 23 de ani m-am maritat si parca a fost asa demult:)
Him cum te mai simti, au trecut virushii? Esti fresh?:)
raza petrecareata mai esti:) bine ca v-ati distrat la nunta si a fost tortul bun 
cherry te asteptam 
sunule sa nu ma uiti cu un sfat, o parere...:)
Fla (sotie si mamica fericita) 

cherry22 spune:
cherry22 spune:
 Pupi toate fetele!
Gata si concediul . A fost primul din viata mea petrecut numai acasa si nu sunt prea bine dispusa, dar macar am mai avansat un pic cu casa.
. A fost primul din viata mea petrecut numai acasa si nu sunt prea bine dispusa, dar macar am mai avansat un pic cu casa. 
Mi-a fost tare dor de voi toate, daca aveam internet acasa, petreceam concediul alaturi de voi. Am citit printre randuri ce s-a mai intamplat pe aici, dar recuperez eu repede. speciali pentru Sun, care este o fata de milioane. Sunule, sa stii ca abia astept sa mai stam de vorba, caci mi-ai lipsit tare. mii de
 speciali pentru Sun, care este o fata de milioane. Sunule, sa stii ca abia astept sa mai stam de vorba, caci mi-ai lipsit tare. mii de 
Andreuta, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa. manacacioasa si frumoasa ca mama ei! Ai avut o nastere usoara, te-ai refeacut repede? fetele
fetele
Fla, si mie mi-a fost tare dor de tine. 
Lavi, si tu mi-ai lipsit mult
Marina, am auzit ca vei avea o fetita, felicitari, sa se nasca sanatoasa! Tu cum te mai simti, cu caldurile astea...?
Joce, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina. Nu dispera, va veni el bb si la tine. fata si ...curaj
 fata si ...curaj
Briza, La Multi Ani! Sa fii fericita si iubita! toate fetele
 toate fetele

lavinai spune:
lavinai spune:
 cherruca ma bucur ac ai aparut!!! si eu care credeam ca esti prin tarile calde.... uite un  mare la fata, asa de bun venit!!!!
 mare la fata, asa de bun venit!!!!
Mareea iulie 2006

Nadia1976 spune:
Nadia1976 spune:
 Briza, La Multi Ani!!!
Si un special La Multi Ani pentru sotiorul meu iubit care azi implineste... 40 de ani!!!
Nu stiu daca apuc azi, dar daca nu, maine va pun poze.
Va pup pe toate!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Raza de soare spune:
Raza de soare spune:
 cherry, bine ai revenit! 
fla, tu cu "motapirii", eu cu nuntile... unde-i dans si voie buna, acolo e locul meu...
 unde-i dans si voie buna, acolo e locul meu...
Nadia, la multi ani, sa fie sanatos!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006

briza_marii spune:
briza_marii spune:
 cherucabine ai venit!!!!
nadiasa iti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si s aii mearga toate din plin! (eu am o prietena- colega din facultate -f draga, pe care o cheama tot nadia, si de cate ori vb cu tine, nu stiu dc mi te inchipui ca esti ca ea
 (eu am o prietena- colega din facultate -f draga, pe care o cheama tot nadia, si de cate ori vb cu tine, nu stiu dc mi te inchipui ca esti ca ea )
)
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 Fla, ce poze faineeeee... Super peisajele. Mda, se pare ca nu ne-am pricopsit cu virusi si batzilushi, cel putin deocamdata nu sunt semne. Oricum am avut mare grija sa nu imi intre apa in ochi.
Lavi, fain sa iti organizezi asa petrecerea, cred ca abia o astepti.
Addinel, vezi, cam asa cu miresicile astea, inainte de nunta au atatea emotii ca vor sa treaca totul cat mai repede si sa scape. Dupa ce trece, ar mai vrea o data...
Raza, nasoala faza pentru mireasa, eu aproape tot in sala am stat (fara sa socotim furatul si cat am mai mers sa-mi schimb plasturii la picioare) si tot aveam impresia ca am stat putin. Oricum mi s-ar fi parut aiurea sa stau afara ca sa nu ma calce lumea pe rochie... In fine, macar voi v-ati distrat.
Cherry, bine ai revenit! 
Nadia, sa-ti traiasca sotziorul!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

preda_vicky spune:
preda_vicky spune:
 Nadia, sa-ti traiasca sotiorul!
Raza, noi am avut AC in sala, dar tot a mai iesit lumea la terasa, bine ca macar voi v-ati simtit bine si v-ati distrat. A fost bun tortul zici?
Cherry, bine ai revenit printre noi! Eu una, am si uitat cum a fost in CO, prea repede a trecut. Si prea frumos a fost . As mai vrea...
. As mai vrea...
Fla, frumoase locuri... si buni mici !
!
Va doresc o dupa-amiaza placuta si va astept dim. la cafea!
http://community.webshots.com/user/viki39 

briza_marii spune:
briza_marii spune:
 Si eu am avut trena, si toata lumea m-a calcat pe ea (inclusi nasul, care a reusit sa imi faca o gaurica in trena chiar d ela inceput, cand am iesit in fata blocului sa plecam), dimineata din 5 nasturei numai aveam niciunul, iar trena era prinsa cu un ac de siguranta, ..dar nu mi-a pasat de loc! am dansat toata noaptea, si nu m-au deranjat deloc micile incidente. Oricum, nu aveam de gand sa o dau sau sa o vand, asa ca nu conteaza ca nu mai e perfecta, eu m-am distrat nu am stat cu grija ei
briza_marii
poze