Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Fla, trecut miresele pe lista de sarbatoriti.

Aly, mersi de urari, spor si tie la treaba. Si aici mai lasa mesterii de dorit, dar sint eu cu ochii pe ei. Apropo pm tot ok, limba e de vina

Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Salutare fete dragi. Eu pana la ora asta mi-am luat-o in freza fara sa fiu vinovata, dar asta e, de aia se si cheama "scarcbici", nu?!
bebi si addinelpetrecere frumoasa, sa va distrati la maxim si sa nu va pese de nimeni si de nimic, VOI sunteti cei mai imp, si voi tre sa va simitit bine si sa faceti numai ce va place.
nadia asteptam povesti cu rom vazuta prin ochii tai
him sanatate si sa te faci bine. mai bine de tine ca ai racit de la o plimbare cu vaporasul, nu de la pepene rece ca mine.
vicky si eu sunt racita de 2 sapt si nu vrea sa treaca de loc. iar de gat nu mai spun nimic desi beau apa calda (nu o mai tin in frigider), nexa inghetata...
cat despre soacre : a mea dupa ce a stat o sapt la noi, ca cica ii e rau si se simte bine numai cand isi pune pe piept perna noastra (avem o perna de la TCM cu namol, care se incalzeste la MO. e cam ca perna electrica, numai ca asta nu e la priza). . Ce sa iti spun, ca nu s-a inventat sare calda pusa in prosop...Si acum m-a anuntat ca mai vine cateva zile ca la tara e mult de munca si sa mai stea si ea. Asa ca il lasa pe barbasu cu un vecin sa faca aia treaba, ea vine la odihna!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Him, eu am o mare admiratie pentru nemti, mi se pare ca fac lucrurile asa cum trebuie. Oricum, spor la treburi.
PS: constat ca tot deformata profesional am ramas, desi nu mai lucrez de 3 ani in invatamant.

Fla, lasa ca pe cand termin cu renovatul, va chem la mine la o cafea

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aly, am uitat sa iti zic, sunt super filmuletele de la nunta, ce idee faina sa le pui pe net. M-a apucat nostalgia, si noi tot in gradina botanica am filmat, ne puneau cameramanii sa ne pupam intr-una, telefoanele sunau sa ne grabim sa ajungem la restaurant, noi eram obositi...:)
Mi-a placut de voi ca ati fost relaxati, am vazut ca ati spus amandoi un DA hotarat:)

A, mersi de invitatie:) Tin pumnii sa terminati cat mai repede:)))

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna norici

him, sanatate multa si sa te faci bine.
nico, sa ai un mini concediu super fain. distractie placuta maine la nunta.
fla si eu o astept pe cherry, chiar mnie dor de ea.
de abia astept sa se termine cu toate concediile poate asa ne "reunim" mai multe.
aly, azi nu am doirmit asa de "mult". ca m-am trezit pe la 11.30 dar nu am putut intra ca era al meu sotzior pe comp.
va pup pe toate ..........

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi
parca a trecut timpul prea repede...parca ieri pregateam totul ..offf cand ma gandesc ca habar n-am sa dansez valsul ala,sau hore...sau poate fac ceva gresit la nelalocul lui...am numai aberatii in cap....simt ca ma blochez total....

hm, suna cunoscut partea cu timpul...dar...nu iti mai face griji (oricum e prea tarziu )! odihneste-te, k e cel mai important si zambeste! ziua VOASTRA e doar 1 zi...vrei sa o strici cu "aberatii"? eu cred k nu!
vei vedea, va fi bine! crede-ma!!! vei zambi, vei dansa (pe sub rochie nu se vede mai nimic!), iar la final...iti va parea rau k timpul a trecut prea repede. pup fata sperioasa!
si pup si restul nurorilor, mai ales pe briza k tb sa suporte soacra...

plec la nunta! sa retraiesc (imaginar) ziua MEA!

wk placut!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Bine v-am gasit! O sa pun si poze, ca am muuuuuuuulte, dar saptamana viitoare.
Va pup!
Fla, sunt bine.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Unde sunt pozele cu Bianca Andreei? Le-am cautat la poze, la albumul comun...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Unde sunt pozele cu Bianca Andreei? Le-am cautat la poze, la albumul comun...

buna nadia.
pozele sunt la pozele ei.

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

mai exact uite aici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_cicel/album?.dir=edd6re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_cicel/my_photos

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput