Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Aly sper sa avem parte de vreme buna.

Si noi mergem la Felix sau 1 Mai, inca nu ne-am decis.La Felix unde mergeti, la strandul mare sau la Apolo? Cum e strandul mare, ca n-am mai fost acolo de ceva ani. Noi avem niste "pile" la hotel Termal si mergem la piscina lor, dar e asa de calda apa!!!De aia perfer 1 Mai ca e putin mai rece, numai buna pentru balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Alynutza,lavi,Razuca mama...ce ma bucur asa de tare de urari...macar asa imi mai trec un pic emotiile...sincer sunt asa de fericita dar parca a trecut timpul prea repede...parca ieri pregateam totul si am agitam doar eu...acuma se agita si el de vreo 3 saptamani asa...offf cand ma gandesc ca habar n-am sa dansez valsul ala,sau hore...sau poate fac ceva gresit la nelalocul lui...am numai aberatii in cap....simt ca ma blochez total....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

maine ma duc la nunta unor prieteni
emotiile ma incearca iar, de parca ar fi a mea

voicu bebi: fruntea sus, mult curaj, si sa vezi duminica cum o stai sa te minunezi: ce ai facut, cum a trecut .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

voicu_bebi...curaj...hai...ai sa vezi ce bine or sa iasa toate si ai sa te minunezi de grijile pe care ti le faceai...fruntea sus, privirea inainte si bucura-te de fiecare clipa a nuntii

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..va multumesc pt sfaturi...si ca ma sustineti...eu vreau s ama distrez la nunta mea...cumnatica mea mi-a zis deja ca va dansa toata noaptea...ca dee e nunta lu frate-su....sper sa iasa toate bine...si sa fiu o fericita...
nicoleta distractie placuta la nunta maine....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

voicu_bebi, va fi foarte bine. Te rog eu nu te mai stresa si bucura-te din tot sufletul de ziua nuntii tale. Pentru ca trece muuuult prea repede si e pacat s-o pierzi. Iti dau un sfat pe care l-am primit si eu: sa fiti egoisti! E ziua voastra, voi sunteti pe primul plan si voi sa va distrati cel mai bine. O sa vedeti ce molipsitoare e buna dispozitie a mirilor pentru invitati.
Hai relaxeaza-te, o sa ai o nunta de vis, noi suntem alaturi de tine si abia o sa te asteptam inapoi sa ne povestesti ce frumos a fost.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc voicu bebi, dar tu conteaza sa te distrezi, caci tu vei fi in centrul atentiei
iti dai seama ca nu am cum sa ma distrez la fel de mult ca la propria nunta

maine trebuie sa fi un pic egoista, ca sa te poti distra la maximum
fa ca tine , indiferent de ce iti vor auzi urechile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Apar si eu in sfarsit, acum ma simt mai bine. Dupa cum am scris am avut marti zi libera si am fost cu vaporul la plimbare si cred ca am tras curent, fiindca de marti seara mi-a fost destul de rau. La lucru am fost in fiecare zi doar cateva ore, la fel si azi. Dar ma simt mai bine si asta e principalul, ca de saptamana viitoare incepem si noi sa renovam 2 camere, ca asa ne-a apucat si trebuie sa fiu fit.

Addinel si Voicu-bebi, va doresc la amandoua Casa de Piatra, o nunta de vis si multa fericire.

Nico, distractie placuta maine.

Nadia, bine ai revenit.

Vicky, multa sanatate.

Fla, Aly, Marina, Raza, Briza, Lavi, Buni, Sun, Fanna, Camelia, Andreea, Olim, Joce, Kriss
Sper sa nu fi uitat pe nimeni. si la restul.

Va doresc weekend placut fetelor,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Him, n-am stiut ca ai fost bolnavioara, uite sa te faci bine. Vad ca te-a apucat si pe tine "febra" renovarilor. Noi tot cu casa intoarsa suntem, sotzul se lauda ca saptamana asta rezolva tot ce mai e prin dormitor (adica sa terminam cu pus rafturi/bare de umerase/lumina in dulap, plus tras cablu pt TV, plus alte mici retusuri), dar nici vorba, macar a reusit sa puna barele de haine si lumina in dulap, dar tot e plin de praf in dulap cum a dat gauri in perete pentru bare si n-am apucat sa curatam. Tipul cu mobila iar a zis ca vine ieri si n-a venit, deja m-am saturat de el, daca n-ar fi colegul sotzului l-as strange de gat.
Hai ca m-am of-uit destul. Spor la renovari, sa se termine repede si sa iasa cum vrei tu (oricum imi imaginez ca in Germania nu aveti mesteri ca la noi, care se lalaie si fac lucru de mantuiala).

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aparut si eu intr-un moment de liniste. Nu stiu de ce imi e asa greu sa mai imi fac timp pt ceva, mereu in criza:)
Am fost ieri la strand cu fetele si ne-am distrat, am stat pana seara. Sara a ramas acasa cu socrii, doar de aia am bunici:)
Ce mama egoista sunt, asa-i?
Maine si duminica mergem la munte, de data asta cred ca vom avea vreme buna.

Sunule abia astept sa ai si tu mai mult timp, mi-e dor de "povestile" tale. Luni ar trebui sa vina si cherry din concediu :)
Vaz ca mergeti la Viena sa va distrati. Ieri vb cu prietenele mele si ne-am gandit sa mergem la cumparaturi ca acum incep reducerile. E mult/greu de ajuns in Viena cu masina? Vrem sa vizitam si orasul si impuscam mai multi iepuri deodata. Cazarea e scumpa, se gaseste lejer?
Scuze ca te bat la cap cu intrebari, dar tocmai citisem ce ai scris si m-am bucurat ca am pe cine intreba:)

Nadia bine ai revenit "acasa". Ce fain ca sunteti o familie unita si fericita, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu. Tu cum mai esti, cum te simti, ce noutati mai ai?

Fana spune ce ai pe sufletel, ca tare putin povestesti cu noi in ultima vreme, sper ca nu te-am necajit cu ceva

Fetele cu nuntile din wk asta (voicu_bebi si addinel), nu fiti stresate (nu faceti prostia care am facut-o eu:) si bucurati-va din plin de ziua asta fara sa va bateti capul cu atatea detalii. E bine sa aveti langa voi oameni de incredere care sa preia o parte din indatoriri. Sa aveti o casnicie de vis si o nunta perfecta. O sa va asteptam cu vesti

Nico sa ai un concediu placut si sa va distrati.

Him imi pare rau sa aud ca nu te simti bine, sper sa fie ceva trecator.
Daca ai timp, trece te rog pe lista la sarbatoriti si nuntile fetelor noastre
si sa treaca repede.

Aly cine o avea casa frumoasa cand termina renovarile? :)

pup fetele, ca de o ora tot scriu la mesaj si nu-l mai termin:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput