Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor, printre care ma numar si eu.

Eu sunt creatza. A iesit super, super d-aia i-am dat un bacsis de 5 roni ca saraca era torturata de parul meu: lung si des.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
mariana, svety si tuturor Mariilor
Va doresc tuturor o zi frumoasa.
Roxana, condoleanta pentru bunica ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxa am uitat cum se cheama cartea pe care vrei sa ti-o caut , te rog da-mi de veste cumva!

Mergi la inceput

Mariana, daca m-ai pus sa micesc pozele, eu nu mai trimit ca mi-e lene sa le micesc si mi-e dor de niste poze de poze cu piticania nastrusnica.

Doua poze noi, cu noi: mami creatza si Dani-boy frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani tururor Mariilor si unul special pentru Mariana .

Roxana condoleante pentru bunica ta.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Cristiana intr-adevar o tragedie.Socant!

Svety felicitari pentru noua freza.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Svety,La multi ani ,am inteles ca si tu esti Maria!Si multumim de pupicii de aseara,acum suntem mai bine,azi ne programam la dr. pentru analize.Am vazut pozele cu un copilas tare dragutz si o mamica creatza si frumoasa.
Creola,multumim si tie de pupici,am scapat da nu cu fructe ca nu mananca nici una in afara de banane.I-am cumparat de la Plafar un siropel pt. constipatie si i-am dat si un pic de miere de albine.

Roxana,condoleante pentru bunica ta,D-zeu s-o odihneasca in pace!

Carrie,am incercat si cu fructe din borcanas ,dar n-a vrut nici o linguritza macar.

Roxana 1974,aveam un kg de pere in frigider,da nu a vrut sa se atinga de ele.Cand il doare ceva nu vrea nimic si gata ,asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor!

La Multi Ani, multa sanatate si numai bucurii Mariutzelor noastre!!! Mariana

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Am avut mari probleme cu freza pt. ca o tipa se jura pe ochiul ei de cunoscatoare ca-s vopsita. Si eu ii ziceam ca nu. M-am temut sa merg la ea. Asa ca am ales o tipa super si ma bucur. O zvapaiata spre 40 de ani, duracel nu alta, care ajunge acasa abia la 9. Asta m-a crezut ca nu-s vopsita. Si...sunt mandra. Ati vazut ce par negru am, nu? Sa-l vad pe Mihai deseara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety, recunosc ca imi place cretzofinul tau par, iar culoarea e bestiala. Bravo ca e asa, natural. Daniboy a crescut de numa si e tare frumusel
Roxana, condoleantze pt. bunica ta, Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

La tzara a fost bine, ne-am odihnit si relaxat... ca Stefania statea afara pana tarziu in noapte, la amiaza dormea cate 4 ore (ceea ce la Cluj nu face), fugea dupa oratanii (bietele de ele), ducea ratzele la pascut, alerga iar pisici si era alergata de catzel... tare haios a fost. A plouat doar in 2 zile, in rest a fost mai mult innorat decat soare, dar macar am putut sta afara in curte. Mie tare mi-a placut ca nu a trebuit sa gatesc, iar fiie-mea a papat ca lupul cel flamand din poveste, parca nu-i dadeam nimik de mancare... S-a bucurat si bunica de ea, (strabunica ei, care pe mine m-a crescut ca pe fiica ei, sarmana- mi-e mai mult decat "draga"). Acolo a inceput sa manance prune, porumb fiert si prajit, doar cu ele a scapat de constipatzia care o stapanea de zile bune, asa ca acum tranzitul ei este destul de bun. In rest, daca nu ii fac vreo "pofta" sau nu ii dau ce vrea ea, trage niste crize de plans, de-mi vine sa mor: urla, ii curge nasu', lacrimile si mai ales nu ma lasa s-o ating sub nici o forma... asta pana pic io cu nervii si ii dau ce-i trebuie, sub o forma sau alta... (nu mai stiu cum sa procedez cu ea in momentele respective)
Multumesc dragele mele pt. urarile voastre, si mai ales pt. ca v-ati gandit la mine. si multi

pozici actuale

Va pup pe toate, o seara placuta va doresc.

minunea vietii mele

Mergi la inceput