Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Daniela, pupici lui Alex. Sa se faca bine. Maine sa ne dai vesti bune, bine? Auzi, tu de ce nu-i faci clisma? E bun si irigatoru' la casa omului. Multa sanatate.

Ma duc sa ma culc ca-s franta. Maine ma duc la coafor - la 8 - sa ma incretzesc. Uis mi lac

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!
Fetelor multumim de urari!Weekendul asta n-am intrat deoarece am avut tatic acasa si n-am prea stat pe acasa.De azi suntem singurele ,nici macar bunica nu avem prin preajma noastra (mama a trebuit sa plece),da ne descurcam noi ca suntem fete mari1
Sarah s-a distrat de minune la mare,era innebunita dupa apa,cum se trezea zicea repede :apa,apa.Am avut parte de vreme frumoasa si apa calduta.Ceva probleme cu scaunelul la inceput dar am trecut-o pe regim si a fost ok ,cand ne-am intors a inceput din nou cu multe scaune ceea ce m-a facut sa cred ca e din cauza schimbarii mediului.In rest toate bune si frumoase ,in curand voi pune si cateva poze .
Va dorim si noi o saptamana faina !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor

Mai chiar ca ati fost prea cuminti zilele astea .

Daniela, rau imi pare de Alex, oare cum s-a intamplat sa se constipe asa??? Eu as incerca sa-i dau para, la noi perele au fost aur curat ...acum la disperare i-as da si pruna...dar nu stiu voi cum stati la capitolul asta, plus ceai cu miere de albine...hmm?

Mariana, cum ti-ai omorat cheful pana la urma?

Roxi, eu stiam ca se deschide in septembrie, Cora, sper sa se tina de cuvant, ca prea au lalait-o...

Fetelor, sa va zic, a murit bunica mea sarmana...azi am pus la posta niste calmante mai tari si niste sonde si nu au mai ajuns la ea, sarmana...Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca, s-a chinuit sarmana, dupa o viata nu prea lunga si chinuita...a avut o viata foarte grea bunica mea, foarte grea...miercuri cred va fi inmormantarea, eu nu ajung, sunt 500 de km pana acolo, dar merge sora mea.

Apoi o astept pe mama sa vina acasa, tare ne-a lipsit...oricum nu stiu ce ma faceam fara socrul meu si fara Bety...maine pleaca la munte iar cu Serban, iar noi Vineri plecam la ... nunta ...mai pove maine, va las cu drag,

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Pupici magici pt Alexsa se faca repede bine !Si caisele sunt bune ,din cate am auzit,noua ne prieste sucul de portocala.
Svety cand te vad online pe mess intru sa-ti dau detalii amanuntite!
Roxana condoleante pt bunica ta !D-zeu s-o odihneasca in pace!
Va spun si eu noapte buna !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

nu am chef de scris! asa ca va spun somn usor!

Roxana.... pe maine!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

La Multi Ani, Mariana!! , sa fii sanatoasa si iubita, sa te bucuri de familie si de tot ce realizati impreuna! Maica Domnului sa va ocroteasca si sa vegheze asupra voastra

Revin cu

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao girlz

in primul rand La multi ani Mariana si tuturor Mariilor!!!!!!!!

Roxa, condoleante ptr bunica!D-zeu s-o odihneasca.
eu sunt f trista , i-a murit la Mihai un colaborator apropiat la 36 de ani.venea cu masina cu familia din Grecia si a intrat un tir in ei in Bulgaria.a murit el si copilul de 9 ani iar sotia acuma isi revine din coma.ieri a fost inmormantarea si biata femeie nu a fost prezenta.
erau o familie frumoasa aveau afacerea lor, sunt ff trista si numai la asta ma gandesc
imi pare rau ca va amarasc in zi de sarbatoare.

Daniela, incearca cu pireu de pere de la Hipp e f bun.

va pup ma duc la munca

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

La multi ani Mariana,si tuturor Mariilor!

Noi suntem bine,acum am scapat de chin,dimineata i-am mai bagat un supozitor cu tot circul de rigoare si a adormit la loc.Cand s-a trezit a fugit direct la olita.
Va multumesc fetelor mult pentru incurajari si sfaturi,aseara eram tare trista cand am vazut cum se chinuie.
A ajuns in halul asta pentru ca nu mai mananca numai uscaturi si mancare gatita nimic,nici fructe in afara de banane ,nu-i pot baga nimic in gurita.Am incercat cu pere,cu un borcanele cu fructe,da nu vrea nici macar iaurturi.Am scapat cu ceaiul de musetel strecurat in lapte,ca altfel nu-l vrea.Acum vreau sa merg in piata sa-i cumpar miere de albine ca nu mai am,sa-i dau cu painica cu unt,dac-o vrea.
va pup si mai revin cand pot,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, CLARA MARIA, MARIA SARAH si ALEXA MARIA!
Sa cresteti mari si sa fiti mereu mandre de numele vostru frumos!

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

Fetelor, multumesc pt urari. Mi-ar fi placut sa ma cheme chiar Maria; daca aveam fetita asa o chema; dar e bine si Mariana.
Tocmai m-am intors de la biserica; asta e sarbatoarea mea de suflet; a fost minunat. As vrea sa va dau cate un pic din pacea pe care o am acum in suflet; primiti?

Daniela, ma bucur ca e mai bine Alex. Saracutul, cat a suferit el!

Cristiana, teribila tragedie; intr-adevar te marcheaza o perioada buna un astfel de eveniment trist. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Roxana, condoleante pt bunica ta!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana la multi ani! Sfanta Maria sa te ocoteasca vesnic oriunde te va purta soarta!!

Roxa, Cristiana condoleante. N-am avut niciodata mai multe cuvinte pentru situatiile astea.

Mergi la inceput