40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 29
adrienne12 spune:
Vreau si eu un pahar caci pe linga colegul cu nasturele mai am o problema cu software-ul nostru in varianta franceza care crapa la instalare, de nici nu stiu de unde s-o apuc. Asa ca in lipsa de inspiratie vreau un pahar. Craciunitzo ce dragutza esti. Nomi, sa-ti traiasca cutzul. Bietul de el ce speriat tre sa fi fost. bine ca mi-ai amintit sa sun si eu la vet ca tre s-o duc pe a mare, siameza, la vaccin.
noemi marian spune:
V-am confuzat din cauza ca nu pusai doo ghilimele.Da' oricum mersi de urari.
Pittbulu' ii Ghiompirica motanul nostru.
L-am facut pittbul din cauza de atitudine.
Adrienne,uite aici este paharul pt tine.Sau iti dau toata sticla?Cum doresti tu.
Nomi
KUKI spune:
Am ajuns acasa, nu mai stiu nici cum ma cheama, sunt nauca de cap. Si nici macar nu a rezolvat englezul ala ce trebuia. Cica se duce la el acasa sa se mai gandeasca si ne trimite un cd cu up-grade-ul la soft. Asa o fi.
Craciunitzo, chiar iti sta mai bine asa, te intinereste, nu ca ar fi cazul, dar asa se zice stii, ca dupa o anumita varsta trebuie sa te tunzi scurt si sa te vopsesti in culori deschise.
Am citit ce ati scris, dar sunt din cale-afara de obosita, asa ca va pup pe toate la gramada si ma duc la dus si la culcare. Poate maine poate oi avea o zi mai usoara.
Noapte buna, dragelor
polux spune:
Buna seara fete frumoase.
Am intrat sa vad cat de vorbarete ati fost astazi.Destul de gurese.
Craciunitza hai "rezistenta, forta si cadenta"...apropo mai poti, sau deocamdata esti la faza de numarat doar.Si vrem pozele cu copilul inocent.
Pupam inginerele si nu numai.
Soni hai ca m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi de catelusul tau cu palu clet.
Asta imi aminteste de nepoata care canta
"In casuta din padure,
aveau casa doi pitici,
vine pupaza si spune
vreau sa stau si eu aici
pu pu pu...la,la,la
vreau sa stau si eu aici. "
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Craciunitza eu inca astept poza...caci mie linkul dat de tine imi cere sa ma login in.
Hei si am si eu o veste grozava de acasa, verisorul meu a infiat un bebe. Avea 3 zile cand l-a adus acasa...si acum are 3 saptamani. Si e nascut de ziua fiica-mi, pe 13 iulie.Asa ma bucur pentru ei.Nomi, voi ce faceti...hai ca va asteapta fetita.
Hei Nomi...cum a fost la dr. A stat Ghiompalau...la dr, caci puiul meu Danny tremura tot numai cand intam la doctor.
Adrienne...haioasa faza cu cusutul nasturelui la masina...si ce ai facut? Nu i-ai explicat ca poate sa mearga la un croitor, si ca nu are nevoie de masina?
Iulia somn usor.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Nomi scuze dar am dat send inainte de a termina de citi peripetia cu motanul tau. Pup.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
soni spune:
waw.ce faci ma ca ma incurci mereu in orar spui buna seara si eu numar pe degete sa vad ce ora este da n-am inteles inca daca e inainte sa..inapoi!!hihi Polux mai stai .? ca te fac sa rizi putin ca fetel dorm l ora asta si eu n-am chef sa fac nik. Asa ca ori citesc ori stau la pc si---citesc .
polux spune:
Hei Soni, cum incurci orele...eu spun buna seara pentru ca stiu ca in Romania si Europa e seara...la mine e numai pranz.
DEci sunt 7 ore intre Italia si Chicago.Adica la ora 7 seara la tine, e 12 la pranz la mine.
Eram pe aici, doar ca am iesit sa-i cumpar pisicului (sotului)lapte.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Offf, offf ce rau e sa vorbeste de una singura. Eu inchid subiectul seara , eu il deschid dimineata.
Hei trezirea....hai ca e abia miercuri, mai aveti pana in weekend...la munca.
Pup, ca nu-mi place sa vorbesc ca televizorul.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi